ДПС иска изслушване на Нинова в НС заради предложението да се въведе форсмажор

  • 17 март 2022 11:33

  • 1218
  • 4
© Novini.bg

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с внесе искане за изслушване на вицепремиера Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за във връзка с предложението да се въведе форсмажор в държавата по следните причини: ние не знаме какво е форсмажор, няма легална дефиниция за това. Това заяви Йордан Цонев от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в кулоарите на НС пред журналисти.

От ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с искат Нинова да дойде в НС и да обясни какво е форсмажор. Същевременно от Движението обявиха, че ще подкрепят всички мерки за бизнеса.

„Едно такова предложение изисква системно обяснение, за да знаем дали бихме го подкрепили или не“, каза Йордан Цонев.

Депутат от ПП: Предложението на Нинова за форсмажор не е най-удачното решение

„Едно лекарство има положителни действия, но и отрицателни. Същото е и с мерките“, завърши той.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1218 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Форснагъзор

2022.03.17 | 12:41

4
Ами тъпи сънародници до това води глупоста ви да гласувате за тези измамници. Беше ви омръзнало спокойствието и ниските цени при Бойко и си го нахендрихте с тези престъпници които ще ни докарат пак Виденовата пролет.
кървящи банкянски умрели ЕВнуси

2022.03.17 | 12:29

3
Бoкo-Българoубиeцо, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, не я ли чуваш ве гaд cатaнинска! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дaй-Бoже скоро НA БECИЛOTO ДA УBИCНEШ, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.СВЕЩ скоро да ти палят и ЗАУПОКОЙНА молитва да ти четат... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.И ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.: uni.su/bwT7KI БОЛШЕВИКИТЕ. ЯДАТ ЗДРАВ БОЙ. ПО ВЪЗДУХ И. ЗЕМЯ
плевен

2022.03.17 | 11:37

1
данчо ментата к урва

2022.03.17 | 11:53

2
Цонев е един комаржия който хвърля по 30000 лв на вечер.От каде намира тези пари.Наближава,всичко ще излезне на яве.Сега се зъбите защото ви идва края муфтажии.Кирил и Асен са бъдещето на България.

Добави коментар

Водещи новини