Градският съвет на БСП – София избра ново Изпълнително бюро

  • 30 март 2022 20:28

  • 692
  • 4
Градският съвет на БСП – София избра ново Изпълнително бюро
© Novini.bg

Градският съвет на БСП – София избра ново Изпълнително бюро. Структурата и съставът му са предложени от председателя на ГС на БСП – София Иван Таков, съобщават от партията.

Новото Изпълнително бюро е от 17 члена, от които четирима заместник-председатели и трима секретари.

Калоян Паргов подава оставка като председател на групата на "БСП за България" в Столичния общински съвет

Иван Пешев е заместник-председател по партийната и организационната дейност. Милка Христова е заместник-председател с ресор "Местна политика". Диана Тонова е заместник-председател "Публични политики". Марин Пенков е заместник-председателят, който ще отговаря за финансово-стопанската дейност.

Жельо Бойчев е секретар "Коалиционна политика". Цветелин Софрониев е секретарят, който ще отговаря за идеологията. Петко Димитров е секретар с ресор "Младежки дейности и доброволчество".

Останалите членове на ИБ на БСП – София и техните ресори са: Николай Велчев – синдикални организации; Николай Николов – неправителствени организации; Димитър Кунов – общинска икономика; Михаил Ставрев – социални дейности; Надежда Мидюрова – обучения; Анна Славова – здравеопазване; Тони Попов – изборни дейности; Станислав Младенов – пропаганда и агитация; Милко Панов – крайградски райони.

Десет от членовете на ИБ на БСП - София са председатели на Районни съвети на партията в столицата, осем са общински съветници, един е зам.-областен управител на София град, трима работят в държавни и общински дружества и организации. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
692 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.03.30 | 22:46

4
БЪЛГАРСКА ЕНЕРГИЙНА И ТЕХНОЛОГИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ ЧРЕЗ “БУЛГАР БРАУН ГАЗ“ и “Технология за добив на БРАУНОВ ГАЗ и минерали, богати на полиметали от морска вода“ разработена от инж. Чавдар Каменаров и инж. Пламен Каменаров. ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ !!! Излиза чиста питейна вода !!! С Брауновия газ се унищожават битови отпадъци !!!

2022.03.30 | 21:40

2
ТИЯ СЛЕД ГОДИНА ЩЕ СА ПОД 4 %,И ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!?!?
Kornela

2022.03.30 | 21:41

3
Ama az sam u vlasta

2022.03.30 | 20:50

1
Дреме ми на дедовия

Добави коментар

Водещи новини