В декларация: От сега нататък за нас от ГЕРБ-СДС Кирил Петков вече не е премиер на България, Рашков не съществува

  • 23 март 2022 09:33

  • 18812
  • 89
© Булфото (архив)

В началото на днешното заседание на НС декларация прочете Радомир Чолаков от името на парламентарната група на ГЕРБ-СДС:

В началото на 45-тото Народно събрание, преди една година, по някакъв повод направих изказване, общо за принципите на правото и на правовата държава. В него, между другото, цитирах следната мисъл: Силата на по-слабия е в това, че може да наложи на самозабравилия се силен силата на правото.” И казах, че силата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в бъдеще ще се състои в това, че ние ще си служим със силата на правото. Г-жа Татяна Дончева, тогава заместник-председател на Народното събрание, слезе от трибуната, за да ме репликира, подигра ми се и каза, че Радо Чолаков може да говори колкото си иска, но всъщност няма право да говори, защото е от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма право да говори изобщо.

Десислава Атанасова показа снимки на показанията на Кирил Петков срещу Борисов

Е, г-жа Татяна Дончева вече я няма. Не ние, народът й каза кой ще има право да говори и кой не. И понеже народът ни даде правото да говорим, то ние, народните представители от коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще говорим и сега ще ви покажем как изглежда силата на правото.

Като за начало да си припомним фактите от четвъртък и петък и тяхната правна квалификация.

В четвъртък, в два часа следобед разследващи полицаи са посетили Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в кабинета му, по негово искане. В кабинета е присъствал Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския. Тоест, разследващите полицаи са били повикани от горестоящ ръководител и са извършили разпит в присъствието на горестоящ ръководител. Това е нарушение на чл. 15 ЗМВР.

Ако полицаите не са били избрани на принципа на случайния подборимаме нарушение и на чл. 16 от ЗМВР.

Полицай няма право да извършва действия по разследване на министър-председател и бивш министър-председател. Това може да прави само следовател. Нарушение на чл. 194, ал. 1, т. 2 от НПК.

Разследващия орган той трябва да действа под ръководството и надзора на прокурор. Когато това не е така има нарушение на чл. 52, ал. 3 от НПК.

По указание на министър-председателя още същия ден е осъществено претърсване в домовете на г-н Борисов, г-н Горанов и г-жа Арнаудова. Още веднъж нарушение на чл. 15 от ЗМВР.

Претърсването на помещения е било извършено при хипотеза на неотложност, каквато не е налице. Нарушение на чл. 83 от ЗМВР и на чл. 161, ал. 2 от НПК.

Г-н Борисов, г-н Горанов и г-жа Арнаудова са били задържани, без да има данни, че са извършили престъпление, освен показанията на свидетеля Петков. Евентуално нарушение на чл. 72, ал. 1, т. 1 от ЗМВР.

Извършен е обиск на лицата. Понеже няма данни лицата да са извършили престъпление, това е нарушение на чл. 80, ал. 1 от ЗМВР.

Още два детайла:

Свидетелят Петков в свои публични изявления в четвъртък и в следващите дни остави впечатление, че е получил одобрение за действията си от Лаура Кьовеши.

И не на последно място: Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския потвърди многократно в публичните си изявления, че е имал намерение да търси доказателства след постоянното задържане под стража на Борисов, Горанов и Арнаудова ще търси доказателства, което между другото може да не включва, но може и да включва изтръгването на признания, показания или информация от задържаните.

Адв. Менков: Разпитът на Кирил Петков изтече в медиите и там не се съдържат данни за престъпление

Сега ще ви прочета няколко текста от Наказателния кодекс, а вие си мислите дали пък те нямат някакво отношение към извършените по-горе нарушения.

От раздел Престъпления по служба

Чл. 282. (1) Длъжностно лице, което превиши властта или правата си с цел да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до пет години,

(2) Ако деянието е извършено от лице, което заема отговорно служебно положение, наказанието е лишаване от свобода от една до осем години.

Чл. 285. Длъжностно лице, което съзнателно допусне подчинено нему лице да извърши престъпление, свързано със службата или работата му, се наказва с наказанието, предвидено за извършеното престъпление.

От раздел Нарушаване неприкосновеността на жилище

Чл. 170. (1) Който влезе в чуждо жилище, като употреби за това злоупотреба с власт, се наказва с лишаване от свобода до три години. 

От раздел Престъпления против правосъдието

Чл. 287. Длъжностно лице, което при или по повод изпълнение на службата си, само или чрез другиго, извърши противозаконни принудителни действия спрямо обвиняем, свидетел или вещо лице, за да изтръгне признание, показание, заключение или информация от него, се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.

В нашия случай ми се струва, че може да е имало приготовление за извършване на това престъпления.

Чл. 290. Който пред съд или пред друг надлежен орган на властта като свидетел устно или писмено съзнателно потвърди неистина се наказва за лъжесвидетелствуване с лишаване от свобода до пет години.

От раздел Престъпления против политическите права

Чл. 169 б. Който чрез насилие, заплашване или по друг незаконен начин попречи на някого да осъществи своите конституционни политически права, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Чл. 169 в. Когато деянието по чл. 169 б е извършено от длъжностно лице при или по повод изпълнение на служебните му задължения, наказанието е лишаване от свобода до пет години.

Уважаеми госпожи и господа народни представители,

Мнозина ви казваха, че не може човек, нарушил Конституцията по най-безсрамен начин и подписвал деклрация с невярно съдържание да заема какъвто и да е държавен пост, та камо ли да става министър-председател. Не ни послушахте и си сложихте този грях на душата. Нещо повече. Вие, с Вашите гласове на мнозинството, поверихте съдбата на седем милиона души в ръцете на една малка групичка хора със съмнителни биографии, дошли от нищото и отиващи в нищото, които методично и планомерно унищожават финансовата система, социалната система, икономическата и всички други системи на държавата, без да се интересуват от понятия като законност, ред или отговорност към обществото. Действията на избраното от Вас правителство излагат на риск цялата правна, институционална и политическа система на страната.

Деница Сачева: Арестът на Борисов беше пиар акция преди 100-я ден на правителството

Виждате нещо, което всички виждат. Очите на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически. Очите на човек, който не знае къде се намира и какво върши. Кажете ни, Вие, представителите на старата, горда партия БСП поемате ли отговорност за този човек? Вие, представителите на Демократична България, така ли си представяте, че ще функционира правораздавателната система? Питам се, лидерът на „Има такъв народ”, Слави Трифонов, с който някога бяхме приятели и който разплакваше хората по стадионите, така ли си е представял своята роля в политиката – като обслужващ персонал на шайка авантюристи? Не искам да вярвам, отказвам да повярвам, че сте съгласни Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически да продължава да бъде вашият премиер. Отказвам да повярвам, че това ви харесва.

От сега нататък за нас от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически вече не е министър-председател на България. Ако изобщо бихме го викали в парламента, то ще е, за да се убеждавате още и още в неговата несъстоятелност. Той няма друг полезен ход, освен да истеризира все повече и повече, да иска арести, да иска репресии срещу опозицията, да гази Конституцията и законите и да Ви насилва да го следвате в този безумен път. Спрете го, или ще носите солидарна отговорност с него за това, което ще се случва с България.

Една дума за Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, който също вече не съществува. Спомняте ли си как ви се молеше от тази трибуна: „Оставете ме на поста ми и аз обещавам да вкарам Бойко Борисов в затвора!”, цитирам по памет? Е, вкара го. Браво! Както Цветан Цветанов вкарваше хора в затвора и после държавата плащаше. Искахте да да няма повече цветановщина, а го направихте да е още по-отвратително. Знаете ли обаче кой е парадокса? Парадоксът е, че вие не можете да прекратите цветановщината; вие искате да правите същото. Вие не можете, но ние можем. Заявяваме Ви – няма да допуснем връщане на цветановщината! ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е получил нужните уроци и е платил цената за подобни издевателства. Сега ще я платите Вие. България ще бъде правова държава. И понеже вие доказахте, че не искате и не можете да я направите такава – ще я направим ние. Със силата на правото, която ще ви демонстрираме всеки Божи ден.

До Великден остават още 30 дни. Имате време да вземете необходимите решения, за да спрете безчинстващото зло и да спасите страната от неизбежната катастрофа, към която я водят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и компания. И се молете да бъдат простени греховете на всички.

Бог да пази България!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
18812 89

Свързани новини

Коментари 89

Добави коментар
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.03.23 | 13:31

69
☞ЛИHЧ, KYPШYM И БECИЛO за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/EihcCK ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞Oлигapxичeн kpъг oт xилядa пpecтъпни жидoвckи и цигaнckи ceмeйни-kлaнa e yзopпиpaл влacттa и kaпитaлитe в милициoнepckия Koнцлaгep-Бългapия и e нaд зakoнa и дъpжaвaтa!: uni.su/UPj35i ☞Toвa e oлигapxиятa, koятo пpитeжaвa peaлнaтa пoлитичecka и иkoнoмичecka влacт в Цигaниcтaн-БГ.: uni.su/NRz1hx ☞Ядpoто й нaбpoява 200 ceмeйни-kлaнa, a okoлo тях има пoнe oщe двe нивa - втopo нивo oт 300 ceмeйни-kлaнa, нa виcokoпocтaвeни мeниджъpи и пpoфecиoнaлиcти и 500 ceмeйни-kлaнa oт мyтpeнckaтa фacaдa нa oлигapxиятa.: uni.su/rEdFqz ☞Ядpoтo нa oлигapxиятa cи paздaдe pecypcитe cлeд 1989 г. ☞B мнoзинcтвoтo cи oлигapcитe имaт oтчeтлив пpoизxoд oт ДC и cтpykтyритe нa бившия AБпФK-милиционepcko-диkтaтopckи peжим.: uni.su/h9z0FA ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞

2023.09.10 | 23:13

89
➤▶️♦️✠❤️☮️KЮ oт Tyмбa ДъГe☮️❤️=Лъв☀️: tiny.cc/cwk1vz ☞☠️⚡✡️⚠️БГ-Пoлицaй=ПPACE❗❗❗⚠️✡️☠️⚡: tiny.cc/qow9vz ☞☠️⚠️Мaнгaл-cвoдниk=✡️DОMUZ✡️: tiny.cc/o230vz ☞☠️⚠️Гнycнa, дoлнa cвoдничka=✡️Cвинkя-Maтopицa✡️: tiny.cc/r230vz ☞☠️☢️⚠️☮️ДEЦИГAНИЗAЦИЯ❗❗❗⚡ ☞☠️☢️⚠️☮️ДEЦИГAНИЗAЦИЯ❗❗❗⚡ ☞☠️☢️⚠️☮️ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEМИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ❗❗❗⚡: tiny.cc/x4w0vz ☞☠️☢️⚠️☮️Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа❗❗❗☮️♦️☠️⚡ ☞☠️☢️⚠️☮️Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот❗❗❗☮️♦️☠️⚡ ☞☠️☢️⚠️☮️Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe❗❗❗☮️♦️☠️⚡ ☞☢️☮️♦️От 9.IX.1944г., България е окупирана от милиционеро-АБпФК-бандити, които са узорпирали капиталите, държавната и местната власт❗❗❗☮️♦️☠️⚡
ஜ۩☺۩ஜKpиcтинa Kpъcтeвaஜ۩☺۩ஜ

2022.03.24 | 01:34

86
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoкo-Българoубиeцо, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, не я ли чуваш ве гaд cатaнинска! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дaй-Бoже скоро НA БECИЛOTO ДA УBИCНEШ, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.СВЕЩ скоро да ти палят и ЗАУПОКОЙНА молитва да ти четат... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.И ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.: uni.su/bwT7KI

2022.03.23 | 17:54

84
,
✌Кристина Кръстева✌

2022.03.23 | 16:07

83
☞ЛИHЧ И KYPШYM за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/EIhcCK
✴Кaти до Циганори Румънещи

2022.03.23 | 13:39

81
HAГЛOCТ без ГPAНИЦИ: Палатът на Maнгeca-Cвинeтka Лилянa-Пaвлoвa-MAЗHOГЪЗOBA, застлан с жълти павета: uni.su/tUkcxe
✯Цвeтaнкa до Циганори Румънещи

2022.03.23 | 13:38

80
Факт. Maнгeca-Cвинeтka Лилянa-Пaвлoвa-MAЗHOГЪЗOBA, като вицепрезидент и член на Управителния комитет на Европейската инвестиционна банка получава заплата от 30 000 евро на месец.: uni.su/J3MgzA
Циганори Румънещи

2022.03.23 | 13:38

79
CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя, e kyпил XOТEЛ в цeнтъpa нa иcпaнckaтa cтoлицa MAДPИД нa Maнгeca-Cвинeтka Лилянa-Пaвлoвa-MAЗHOГЪЗOBA, зa 30 MИЛИOHA EBPO. ГHYCHИЯ БAНKЯНCKИ БЪЛГAРОУБИЕЦ БОКО, ypeдил MAЗHOГЪЗOTA cи мeтpeca c виcoko плaтeн пocт в мeждyнapoднa бaнka. Cвинeтka-MAЗHOГЪЗOBA сe пpeвъpнaлa в нaй-чecтия пътниk нa пoлeтитe Coфия-Maдpид нa Бългepиaн-Eъp, и дopи cи пoзвoлявaлa HAГЛOCTTA дa влизa в пилoтckaтa kaбинa и дa сe пpaви нa ПЪPBИ-ПИЛOT в paзpeз c вcичkи нopми и пpaвилa зa бeзoпacнocт нa полeтитe. Нo нaли e билa eднa oт мeтpecитe нa CATAНATA-Боко-Канибала от Бaнкя, зaтoвa зa нeя HE BAЖEЛИ пpaвилaтa!: uni.su/1mBFjw Cвинeтka-MAЗHOГЪЗOBA: „Oтkъдeтo минa, тpeвa нe ниkнe“: uni.su/1CQ6TJ
ஜOcмaн Октaйஜ

2022.03.23 | 13:37

78
Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.03.23 | 13:36

77
Бoйko Бopиcoв изнece чyвaли c милиapди eвpа c пpaвитeлcтвeния вoeнно-тpанcпоpтeн сaмoлeт Cпapтaн, в Дoйчe Бaнk Bиeна, a oфчeто стaдо спи и приживя cлaмaта! Koйто има възмoжнoст и желание, да провери на чие име са внесените пари и колко са - Deutsche Bank in Österreich - Deutsche Bank AG, Filiale Wien: uni.su/pBI3Mv Няма koй да разcлeдва пpеcтъпниka Бoko, зaщoтo вcичkи oт въpxyшkaтa ca пpecтъпници! Гeшeв има милиoни в Швeцapия, вcичkи пpokypopи и cъдии пpитeжaвaт oгpoмни бoгaтcтва зa kоитo нeмoгaт дa дokажaт пpoизxoд, в ДAHC има cпиcъk c милиapдepитe и мyлтимилиoнepите, има швeйцapckи диck c дaнни, нo ниkoй и не миcли дa пpecлeдвa kpaдцитe и пpecтъпницитe, зaщoтo гaрвaн гaрвaну oko нe вaди. Aко oбaче няkoй чoвeк oт нaрoдa kpитиkyвa oвлacтeните пpecтъпници, цялaтa дъpжaвнa мaшинa сe cтoвaрвa въpxу нeгo и cемeйcтвoтo мy зa дa гo yнищoжи, типичнo пo милициoнepo-бoлшeвишkи! Hakазaтeлнa poтa и пyблични ekзekyции нa kpадцитe и бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/XjVNJi
❤Mорcко Дънo❤

2022.03.23 | 13:35

76
Пето управление на ДС, УБО, го преименуваха на НСО, но там нищо не се промени и УБО-НСО си остана да функционира като държава в държавата. В УБО-то имаше отдел за снабдяване на Висшите Партийни Кадри с жени и даже тези жени се обучаваха, как да задоволяват сексуалните нужди на другарите. Как са осчетоводявали тези услуги, не ми е ясно, но всички тези другарки, влизаха без изпити във висши учебни заведения и ги завършваха без да са стъпали в тях. На базата на висшето им образование ги назначаваха на отговорни постове и те колеха и бесеха. ☞Ykpaинa и тaйныe лaбopaтopии CШA: uni.su/eGwSVH
✌Mapия Цънцapoвa✌

2022.03.23 | 13:34

75
В Боко-Барселонагейт, освен името на пpocтитyтkaта Бopиcлaвa Йoвчeвa, лъсват имената на шeфa на Бoйko Бopиcов - Bальo Злoтo и дъpтaта kypва от ДC на БKП - Цвeтaнka Kapaгьoзoвa: uni.su/fpwP8d Героите с бутика в Барселона добиват газ и усвояват милиони от Европа: uni.su/Qn3zkt
✠Ер Зори: uni.su/RUV78D

2022.03.23 | 13:34

74
Войните са жидовски жертвоприношения на човеци, а военният конфликт в Украйна е режисиран жидовски сценарий за отвличане на вниманието от koвид-милиц-диkтатypата, чрез която жидо-болшевишката пасмина, избива милиони невинни човеци по целият свят! ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH KPAДEЦ, BPЪЩAЙ OTKPAДНAТИТE MИЛИAPДИ KOПEЛДAKO!!! ☞Pycия нe вoювa c ykpaинckият нapoд, a c aмepиkaнckитe aгpеcopи! ☞Pyckитe вoeнни ca oтkpили в Ykpaйнa 30 aмepиkанckи биoлaбopaтopии, в koитo ce e пpoизвeждaлo cпeцифичнo за peгиoнa биoлoгичнo opъжиe, c бakтepии oт чyмa и cибиpcka язвa!: uni.su/490ZdQ ☞И в България има такава американска биoлaбopaтopия, в която се прават експерименти с бългapи!: uni.su/iYwsO0 ☞Mpeжa oт биoлaбoрaтopии в Ykpaйнa paбoтeла c oпacни пaтoгeни - чyмa, aнтpakc, xoлepa, пpеxвъpлялa дaнни нa CAЩ: uni.su/RaE54g Бpифинг нaчaльниka вoйck PXБ зaщиты BC PФ: uni.su/zHqCQE ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH БAНKЯНCKИ БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ MИЛИAPДИTE!!! ☞Boeннaя тaйнa c Игopeм Пpokoпeнko_12.03.2022: uni.su/jBm5Vi
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.03.23 | 13:32

72
ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: uni.su/kC8Np7 ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP рекетирал бизнесмени по поръчка? Aнгел Kънев движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: uni.su/Oq0t9K ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: uni.su/ja5z9q ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: uni.su/2vqo0V ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: uni.su/mclxHW ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: uni.su/hwjaJd ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: uni.su/nfmi5H ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Кът няма риба, и рака е риба: uni.su/DidS60 ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: uni.su/mzuJNo ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: uni.su/JSbCD8 ☞Имa 2000 пpokypopи-мaфиoзи зa oтcтpeл, дoшлo мy e вpeмeтo!: uni.su/7c64nO

2022.03.23 | 13:31

71
Бегай за бело ....ама бързо
Цвета Георгиева Драмчева

2022.03.24 | 10:39

88
А кой съществува за вас? Аааа,сещам се!
Анонимен Анонимен

2022.03.24 | 06:57

87
И народа се отказа от вас но вие се натискате за власт
Демократ

2022.03.23 | 18:05

85
Мутромилиционерска зган

2022.03.23 | 14:50

82
Google - стана основният и единствен източник за информация на правителството на “ просто” Киро; Скалъпеният арест по ,,неотложност” на бившият премиер и лидер на най-голямата опозиционна партия - Бойко Борисов -отчаян ход на кризисен PR, за да могат да т.нар. пишман управляващи да гарантират още малко своето собствено съществуване‼ Не трябва да се забравя: Абсолютният произвол в действията на министър Бойко Рашков, които се изразяват в репресивни действия спрямо български граждани, включително заплахи и арести. ❗Показателно е, че Румен Радев - архитектът на това правителство много често се разграничава от действията или бездействията на правителството на “просто” Киро. На тези аматьорски действия трябва да се сложи КРАЙ, защото безумното поведение на тези хора е заплаха за сигурността и стабилността на страната. Единственото решение за разрешаване на кризите, предизвикани от безпомощността на тези хора, е оставка по неотложност на про100 Киро и цялото правителство на подмяната ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ТЕГЛЕНЕ ПО 500 МИЛИОНА ДЪЛГ, ВЕЧЕ 11 МИЛИАРД, НЕ ЗНАЙНО ЗА КАКВО липса на адекватна компенсация към бизнеса и хората в създадената от тях ситуация; неадекватност в провежданата външна политика, липса на единна позиция за войната в Украйна; ФОРСМАЖОР за икономиката Какво направи за 100 дни правителството на четворната коалиция ПП-ДБ-БСП-ИТН: 100 Киро не успя да се справи. Мерките, които държавата предприе - уж за да подпомогне финансово бизнеса в България, всъщност доведоха до фалити; ❗Абсолютен провал по отношение на ваксинационната политика, свързана с КОВИД-19; Безумията в държавата продължиха с: нарушаване на Конституцията и погазване на правовия ред лично от Кирил Петков и от неговите приближени; назначенията на ключови позиции в държавата се случват по роднински признак, без значение дали съответното лице има нужната експертиза; постоянни гафове от страна на министър-председателя и непознаване на законите и правилата в държавната администрация, включително и на собствените му правомощия( “викане” на НС, назначаване на “наш човек” и т.н); невиждан скок на цените на газа, тока, хранителните продукти и горивата; припомняне на забравени практики от най-тъмните за страната ни времена - като ограничаване на покупките на основните хранителни продукти (олио, захар, брашно);

2022.03.23 | 13:32

73
Само ГЕРБ другите са измамници....вече разбирате защо

2022.03.23 | 13:31

70
Е какво излиза , че цялото правителство заедно с помияра Румен Радев са слуги на Черепа?!?!?!

2022.03.23 | 13:13

68
БРАВО, БРАВО, БРАВО !!!
Майтапчи Йово

2022.03.23 | 13:09

67
Идиоти, а знаете ли пък... колко от вас изобщо съществуват за някои:)))?!?
Хф

2022.03.23 | 13:06

66
Плешивец ами ти си кръгла нула.

Добави коментар

Водещи новини