Методи Лалов: Арестът на Борисов е политически кретенизъм

  • 19 март 2022 09:55

  • 3132
  • 8
Методи Лалов: Арестът на Борисов е политически кретенизъм
© Булфото (архив)

Арестуването на хора, дори това да са омразните Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов, без да са налице законовите основания за това, е истинско безобразие и политически кретенизъм. Това написа във Фейсбук общинският съветник и бивш съдия Методи Лалов, който бе изключен от "Да, България", защото поиска оставка на Христо Иванов.

Всичко по темата:
Арестът на Бойко Борисов 229

Това приравнява държавата под управлението на сегашната коалиция с държавата под управлението на Борисов.

Москов: Съгласен съм, че ГЕРБ трябва да носят отговорност, но за погрешните политики

И не се извинявайте с Гешевата прокуратура, защото Рашков е напълно наясно, че искането за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража се прави именно от прокуратурата, поради което няма как да я заобиколи. Затова можеше предварително да има санкция на прокуратурата за задържането. Що се отнася до задържането по Закона за МВР, то нито е безусловно необходимо, нито е абсолютно задължително.

Бойко Рашков се провали с тази акция. Провали се като политик, провали се като вътрешен министър, провали се и като университетски преподавател (не зная как ще изпитва студентите, като сам се скъса на изпита по наказателен процес).

И вместо да постави началото на процеса по ангажиране на отговорността на Борисов, му изписа веждите.

Писна ми от хора, които си играят на политици и които проиграват и малкото шансове за обществена промяна и справедливост.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3132 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.03.20 | 03:28

8
☞ЛИHЧ И БECИЛO за милиционера Боко-Kaнибaла-Бългaроубиецa!: uni.su/bwT7KI ☞Да припомня на самозабравилите се феoдали дeрибеи-българoубийци, как водят Никoлаe и Елeна Чaушeску на разcтрел: uni.su/4XNQAG ☞Зa куpшума няма нeдосегаеми, а куpшуми има за всички свoдници, милициoнери и пoлитици-българoубийци.: uni.su/VGhcDZ ☞Цялoто милициoнер-жидо-цигaн-AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ✞Амин✞

2022.03.19 | 17:36

7
Така е, Чашков ползва комунистическото беззаконие, както когато е бил червен следовател.Не е излязал от старата практика.Че и доцент по НПК,гротеска,а колкото до студентите,всъщност изобщо не ги изпитва,дава им изпити ей така и ги оставя да преписват.Ларш е,но откакто е министър наблюдаваме тъпчене на закона и зависимости,вероятно свързани със забележителното имотно състояние 22 имота- имотен милионер.10 тоалетни в едната баровска резиденция,басейн,солари,че то само от заплати 70-80% трябваше да са така.

2022.03.19 | 15:16

6
Именно - ПР акция. Беше очевидно, че нямат нищо и ще го пуснат. А има тонове документ, които да се пуснат в машината и да го съдят с години и без да е арестуван. РашкоФФФ е червен дебил.
ГЕРБ

2022.03.19 | 14:48

5
Ти не си кретенизъм , а кретен подмазвачевски!
ХА-ХА

2022.03.19 | 14:00

4
Време беше някой да каже на глас, че рашков е пълен провал като юрист. А е "професор". Смешници на власт.
миииииии

2022.03.19 | 11:05

3
от тояМаймунскиМилиционерТарашков да не си очаквал нещоУмно!!!!!!
mito

2022.03.19 | 10:50

2
grobarskiat bokluk koito shteshe da prekrasti GRAFA dali aresta e kretenizam shte se dokaje no vajnoto e tce ti si politiceski trup

2022.03.19 | 10:37

1
Лалчо, айде тихичко. Има сигнали, че са и 120 на брой. КЬовеши ги е запукала. Трайкай си и си мириши на лайна и тва е. Лесно ще ти е. Особено с миризмата на лайна

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини