ДПС: Премиерът разпространи неистини срещу ДПС и Делян Пеевски в интервю пред "Обзървър"

  • 23 март 2022 11:42

  • 1221
  • 4
ДПС: Премиерът разпространи неистини срещу ДПС и Делян Пеевски в интервю пред "Обзървър"
© Булфото (архив)

От Движението за права и свободи изпратиха позиция срещу твърдения на премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически пред английското издание "Обзървър", публикувани на 20.03.2022г.

"В публикувано в английското издание „Обзървър“ на 20.03.2022г. интервю с българския министър-председател Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, последният за пореден път публично разпространи неистини и манипулации, уронващи престижа както на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, така и на народния представител г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Петков пред The Observer: Защо Вашингтон, а не София, наложи санкции на Пеевски?

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с изпрати остра позиция до изданието, в която заявихме, че няма да толерираме неверни и недоказани твърдения от страна на лица, заемащи отговорни постове в България, чиято цел е единствено да дискредитират Движението за права и свободи и свързани с партията политически лица, в услуга на своите задкулисни ментори.

Наясно сме, че и тази атака спрямо ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е инспирирана от олигарха и медиен монополист Иво Прокопиев, който за пореден път използва политическите си говорители във властта, за да дискредитира опонентите си и същевременно, чрез постоянни инсинуации, да скрива от обществеността прокарването на собствените си икономически интереси." - са казва в позицията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

От партията уточняват, че по реда на парламентарния контрол ще отправят въпроси до министър-председателя Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически относно разпространените от него твърдения в „Обзървър“, които според ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не отговарят на истината.

"Заявяваме, че всеки опит за продължаване на тази линия на противопоставяне с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с или с негови народни представители от страна на българското правителство и лично от Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, основаващ се на неистини и манипулации, не води до нищо конструктивно, не е в интерес на българските граждани и ще среща незабавната реакция от страна на Движението за права и свободи." - посочват още от партията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1221 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.03.23 | 14:49

4
Google - стана основният и единствен източник за информация на правителството на “ просто” Киро; Скалъпеният арест по ,,неотложност” на бившият премиер и лидер на най-голямата опозиционна партия - Бойко Борисов -отчаян ход на кризисен PR, за да могат да т.нар. пишман управляващи да гарантират още малко своето собствено съществуване‼ Не трябва да се забравя: Абсолютният произвол в действията на министър Бойко Рашков, които се изразяват в репресивни действия спрямо български граждани, включително заплахи и арести. ❗Показателно е, че Румен Радев - архитектът на това правителство много често се разграничава от действията или бездействията на правителството на “просто” Киро. На тези аматьорски действия трябва да се сложи КРАЙ, защото безумното поведение на тези хора е заплаха за сигурността и стабилността на страната. Единственото решение за разрешаване на кризите, предизвикани от безпомощността на тези хора, е оставка по неотложност на про100 Киро и цялото правителство на подмяната ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ТЕГЛЕНЕ ПО 500 МИЛИОНА ДЪЛГ, ВЕЧЕ 11 МИЛИАРД, НЕ ЗНАЙНО ЗА КАКВО липса на адекватна компенсация към бизнеса и хората в създадената от тях ситуация; неадекватност в провежданата външна политика, липса на единна позиция за войната в Украйна; ФОРСМАЖОР за икономиката Какво направи за 100 дни правителството на четворната коалиция ПП-ДБ-БСП-ИТН: 100 Киро не успя да се справи. Мерките, които държавата предприе - уж за да подпомогне финансово бизнеса в България, всъщност доведоха до фалити; ❗Абсолютен провал по отношение на ваксинационната политика, свързана с КОВИД-19; Безумията в държавата продължиха с: нарушаване на Конституцията и погазване на правовия ред лично от Кирил Петков и от неговите приближени; назначенията на ключови позиции в държавата се случват по роднински признак, без значение дали съответното лице има нужната експертиза; постоянни гафове от страна на министър-председателя и непознаване на законите и правилата в държавната администрация, включително и на собствените му правомощия( “викане” на НС, назначаване на “наш човек” и т.н); невиждан скок на цените на газа, тока, хранителните продукти и горивата; припомняне на забравени практики от най-тъмните за страната ни времена - като ограничаване на покупките на основните хранителни продукти (олио, захар, брашно);
Ами

2022.03.23 | 12:44

3
Съдете го, защо го бавите?
kk

2022.03.23 | 12:18

2
turski manafi tova tce vashiat sponsor delianco si prehvarli imotite i smetkite na podstaveni lica ne oznacava tce ne e prestapnik.
миииииии

2022.03.23 | 11:49

1
колкото по бързо се отървем от товаКанадскоНедоразумение толкова по бързо ще имаме шанса да оцелеем!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини