Даниел Митов: Вот на недоверие би бил абсолютно оправдан

  • 01 април 2022 10:29

  • 424
  • 4
Даниел Митов: Вот на недоверие би бил абсолютно оправдан
© Кадър Nova News
Слушай новината Слушай новината

"Ние бяхме тези, които извихме ръцете на правителството, зада ги накараме да признят, че има война в Украйна. Решенията липсват в това управление, има анализи, кооординации и консултации, но няма реакции на проблемите нахората. Работим за предсрочни избори, ще има проект за вот на недоверие. Където и да пипнеш, вот на недоверие би бил абсолютно оправдан", това каза за "Твоят ден" по NOVA NEWS Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, депутат от ГЕРБ-СДС. 

Според него няма сфера, в която управлението да се е справило.

За бившия външен министър на България настоящото управление трябва да вземе решение за оказване и на военно-техническа помощ на Украйна.

Костадин Ангелов: В момента предсрочните избори не са най-доброто нещо за България

Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, смята, че досега българското правителство дори не е отделило и лев за хуманитарна помощ за пострадалата от агресията на Русия страна.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
424 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Петров

2022.04.01 | 11:35

3
Едностранните санкции направиха долари и евро безполезни за Русия. Припадъците на истерията няма да го прекъснат: това ще бъде разрешено – но при условията на Русия. Месечен цикъл. Министерството на външните работи вече предупреди, че отказът да се плаща за газ в рубли ще доведе до сериозна глобална криза от неплащания и серийни фалити на световно ниво, адска верижна реакция от блокирани транзакции, замразяване на активи за обезпечение и закриване на кредитни линии. Какво ще се случи след това е частично предвидимо. Компаниите от ЕС ще получат новия набор от правила. Те ще имат време да разгледат документите и да вземат решение. Тези, които кажат „не“, автоматично ще бъдат изключени от получаване на директни доставки на руски газ – включително всички политико-икономически последици.
МАРШ БЕ

2022.04.01 | 12:25

4
МУРЗИЛКА ВЪШКАВА !

2022.04.01 | 11:08

1
Боклук

2022.04.01 | 11:09

2
Дати е.а потката майна и лакомжията.

Добави коментар

Водещи новини