ГЕРБ за Кирил Петков: Човек без памет, който се занимава с евтина пропаганда

  • 06 април 2022 11:15

  • 854
  • 3
©

Твърдението, че сделката за F-16 е правена на крак е поредната глупост изказана от Кирил Петков. Ние не сме водили преговори с фирми, а с американското правителство и сме защитили изцяло българските интереси за разлика от настоящите управляващи. 

Това обяви на брифинг в парламента депутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Христо Гаджев по повод твърденията на министър-председателя Кирил Петков, че предишното правителство е взело решението за F-16 на крак. 

Кирил Петков с първи думи за офертата на САЩ за изтребителите F-16

"Да се говорят подобни глупости е най-малкото несериозно. Бих препоръчал на министър-председателя да отиде в Министерството на отбраната и да се запознае с документите и хората, които работят по тази сделка. Крайно време е да влезе в крак и да почне да си организира работата", приозва Гаджев.

"Кирил Петков или се занимава с евтина пропаганда, или не знае какво се случва в държавата в последните години. Усилията за модернизиране на българската авиация текат от много години. Това е един дълъг и много сериозен процес, в който България е защитила своя интерес. Твърденията на Петков за пореден път показват, че той е човек без памет", заяви от своя страна Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,

Даниел Митов за управляващите: Тези хора не живеят в реалността

"Стана практика и норма да научаваме какво се случва в страната от чужбина. Това явно са новите измерения на прозрачността. Закъсняваме изключително много с Плана за възстановяване и това е притеснително", каза Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник

Последвайте канала на

Филип Епитропов
854 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НЕПОЗНАТ

2022.04.06 | 12:16

2
НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СКЛЮЧВА СДЕЛКА ЗА ЕФ 16. ИМАШЕ МНОГО ПО- ДОБЪР ВАРИАНТ.
0001

2022.04.06 | 14:01

3
кой, на баба ти радеФ хвърчилото ли ?
Дясен Демократ

2022.04.06 | 11:37

1
Мутромилиционерска сган нагаждачи и безполезни слуги на.

Добави коментар

Водещи новини