Рашков: Много хора смятат, че Борисов трябва да бъде арестуван всеки петък

  • 20 март 2022 18:39

  • 7647
  • 158
Рашков: Много хора смятат, че Борисов трябва да бъде арестуван всеки петък
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Нещата се развиват по реда на закона. Каквото покажат фактите, с които се разполага, такова ще бъде решението, което би могло да се вземе – може да бъде в една посока, може да бъде и в друга посока. Това каза министърът на вътрешните работи Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския в предаването "На фокус" по Нова телевизия по повод арестите на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, бившия финансов министър Владислав Горанов и бившия правителствен говорител Севделина Арнаудова.

Всичко по темата:
Арестът на Бойко Борисов 229

По сега действащия НПК разследващите органи не могат да образуват производства, те могат да поставят началото на едно същинско разследване само в неотложни случаи. В противен случай те са длъжни да изпратят материалите в съответната прокуратура. Забелязал съм десетки случаи, при които изпратените материали "потъват" в прокуратурата, особено когато се отнасят до някой висш функционер на ГЕРБ. Убедихме се, че прокуратурата бди много внимателно над интересите на бившите управляващи. Когато има данни срещу тях, прокуратурата се старае по всякакъв начин да забави процеса, заяви Рашков.

Т. нар. неотложност се налага от полицейските органи, когато това се налага от фактическата обстановка, поясни той.

Прокуратурата се старае да постави така нещата, че МВР е извършила една незаконосъобразна дейност и да прочете пред цялата българска общественост кои лица какво са казали, все едно, че има задължението и правото да обяви данните, така че утре, ако има процес, да провали делото. В петък станахме свидетели кой какво е казал, с какви материали се разполага към този твърде ранен момент от развитието на процеса, коментира вътрешният министър.

По думите му няма пречка бизнесменът Васил Божков да бъде разпитан по случая чрез видеовръзка. Твърди се, че този човек е предоставил огромни парични средства на тези три лица от ГЕРБ, като след това са изготвени законови промени, които да улеснят някой за нещо. Тези въпроси трябва да се изяснят. В задачата се пита каква е тази ярост и съпротива от кръгове, които не желаят да се изясни тази фактическа обстановка, подчерта Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, като отбеляза, че не знае дали делегираните от България прокурори към Европейската прокуратура са работили по случая с Васил Божков и данните, давани от него за това, че е рекетиран от предишни управляващи. Посочи обаче, че знае, че тези прокурори "имат нещо общо" по този случай.

Допълни, че очаква в близките дни Европейската прокуратура да даде официално информация, но посочи, че не може да гадае каква ще бъде тя. На уточняващ въпрос допълни, че тя ще е свързана с необходимостта да бъдат снети процесуално годни показания от Васил Божков, който се намира в Дубай.

Прокуратурата: Повдигане на обвинение на Борисов в този момент би било в нарушение на закона

Той каза, че не вижда нищо проблематично в това лица от висок ранг като премиера Кирил Петков да бъдат разпитани в техните кабинети, предвид тяхната заетост. Никакви разпореждания не е давал премиерът, посочи министърът. Не смятам, че премиерът е направил закононарушение, допълни Рашков. 

По повод съобщението на МВР в четвъртък, че Менда Стоянова също е задържана, а по-късно се оказа, че не е арестувана, вътрешният министър заяви, че може би е допусната грешка и допълни, че не е била умишлена. 

Според Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския трябва да има нови разпити на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Аз обаче имам дълбоки съмнения, че прокуратурата ще докара докрай едно такова разследване. При друг ръководител на българската прокуратура всичко това щеше да бъде увенчано с обвинителни актове. Точно заради тази спирачка, наречена прокуратура, ние ще правим разследвания, ще огласяваме резултатите пред обществото, след това ще ги изпращаме на прокуратурата, за да се види тя какво ще направи - ще работи ли по тях или разследванията ще потънат, заяви Рашков.

Един известен човек, който тези дни взе отношение по въпроса – Осман Октай се казва, дори каза, че арестът на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е закъснял с две години. Много хора смятат, че арестът на Борисов трябва да се състои всеки петък заради онова, което те знаят, че е вършил в нашата страна. Тези шкафчета, които останаха неразследвани от нашата прокуратура - как мислите? Трябва ли да останат неразследвани от нашето общество? И ако има - откъде Борисов ги притежава? Очаквахте ли да откриете нещо? Какво са искали разследвашщите и какви очаквания са имали аз не мога да кажа пред вас, каза още Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7647 158

Свързани новини

Коментари 158

Добави коментар
Абе, Чаши :)

2022.03.22 | 19:11

158
Много повече хора смятат, че трябва неотложно да пукнеш от цироза!
✌Haтaли Tpифoнoвa✌

2022.03.20 | 23:21

120
☞ЛИHЧ И KYPШYM за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/EihcCK ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞Oлигapxичeн kpъг oт xилядa пpecтъпни жидoвckи и цигaнckи ceмeйни-kлaнa e yзopпиpaл влacттa и kaпитaлитe в милициoнepckия Koнцлaгep-Бългapия и e нaд зakoнa и дъpжaвaтa!: uni.su/UPj35i ☞Toвa e oлигapxиятa, koятo пpитeжaвa peaлнaтa пoлитичecka и иkoнoмичecka влacт в Цигaниcтaн-БГ.: uni.su/NRz1hx ☞Ядpoто й нaбpoява 200 ceмeйни-kлaнa, a okoлo тях има пoнe oщe двe нивa - втopo нивo oт 300 ceмeйни-kлaнa, нa виcokoпocтaвeни мeниджъpи и пpoфecиoнaлиcти и 500 ceмeйни-kлaнa oт мyтpeнckaтa фacaдa нa oлигapxиятa.: uni.su/rEdFqz ☞Ядpoтo нa oлигapxиятa cи paздaдe pecypcитe cлeд 1989 г. ☞B мнoзинcтвoтo cи oлигapcитe имaт oтчeтлив пpoизxoд oт ДC и cтpykтyритe нa бившия AБпФK-милиционepcko-диkтaтopckи peжим.: uni.su/h9z0FA ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
❤Фeн клyб Сoфия-Зaпaд: uni.su/RUV78D

2022.03.21 | 10:46

157
Eй XOPA, вдигaйтe ce дa oдepeм KOЖATA нa бeзpoдния YPOД, Бългaроубиецa Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от Xepakoвo, и дa пycнeм KPЪВЧИЦAТA мy нa жълтите пaвeтa!
✠Ер Зори: uni.su/RUV78D

2022.03.21 | 01:26

141
Чoвеkа на Бokо-Kaнибaлa, ТOП-Maфиoза БРЕНДО, работи с РУСКИ контрагенти, и преди да отиде в Киев е бил в Русия /при началниците/. Италианската мафия и РУСКИ бизнесмени работеши за ФСБ са работели в комбина и са ПЕРЯЛИ пари в Италианската банкова група УНИкеридото груп с клонове в МИЛАНО. Брендо е работил за италианския мафиот Мелато който заедно с Брендо са доставяли на ЕДРО белото от Венецуела, която е много близка с РУСНАЦИТЕ. Кръгове от ФСБ в комбина с бивщия сащ-президент Тръмп са въртяли бизнес с ВАРГАС-банкера на бившия президент Чавес. Варгас е еврейски сефарад, майка му е била министърка на правосъдието, и в действителност е била управляваща в сянка на Венецуела. МАДУРО, настояшия президент Венецуела, е сефарадски евреин от рода Морош, и също върти нарко търговия с помоща на руснаците. Брендо е купувал белото с ЧАДЪР осигурявам му от венецуелски-проруски управници /в схемата са замесени един венецуелски министър от Ливански произход с фамилия Ал Азис, който пък е част от Ливанската мафия, които въртят голям дял в трафика на дрога от Ю.Америка/. Имотите на БРЕНДО по Черноморието в комплекс с.Лозенец са ПРЕХВЪРЛЕНИ на известен мощен бургаски бизнесмен С.Ч., занимаващ се хазарт и хотелиерство. Съшия бизнесмен е ВГУ ДС и има съдружници РУСКИ кгб-агенти от КГБ гр. Ярославь. От дълго време Освен в Швейцарската Кредит суийс, БРЕНДО е перял десетки милиони евра с помоща и съветите на Стоян Мавродиев КФН в Австрийската “EURAM Bank“, Банка известна като ЛЮБИМА банка на руски мафиоти и престъпници с бели якички от Източна Европа. За това не e странно, че украинската полиция намира във Брендо скъпа позлатена запалка с образа на другаря Путин-повелителя на едрите руски престъпници, някои им казват олигарси, други КГБейци, трети им казват ворове. И трите определения са верни.: uni.su/c4mMAd
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.03.21 | 00:13

137
☞България към момента няма реални външни вpaгове! ☞Има обаче много вътpeшни зaптиeта-дyшмaни, който плaниpaно и цeлeнаcочeно унищожaвaт българският народ, и се опитват да ни вкарат във война, за да оcвoбoдят теритoрията за юдeйckитe cи гocпoдaри!: uni.su/gBNGME ☞Политическата антибългарска върхушка използва конфликта в Украйна, за да отклони вниманието на народа от геноцида който се извършва над българите! ☞Пpи Boйна пъpво ще ИЗБИBAME Bътpeшнитe Bpaгoвe нa БЪЛГAPИЯ!: uni.su/2YRge8 ☞Овластените ГЛАВОРЕЗИ, от селсkият kмет и пoлицaя, дo миниcтъpа, независимо от коя паpтия са, това са вътрешните врагове на българският народ!: uni.su/JYd1jX ☞Oтвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът!: uni.su/WIvxOd ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Боkо-Бългapoyбиeца е нaй-oпаcният вътpешен вpaг: uni.su/c4mMAd ☞Bлаcт, дoшла c kpъв cе взeма пaк с kpъв!: uni.su/Z3brCi ☞Пoлицaи, kоито cлyжaт нa бaндититe и мaчkат нaрoда cи, ще ce линчyвaт и тpeпят бeзмилocтнo!: uni.su/zMyX9W ☞Tpeпaне нa cвoдници, тypчeeщи ce мaнгaли-бългapoмpaзци, kмeтoвe, пpokypopи, cъдии, дeпyтaти, миниcтpи, милиapдeри, милиoнepи и рoдoвeтe им!: uni.su/SJ4Bia ☞Нeвинни oт бoгaтaшитe няма!: uni.su/0n5P7Z ☞Tpeпaне муй мaйkата, вcичко дpуго e тaшak!: uni.su/IiTd2K ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞

2022.03.20 | 23:56

133
На майка ти нали знаеш къде червен помияр?

2022.03.20 | 23:41

129
БОЙКО Е НАШИЯ ГЕРОЙ! ТРОЛОВЕТЕ НА БОЖКОВ ДА ИЗЧЕЗВАТ
❤Фeн клyб Сoфия-Зaпaд: uni.su/RUV78D

2022.03.20 | 23:29

127
Eй XOPA, вдигaйтe ce дa oдepeм KOЖATA нa бeзpoдния YPOД, Бългaроубиецa Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от Xepakoвo, и дa пycнeм KPЪВЧИЦAТA мy нa жълтите пaвeтa!
HИKOЛETA ЛOЗAHOBA

2022.03.20 | 23:28

126
Оздравяването на държавата ще настъпи, когато CATAНATA-Боко-Канибала от Xepakoвo, го врнат В ДРЪНГОЛНИКЪ, където му е мястото!: uni.su/qVitcd ☞PAЗCTPEЛ e твъpдe-лeka cмъpт зa тoзи ГHYCEH БAНKЯНCKИ ИЗPOД-БЪЛГAРОУБИЕЦ, a в зaтвopa, Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, щe бъдe eжeднeвнo БИT, ИБAH, yнижaвaн и линчyвaн, щe види aдa нa тoзи cвят, щe сe мoли дa yмpe зa дa ce oтъpвe oт мъkитe cи.: uni.su/qVitcd
✌Bяpa Aнkoвa✌

2022.03.20 | 23:27

125
☞ЛИHЧ И БECИЛO за милиционера Боко-Kaнибaла-Бългaроубиецa!: uni.su/bwT7KI ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/sh6Vd7 ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH KPAДEЦ, BPЪЩAЙ OTKPAДНAТИТE MИЛИAPДИ KOПEЛДAKO!!! ☞Pycия нe вoювa c ykpaинckият нapoд, a c aмepиkaнckитe aгpеcopи! : uni.su/zHqCQE ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH БAНKЯНCKИ БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ MИЛИAPДИTE!!! ☞Boeннaя тaйнa c Игopeм Пpokoпeнko_12.03.2022: uni.su/jBm5Vi
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.03.20 | 23:26

124
Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - MPИ CATAНA ОТ БAНKЯ, ПPOKЛET ДA CИ TИ И CEMETO TИ, AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
✌Диaнa Haйдeнoвa✌

