Цветанов: Имало ли е среща на Борисов, Петкова и Дончев с хората от забранителния списък на ЕС - Александър Бабаков и Александър Воробьов?

  • 21 март 2022 23:02

  • 12870
  • 19
Цветанов: Имало ли е среща на Борисов, Петкова и Дончев с хората от забранителния списък на ЕС - Александър Бабаков и Александър Воробьов?
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Имало ли е среща на Борисов, Петкова и Дончев с хората от забранителния списък на ЕС - Александър Бабаков и Александър Воробьов? Дали тези лица не са тези, които определиха концепцията и стратегията за „Турски поток“, която подписа Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по в Санкт Петербург. Това попита председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по TV1 и TV+.

Всичко по темата:
Арестът на Бойко Борисов 213

Питането му за провеждането на среща с Бабаков и Воробьов се отнася за периода от есента на 2014 година до реализирането на „Турски поток“.

На въпрос присъствал ли е на срещата Борисов-Решетников, Цветанов заяви, че не е бил на подобна среща и не е информиран за провеждането на такава.

Журналист: Бившите управлящи, които сега се изкарват жертви, трябва да си понесат отговорността за далаверите

Само преди няколко дни при обиска направен на PR-ката на Борисов Севдалина Арнаудова стана ясно, че съпругът и кара автомобил на фирма „Аркад“, която изгради „Турски поток“. Съпругът и е в борда на  „Булгартрансгаз“. В тази връзка Цветанов пита министър-председателят Кирил Петков няма ли да бъде сменено ръководството на „Булгартрансгаз“ и няма ли да бъдат заличени доказателствата при едно евентуално разследване, в ущърб на националната ни сигурност и обслужването на чужди интереси.

По думите му с възлагането на поръчката по изграждането на „Турски поток“ на „Аркад“ са били превъзложени дейности само на руски и беларуски компании.

„В управлението на Борисов се реализираха руските енергийни проекти, които обслужват чужди интереси, но не и националните. В периода на реализиране на този проект ние имахме президент на страната в лицето на Румен Радев и опозиция в парламента от страна на БСП с председател Корнелия Нинова, но нито едно от тези политически лица не предприе политически действия“, добави Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той подчерта, че различията му с Борисов са били по руската ос и припомни позицията си по случая „Скрипал“.

Относно поведението, което показва министър-председателят Кирил Петков по темата за войната в Украйна Цветанов заяви, че не трябва да забравя, че носи политическата отговорност и независимо какво ще му коства, той трябва да защитава националните ни интереси и че страната ни е активен член на НАТО и ЕС.

„Кирил Петков не демонстрира ясно поведение по важните за страната ни теми“, категоричен е председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г..

„Тежката политическа конфронтация не ни дава възможността да сме ясни за бъдещето. Пропутинското настроение започва да се окопитва. Имаме много тежък институционален проблем. По-голямата заплаха за националната ни сигурност е тази институционална противопоставеност, която има между съответните институции и техните ръководители. Това ще ни отдалечи от възможността да имаме ясна национална позиция по важни теми на международни форуми“, подчерта Цветанов.

„Последните 20 години изпълнителната власт и прокуратурата не са имали блестящи отношения, но трябва да се намира компромис в полза на обществения  интерес. Трябва да се направи реална промяна, но да не се окаже, че това е подмяна“, каза Цветанов.

„Аз искам да има справедливост. Не е правилно нито политиците, нито пък хората представляващи определени институции да правят съответните заключения и да издават присъди. Съдът е този, който решава“, заяви Цветанов по темата с ареста на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Novini.bg
12870 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.03.22 | 16:59

13
Циганина Боко-Българоубиеца и циганина Цецо-Крадеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Циганина Цецо Наглецо е старшина от ДС и е син на старшина от ДС! Цецо Наглецо е израснал и учил под крилото на УБО, на коленете на Григор Шопов, чийто измекяр е бил цял живот баща му! Цецо Наглецо е влязъл без изпит във Военния факултет на ВИФ Георги Димитров, филиала в Правец, с бележка от една община в Кърджалийско, че след завършването си ще отиде там за учител по физкултура! След завършването си, направо е направен кадровик на службата за подслушване в МВР и никога не е работил като нормален служител – милиционер или оперативен работник! Цецо Наглецо е е едновремено плазмодий, червей и глист, неодушевен предмет, мошеник, лъжец и крадец, специалист по купуване на гласове и интригантство, отвъртителен човек с огромно чувство за малоценност, изявяващо се в подлост, агресия, двуличие и навеждане само пред силния на деня. Цецо Наглецо е масон-ислямист гюленист-българомразец.
✌Кристина Кръстева✌

2022.03.22 | 17:17

19
Eничaринът-милициoнер-пoлицай е гнуcно, урoдливо пoдчoвeшко същество. Факт! Eничaринът-милициoнер-пoлицай е създaден да yбива, крaде, наcилва, лъжe, да мързeлува, да пaрaзитира и изпoлзва. Факт! Eничaринът-милициoнер-пoлицай ходи по тая земя за да е гaден, за да е прoтивeн, за да oтврaщава окoлните. Факт! Eничaринът-милициoнер-пoлицай е гнуcен там вътрe, в oная гнoйна и вмириcана тoпка-вмeсто чoвешка душа! Факт! KУPВИTE са в ДAНC! Нaй-дoлните твaри нa тoзи cвят сa ДOНOCНИЦИTЕ и ДOНOCНИЧKИTЕ!
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.03.22 | 17:12

18
Дванайсет години Канибала Боко-Българоубиеца и Копелдака Цветан-Крадеца следят, слухтят, снимат и записват целия български народ. Даже по време на Извънредното Положене следяха локацията на телефоните на върналите се от чужбина българи и упражняваха милиционерски терор над тях по всевъзможни начини! Много хора бяха самоубити от джелатите на милицията и службите, по заповед на Боко и Цветан! Ама овчето стадо предпочита дръвника, пред революцията! Ами заслужавате си съдбата, робско племе!
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.03.22 | 17:09

17
Цъфтан-Крадеца е целия в лайна от главата до петите. Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам. Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си. Циганина Цецо Наглецо е захлебил по три направления и за Ролекс, и за апартаменти. 1.От фондация Ханс Зайдел. 2.От обществените поръчки дадени на конвеир на Петър Христов от Горна Оряховица. 3.От кръсникът си строителен предприемач печелил и строителни петна и санирания! Цецо-Крадеца и Боко-българоубиеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ.
✌Биляна Гaвaзoвa✌

2022.03.22 | 17:07

16
Циганите Боко, Доган и Цветан са остриетата на Сатаната в концлагер-БГ, пратени да унищожат българският народ!
✌Mapия Цънцapoвa✌

2022.03.22 | 17:05

15
Циганина Цветан Цветанов-Крадеца ПЕРЕ РУСКИ пари, стотици милиони на про-путинската банка „Тройка Диалог“ част от „Сбербанк“-Россия, през общата си фирма С. Л. Е Груп с бизнес партньора си Рамадан Аталай, 2рия в ДПС, чрез строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър.
Лилянa Пaвлoвa

2022.03.22 | 17:01

14
Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: uni.su/TdeYVM ☞Heзaбaвнo дa ce вkapaт зaд peшeтkитe, дokaтo нe сa дyxнaли в чyжбинa!: uni.su/sjbPgf
perko dalaverko

2022.03.22 | 10:23

12
ceco pone izlezna po golem maj ot tez kade ostanaha
bai stavri

2022.03.22 | 10:22

11
ceco vidia li gi tez kade ti lijeha gaza sega kak te komentirat tuka vav komentarite no vseki edin ot teh ti e lizal gaza
ЕЛЕКТPА

2022.03.22 | 08:52

8
Юда за един асансьор сра на сурата си.

2022.03.22 | 10:21

10
Браво Цветанов,трябва даги вкараме.За да идва редъ и на каскетите.

2022.03.22 | 10:20

9
Цецо клитора
плевен

2022.03.22 | 08:51

7
цецо к урвата познавате ли го
фен

2022.03.22 | 07:07

6
И този крадлив търтей участваше в активната политика толкова дълго време!?!?!? А сега се чудим защо България е на този хал!!
СИНГ - СИНГ

2022.03.22 | 07:00

5
ЦЕЦЕ- КРАДЕЦО ЧАКАМЕ ТИ ГЪЗЕЦО..........
Гост

2022.03.22 | 06:09

4
Аре земи се скрий ве Сесоу! Ни си актуален измекяр
дума

2022.03.22 | 00:22

3
нещастен физкултурник,ви от изрод човек нестава,изрод си остава изрод.този грозник е оберизрод

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини