Костадин Ангелов: В момента предсрочните избори не са най-доброто нещо за България

  • 26 март 2022 18:33

  • 856
  • 0
Костадин Ангелов: В момента предсрочните избори не са най-доброто нещо за България
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

В момента предсрочните избори не са най-доброто нещо за България. Това каза в ефира на "Офанзива" Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. от ГЕРБ-СДС. По думите му стъпка към предсрочни избори ще бъде предприета, тогава, когато моментът за това е подходящ.

"Имаме редица кризи и нито едно решение за тях. Само пожелания в бъдеще време. Това е изключително опасно за нашата държава, особено на фона на война, близо до границите ни. Ще предприемем стъпки към сваляне на правителството, когато моментът е подходящ. Не ни притеснява това, че нямаме мнозинство, винаги сме следвали интересите на българските граждани. Сега надделяват гласовете, че правителството става опасно за България. Липсата на решения и адекватни действия в тези безпрецедентни кризи в страната са опасни за нашата страна. Една от възможните парламентарни процедури е внасяне на вот на недоверие", добави той.

Предсрочни избори, искри между Радев и Петков и политически заявки: Коментират социолозите

Във връзка със задържането на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Ангелов заяви, че вътрешният министър Бойко Рашков е направил услуга на партията.

"Той доказа, че е невярна една от най-големите лъжи, разпространявани срещу Борисов- тази със снимките, които бяха разпространени. Това, което се случи доказва, че Борисов вкъщи няма нищо, че тези пачки и клипчета се оказаха лъжа. Премиерът Кирил Петков и Бойко Рашков намесиха Европейската прокуратура, казвайки, че арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова са  резултат на съвместни проверки. Оказа се, че Европейската прокуратура няма нищо общо с тези незаконни задържания", добави той.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
856 0

Свързани новини

Водещи новини