Президентската институция ще подкрепи 20-oто издание на инициативата „Мениджър за един ден”

  • 01 април 2022 16:19

  • 295
  • 1
Президентската институция ще подкрепи 20-oто издание на инициативата „Мениджър за един ден”
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Президентската институция ще е сред домакините на 20-oто юбилейно издание на инициативата „Мениджър за един ден“, което тази година се провежда под мотото „Силата на един екип“, съобщиха от президентския прессекретариат.

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще отворят кабинетите си за ден, за да приемат двама млади хора, които имат желание да се запознаят със задълженията им и да предложат своите идеи за бъдещето на България.

Всички, които имат интерес да споделят своята визия за страната, могат да кандидатстват да станат за ден президент или вицепрезидент, като се регистрират в сайта на „Мениджър за един ден“: https://jobs.nploy.net/bulgaria/administration-and-secretarial/sofia/prezident-i-viceprezident-na-republika-bulgariya-menidzhur-za-edin-den/4759

Инициативата за кариерно ориентиране „Мениджър за един ден“ е организирана от Джуниър Ачийвмънт България и е достъпна за младежи, ученици и студенти от цялата страна.

Президентът назначи Христо Алексиев за свой секретар по икономика

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
295 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Дясен Демократ

2022.04.01 | 16:33

1
Чалгаджийската принцеса Луна би се справила по-добре от Кремълските агенти по този проект. Но отиде на Луната и ни остави комсомолските секретари за институция.

Добави коментар

Водещи новини