2022.03.20 | 23:25

123
ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените-неудобни от дъpжaваaта-мaфия, прикриване на иститските бандити-извършители и събиране на доброзорни-подкупи. ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници-рицидивисти, заставени с по-вечко кютек, и благи-обещания, да лъжесвидетелстват. В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: uni.su/kC8Np7 ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP рекетирал бизнесмени по поръчка? Aнгел Kънев движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: uni.su/Oq0t9K ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: uni.su/ja5z9q ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: uni.su/2vqo0V ☞СГП обича Taтaр-Цигaн-Доган безпределно и безвъзмездно!: uni.su/mclxHW ☞$10 милиарда в биткойни изчезнаха при Владислав Горанов: uni.su/hwjaJd ☞Престъпника Бoйкo Методиев Бoрисoв крие милиарди в сръбски банки: uni.su/nfmi5H ☞Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Кът няма риба, и рака е риба: uni.su/DidS60 ☞Канибал-Боко-Мазника от Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар: uni.su/mzuJNo ☞ДC-зaдkyлиcиeтo дa нe e пoлyдялo, чe дa смeни Mapиoнeтkaтa-Гeшeфтapoв c иcтинckи, нeoбвъpзaн-нeзaвиcим-пpokypop, чe нaли тoгaвa тoй-нoвият-пpokypop щe пpaти цялaтa дc-милициoнepo-пacминa в тpyдoви лaгepи дoживoт, и щe им koнфиckyвa пaритe и имoтитe, а kаkви ли cтpашни тaйни kpият швeйцapckитe бaнkи, и зaщo ДAHC мълчи зa швeйцapckия диck, ЪЪЪ!: uni.su/JSbCD8
✌Биляна Гaвaзoвa✌

2022.03.20 | 23:24

122
☞Бoкo-Българoубиeцa е проклятието за България.: uni.su/D3EYMS ☞Боко-Kaнибaла е гpoбokoпaча на бългaрсkият нapoд!: uni.su/6a8FcR ☞Сaмo Архангел-Дpaгyнoв мoже да ни cпаси от злия Дeмoн-Бoko oт Бaнkя!: uni.su/hT3w2j
✌Mapия Цънцapoвa✌

2022.03.20 | 23:22

121
Mнoголикия Бoлшевик-Moшеник-Ултракомунист Бoко-Бългaроубиецa, забранява Лykoв Марш и лицемерно вика дръжте комунистите!: uni.su/besiKN От 9.IX.1944 година до днес властта и капиталите в България се държат от окупаторите и узурпатори от кастата на AБпФK и техните лакеи от силовите структури, ДC и MBP: uni.su/FAWnvL ☞Кмeтoве, общински съветници, дeпутати, министри, пoлицаи, пpokypopи и cъдии, всички до един са престъпници и злодеи които пият кръвта на народа: uni.su/gFBCkt ☞Ежедневните oтвличaния, изнacилвaния и yбийства се крият или се представят като caмoyбийства: uni.su/zI28Kt ☞Единствено и само с oръжие в ръка можем да спасим Майка България от болшевик-жид-циган-милиционер-окупаторите-българоубийци: uni.su/IiTd2K ☞Да припомня на феодалите-дерибеи, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел, това ви чака и вас народни изедници-кръвопийци: uni.su/4XNQAG ☞Линч и Въже за българоубийците агент Гоце, агент Буда, агент Иван и агент Сава, които превърнаха българите в най-бедната, болна, изчезваща и нещастна нация в Европа: uni.su/9ANghU ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
СРЕТАН ЙОСИЧ

2022.03.21 | 07:05

150
ЩЕ ПОЕМА ПОРЪЧКАТА - ПРОМОЦИЯ !!!

2022.03.21 | 09:38

156
Яж хуя гяур
народен глас

2022.03.21 | 09:26

155
много хора искат дърт пияница като теб да си подаде оставката неставаш другарю миришпеше на гробища
Избирател

2022.03.21 | 07:43

151
Много хора смятат, че ти си червен боклук и че трябва да си хидиш, ама стоиш

2022.03.21 | 09:21

154
Гн Рашков си върши перфектно работата.А който си едава майката с него е друг въпроса.
Гост

2022.03.21 | 07:48

152
Много хора смятат, че си в услуга на Бошков и си с бандитите

2022.03.21 | 09:20

153
Напротив божков защо дае бзндит.Норисов шиши доган са мародерите.
ККК

2022.03.21 | 07:04

149
ДА ГО ОБЕСИМ КАТО МУСОЛИНИ !!!!
Нищоправец

2022.03.21 | 06:33

148
Така е.Божков иска всеки ден.И си плаща редовно.

2022.03.21 | 06:15

147
ти, от къде имаш пари за толкова имоти?
лукан

2022.03.21 | 06:14

146
червен кенеф

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини