Депутат от ПП: Няма да се случи нищо опасно, ако се закрие спецправосъдието

  • 31 март 2022 18:01

  • 628
  • 7
Депутат от ПП: Няма да се случи нищо опасно, ако се закрие спецправосъдието
© Nova News

Доколкото разбрах, спецпрокуратурата е поискала всички камери за видеонаблюдение в Министерски съвет. Надявам се, че са поискали записите за времето, в което г-н Васил Божков е посещавал тази сграда с определена цел. Ако обаче се касае за период от днес, то тогава е ясно за всички юристи, че налице е някакво висящо досъдебно производство, за каквото аз обаче не съм чувала да има. Това заяви в интервю за "Денят на живо" по Nova News народният представител от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Рена Стефанова по повод днешната акция на спецпрокуратарата в ДАНС.

По отношение на самото закриване на спецправосъдието Стефанова посочи, че не вижда смисъл от неговото съществуване, при положение че от създаването си до днес не е бил осъден нито един знаков политик или магистрат.

Спецпрокурори с акция в ДАНС

Тя увери, че няма да настъпи хаос, както твърдят опозицията и главният прокурор.

Хаос няма да се създаде, защото в разпоредбите на закона ясно е разписано какво се случва с делата, помислено е за всичко, дела няма как да се изгубят. Всички производства продължават, никое няма да бъде спряно или да започне наново, подчерта Стефанова.

Антон Станков: Закриването на спецсъда и спецпрокуратурата ще доведе до хаос

Народният представител припомни, че преди създаването на спецправосъдието делата се разглеждаха от редовите прокуратури и съдилища.

Имаше си достатъчно можещи и знаещи прокурори и съдии. Няма да се случи нищо опасно, ако се закрие спецправосъдието, категорична бе Рена Стефанова.

Последвайте канала на

Владимир Василев
628 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.04.01 | 06:56

7
Идийоти ли сте да сложите Каримански от ИТН.Те са със ДПС.Пак ли Доган и Пеевски са напънали капана за БНБ.Само това чакат.По добре избори от колкото Доган и Нинова да командерет.
Yull Brown Илия Вълков

2022.04.01 | 03:03

6
БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГИЙНА И ТЕХНОЛОГИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ ЧРЕЗ “БУЛГАР БРАУН ГАЗ“ и “Технология за добив на БРАУНОВ ГАЗ и минерали, богати на полиметали от морска вода“ разработена от инж. Чавдар Каменаров и инж. Пламен Каменаров. ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ !!! Излиза чиста питейна вода !!! С Брауновия газ се унищожават битови отпадъци !!!

2022.03.31 | 23:37

5
Не само дасе закрие еми трябва да бъдат всички съдени.
БУХАЛ,

2022.03.31 | 21:56

4
КЪДЕ СА РАЗПЕЧАТКИТЕ И СТЕНОГРАМИТЕ ОТ РАЗГОВОРИ, ПРЕГОВОРИ... НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ? ТОВА ДА НЕ Е НА БАЩА ВИ ЧАСТНИЯ К Е Н Е Ф БЕ, ГЮБРЕТА БЪЛГАРСКИ!
ЕЙ БУХАЛ!

2022.03.31 | 21:54

3
КЪДЕ Е СПИСЪКА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЪРНОБАЗИТЕ И КОЛКО СА НАГУШИЛИ ЗА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ! КАКВО ТОЧНО НЕ Е СЕКРЕТНО У К Е Н Е Ф А ? :)

2022.03.31 | 21:30

2
Какъв е този вампир?

2022.03.31 | 19:38

1
НЕ ПРОСТО НЯМА ДА ИМА ПРАВОСЪДИЕ

Добави коментар

Водещи новини