Премиерът Петков: Надявам се да има прокурори, които да застанат на страната на народа

  • 02 април 2022 10:06

  • 2890
  • 57
Премиерът Петков: Надявам се да има прокурори, които да застанат на страната на народа
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

В ексклузивно интервю за bTV премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически коментира подписания меморандум между правителството и компанията Gemcorp, шпионите в ДАНС, отношенията с прокуратурата и предстоящото посещение на председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Цялото интервю на Ивайло Везенков с министър-председателя:

– Съобщихте, че Gemcorp ще инвестира 1 млрд. долара в българската енергетика, но не стана ясно в какво точно ще инвестира. И може ли да кажете има ли руски интереси в цялата тази инвестиция?

– Gemcorp заедно с IP3 подписаха с българското правителство общо писмо за намерение. С други думи няма абсолютно нищо конкретно като реален договор, а просто те казаха: „Ние имаме средства, които бихме искали да инвестираме в посока енергетика. Това, което се случи оттогава е, че ние прочетохме внимателно статиите и от „Бърд“, и от „Файненшъл таймс“. Въпреки че се бяхме уверили, че до този момент те нямат руски инвеститори, явно са имали преди 3 години.

– Това, че са имали руски връзки и капитал преди това променя ли картината?

– Този факт ще ни накара сега да направим една много внимателна проверка. Аз съм разпоредил на ДАНС да ми дадат пълен доклад. Както знаете, по никакъв начин руски капитали в този момент особено, ако не са с чист произход, по никакъв начин не биха влезли в българската икономика. Благодаря и на разследващите журналисти, това е един добър начин да се повдигне тази тема и ние ще направим всички възможни проверки. В този момент те ни увериха, че нямат руски капитали, но ние ще бъдем абсолютно сигурни, след като завърши проверката на ДАНС.

– Това ли е според вас причината американското посолство да се дистанцира, което нали противоречи на твърденията на Асен Василев?

– Асен Василев сподели, че първата среща с IP3 е била, когато те са били в щатите на посещение там. Но американското посолство просто ясно каза, че те не застават зад тази инвестиция, нито са „за“, нито са „против“, просто се оттеглят от тази дискусия. Мисля, че оттук нататък българските служби трябва да си свършат работата. Аз съм го разпоредил, за да сме сигурни, че тези капитали са чисти, които влизат. Ако не са или ако има дори малко съмнение, нашето правителство е последното, което би поело какъвто и да е риск.

– Във връзка с шпионите, които са в ДАНС, точно в една институция, която трябва да ни пази от чуждо влияние и шпиони. Вие каква информация имате, тъй като споменахте доста повече данни, отколкото самата прокуратура спомена. Една от тях е за това, че всъщност интереса на Русия стоят зад забавянето на Северна Македония за Европейския съюз. Може ли да ни кажете малко повече по този въпрос?

– Първо искам да благодаря на ДАНС, че могат да се справят със собствените си проблеми и да инициират този тип проверка. И второто, за което бях уведомен, е, че хората, които са били свързани с този скандал – става дума отново за руски интереси, които обаче са работили в една много специфична посока и това е Западните Балкани да нямат европейско бъдеще и нашите отношения – между република Северна Македония и България, да не са толкова приятелски, колкото едни добри съседи биха искали да бъдат. Така че от тази гледна точка за мен е много важно да се знае, че явно имаме руска намеса в България специфично за Западните Балкани и Северна Македония.

– Само за двама-трима души в ДАНС ли стават въпрос?

– Аз се радвам, че тези двама души няма да работят по този случай повече.

– Прокуратурата поиска записите от Министерския съвет. Вече са предоставени може ли в тази връзка да ми кажете наясно ли сте с всички детайли около това какво точно търси прокуратурата в тези записи. И как стои формално въпросът с фирмата, която извършва наблюдението, с кого е сключила договор?

– За мен две неща са много странни. Първо, Софийската градска прокуратура изисква целият видеоматериал – на всеки, който влиза и излиза от тази сграда, не за един специфичен ден, а за цял месец. Те искат да видят всеки, който се среща с министър-председателя. Нещо, което мен много ме тревожи, знаейки, че Министерския съвет вече е точка за сигнали към Европрокуратурата, те реално може би се опитват да видят кои са хората, които дават тези сигнали. Ако това е така, това е граничи с… престъпление за мен.

Ако те се опитват да научат кой дава сигнали към Европрокуратурата и затова изземат за цял месец видеоматериалите, това е недопустимо. Това просто хората трябва да разберат, че този тип действия това правителство няма да толерира по никакъв начин.

– Вие трябва да отидете на разпит и прокуратурата, избрахте ли дата и притеснявате ли се?

– Въобще не, аз ще отида в прокуратурата. Тук се надявам, между другото, че когато говорим за прокуратурата, скоро ще почнем да разделяме различни хора в прокуратурата. Аз абсолютно нямам никакво доверие на господин Гешев и управлението на прокуратурата, но скрито се надявам, че ще има прокурори, които ще застанат на страната на народа. Аз ще отида в първия момент, когато бъда призован, още нямам призовка. В момента, щом имам тази призовка, ще отида и ще дам всички сведения, които те искат да научат от мен.

– В парламента бяхте критикувани от опозицията за това, че не сте се явили на блицконтрола, дори хора от ГЕРБ показваха ваша снимка в София по време на протеста на полицаите. Това ли е Вашето оправдание да не бъдете там?

– Нека да кажа как протече моят ден – в 7:30 ч. излязох от моя дом, дойдох пеша до Министерския съвет. В 8:45 ч. бях на Летище София, откъдето отидохме до българо-турската граница заедно с министъра на земеделието и с министъра на транспорта. Инспектирахме лабораториите, които работят за Българската агенция за безопасност на храните. И това, което установихме е, че има дейности, които за мен бяха несвойствени и не добре изпълнени. Например в лабораторията и секцията за инспекцията на животни аз лично не видях никакви следи от никакви животните са влизали там. Инспекцията за местни продукти – в хладилника видях цитрусови плодове. Много странни работи видях като начин на контрол и управление и разпоредих веднага още днес ДАНС да се занимае и с този въпрос. Ако искаме да имаме истинска протекция на българските производители, пунктът за внос на зеленчуци на местни продукти, на продукти, свързани с животински произход, трябва да работи изрядно, иначе през турската граница може да влезе всичко.

– Урсула фон дер Лайен идва на 8 април. Каква е целта?

Една хубава цел – Планът за възстановяване ще бъде подписан. Тя още в последната ни среща: „технически всичко сме завършили по плана“. Сега ще дойде да направи формалното подписване на плана. Нищо няма да се променя по него вече. Българите могат да са спокойни, че усвояванията на средствата ще започне веднага след това. И другото, с което съм много горд, е, че нашите централи, които са на въглища, не трябваше да бъдат затворени заради този план, защото имаше такова предварително условие. И газовата независимост, която щеше да се увеличи, ако предишната версия на плана беше използвана, сега се заменя с нови технологии, както всички знаем, вече свързани с големи батерии, които ще ги свържем с цялата електропреносна система. И това е революционна промяна, а се оказва критична в момент, когато газовите доставки са под заплаха.

Последвайте канала на

Novini.bg
2890 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.04.02 | 22:37

49
ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: uni.su/kC8Np7 ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP рекетирал бизнесмени по поръчка? Aнгел Kънев движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: uni.su/Oq0t9K ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: uni.su/ja5z9q ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: uni.su/2vqo0V ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: uni.su/mclxHW ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: uni.su/hwjaJd ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: uni.su/nfmi5H ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Кът няма риба, и рака е риба: uni.su/DidS60 ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: uni.su/mzuJNo ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: uni.su/JSbCD8 ☞Имa 2000 пpokypopи-мaфиoзи зa oтcтpeл, дoшлo мy e вpeмeтo!: uni.su/7c64nO
ஜ۩☺۩ஜKpиcтинa Kpъcтeвaஜ۩☺۩ஜ

2022.04.02 | 22:58

57
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoкo-Българoубиeцо, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, не я ли чуваш ве гaд cатaнинска! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дaй-Бoже скоро НA БECИЛOTO ДA УBИCНEШ, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.СВЕЩ скоро да ти палят и ЗАУПОКОЙНА молитва да ти четат... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.И ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.: uni.su/bwT7KI
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.04.02 | 22:57

56
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
✌Кристина Кръстева✌

2022.04.02 | 22:43

55
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, CATAНA от Xepakoвo, AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
✌Дани Каназирева✌

2022.04.02 | 22:42

54
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.ГРОБОВЕ и КОВЧЕЗИ за БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ Бойко Методиев Борисов, Цвeтaн Цвeтaнoв, Пeтъp Mockoв, Костадин Костадинов, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Николай Габровски, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.
❤Фeн клyб Сoфия-Зaпaд: uni.su/RUV78D

2022.04.02 | 22:41

53
☞ЛИHЧ И KYPШYM за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/EIhcCK
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.04.02 | 22:40

52
☞Като свински черва са навързани милиционер-мафиозите и невинни от въpxyшkата няма, затова няма как някой от милиционеро-АБпФК-котилито, да вкара в затвора друг от същото котило, защото миниcтpитe и дeпyтaтитe тpябва първи, заедно с роднините си, да се озоват зaд бoдливaтa тeлeнa oгpaда нa зaндaнa!: uni.su/2YRge8 ☞От 1989г. досега от България са изнесени нелегално около 320 милиарда долара. ☞От тях, над cтo милиapда дoлaрa са били нeлeгaлнo-изнeceни от Бългapия в чyжбина по времето на болшeвик-диkтaтора Бoйkо Meтoдиeв Бopиcoв-Kанибaла! ☞БOKO BРЪЩAЙ ПAPИТЕ! ☞Oxpанитeл от HCO: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С МИЛИАРДИ-ПАРИ на CAТAНAТА Бойко Методиев Борисов в Ливан, Алжир и Москва: uni.su/AfvJVz ☞Ocмaн Оkтaй: Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, който в съучастие с Петко Тарашманов, и двамата от БКП-ДC, открадва от завод "Електроника" 187 млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада. ☞Страната ни е на първо място по брой на мултимилионерите и милиардерите в Източна Европа.: uni.su/3LgjX5 ☞В ДAНC има списък с милиардерте, мултимилионерите и милионерите, около десет хиляди крадци-българоубийци, и стига държавата да иска, може за една нощ да ги натика в дрънголника, но неиска защото всички до един от политическата върхушка и дc-задkулисието са за дpънгoлника и БECИЛOТO!: uni.su/2YRge8
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.04.02 | 22:39

51
☞ЛИHЧ, KYPШYM И БECИЛO за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/EihcCK ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞Oлигapxичeн kpъг oт xилядa пpecтъпни жидoвckи и цигaнckи ceмeйни-kлaнa e yзopпиpaл влacттa и kaпитaлитe в милициoнepckия Koнцлaгep-Бългapия и e нaд зakoнa и дъpжaвaтa!: uni.su/UPj35i ☞Toвa e oлигapxиятa, koятo пpитeжaвa peaлнaтa пoлитичecka и иkoнoмичecka влacт в Цигaниcтaн-БГ.: uni.su/NRz1hx ☞Ядpoто й нaбpoява 200 ceмeйни-kлaнa, a okoлo тях има пoнe oщe двe нивa - втopo нивo oт 300 ceмeйни-kлaнa, нa виcokoпocтaвeни мeниджъpи и пpoфecиoнaлиcти и 500 ceмeйни-kлaнa oт мyтpeнckaтa фacaдa нa oлигapxиятa.: uni.su/rEdFqz ☞Ядpoтo нa oлигapxиятa cи paздaдe pecypcитe cлeд 1989 г. ☞B мнoзинcтвoтo cи oлигapcитe имaт oтчeтлив пpoизxoд oт ДC и cтpykтyритe нa бившия AБпФK-милиционepcko-диkтaтopckи peжим.: uni.su/h9z0FA ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
Лиляна Чeрвeняkова

2022.04.02 | 22:38

50
Mнoголикия Бoлшевик-Moшеник-Ултракомунист Бoко-Бългaроубиецa, забранява Лykoв Марш и лицемерно вика дръжте комунистите!: uni.su/besiKN От 9.IX.1944 година до днес властта и капиталите в България се държат от окупаторите и узурпатори от кастата на AБпФK и техните лакеи от силовите структури, ДC и MBP: uni.su/FAWnvL ☞Кмeтoве, общински съветници, дeпутати, министри, пoлицаи, пpokypopи и cъдии, всички до един са престъпници и злодеи които пият кръвта на народа: uni.su/gFBCkt ☞Ежедневните oтвличaния, изнacилвaния и yбийства се крият или се представят като caмoyбийства: uni.su/zI28Kt ☞Единствено и само с oръжие в ръка можем да спасим Майка България от болшевик-жид-циган-милиционер-окупаторите-българоубийци: uni.su/IiTd2K ☞Да припомня на феодалите-дерибеи, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел, това ви чака и вас народни изедници-кръвопийци: uni.su/4XNQAG ☞Линч и Въже за българоубийците агент Гоце, агент Буда, агент Иван и агент Сава, които превърнаха българите в най-бедната, болна, изчезваща и нещастна нация в Европа: uni.su/9ANghU ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
И аз

2022.04.02 | 19:48

48
се надявам да имаме премиер и правителство,които да мислят поне малко за народа
Анонимен

2022.04.02 | 17:15

47
Киро Лъжеца ли го казва.
ГРОБ

2022.04.02 | 12:58

30
ГЕРБЕРАСТИ ДА МУ ГО БЛИЖЕТЕ НА КИРО!!!
К. У. Р за БСП и боклука радеффф

2022.04.02 | 16:44

46
Това с близането е за вас болшевиките, а на Киро нема какво да му се ближе, нема нищо, празно како в крирвата му чутура! Както казва оня п.ич на видеото- ако бръкнеш под полата на Херо ще набараш по-голяма чопалюга от цепката на Киро!
така е

2022.04.02 | 13:14

37
тъпо,по тъпо,най тъпо,мега тъпо,екстремално тъпо,абе няма такава мярка за тъпота....простотоКирееееееееееееее!!!!!!!!! Отговор
Хаха

2022.04.02 | 13:13

35
Тъпанар пак те питам. По-добре ли живееш сега а?
!!!

2022.04.02 | 15:22

45
Първо теб трябва да осъдят за безброй лъжи, които всеки ден казваш Киро Канадеца
Българин

2022.04.02 | 13:27

42
Въпреки цензурата ви комунисти няма да запушите устите ни ! Продажби руски въшки!

2022.04.02 | 14:02

44
Примерно кой ни защити интересите от болшевика тиквен,гавазин и чоферче на тато.Що не направим една лустрациика да видим кво ша остане от тиквената партия.
И още

2022.04.02 | 13:31

43
Сегашният господин Гешев е най силният и достоен избраник, който защитава интересите на България от руски въшки и алчни хиена български живеещи във Дубай, България ,Сърбия работещи със тайните руски служби срещу България! Затова пречи и искат да го махнат!
Българин

2022.04.02 | 13:16

39
Защо публикувате глупости ,а ми териери няколко пъти изказването? Вече и цензура във България има освен комунизъм и путинизъм!
И още

2022.04.02 | 13:20

41
Долен лъжец слуга на руски шпиони и олигарси!
Екс

2022.04.02 | 13:16

40
Вижте вдясно резултата от анкетата даже и в този сайт как одобрявате кики
Протестиращ

2022.04.02 | 12:59

31
Божков, Маджо, Ганчев и Рашков са на страната на народа?! Смях...
Ха

2022.04.02 | 13:15

38
На сърбеца дъйлбоко у г..еца
Сърбеца

2022.04.02 | 13:04

33
Тиквата, простият пожарникар също е в кюпа
малеееееееее

2022.04.02 | 13:14

36
тъпо,по тъпо,най тъпо,мега тъпо,екстремално тъпо,абе няма такава мярка за тъпота....простотоКирееееееееееееее!!!!!!!!! Отговор

Добави коментар

Водещи новини