Кирил Петков ще участва в неформалния Европейски съвет във Версай

  • 09 март 2022 16:21

  • 501
  • 4
Кирил Петков ще участва в неформалния Европейски съвет във Версай
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически ще участва в неформалната среща на държавните и правителствените ръководители на страните членки на ЕС, която ще се проведе на 10 и 11 март във Версай, Франция, съобщиха от правителствената пресслужба.

В рамките на първия ден евролидерите ще поставят фокус в дискусиите върху ситуацията в Украйна, както и върху отбраната и енергетиката.

На 11 март държавните и правителствените ръководители на страните членки ще обсъдят новия модел за растеж и инвестиции в присъствието на президента на Европейската централна банка и председателя на Еврогрупата.

Кирил Петков: Няма да подкрепим санкции срещу Русия, които не можем да си позволим

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
501 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
The Wolf of WallStreet

2022.03.12 | 10:18

4
Много ме радва новото правителство За пръв път с гордост споделям с колегите на Уолстрийт Кой управлява държавата от която идвам
Ние

2022.03.09 | 17:07

3
Очакваме следващата серия на просто Киро шоу.
Анонимен

2022.03.09 | 17:04

2
България военно-президентска република ли е или е парламентарна република ? Всички ключови постове на силовите министерства са "онаследени" от редовното правителство във вида, в който те бяха изкадрувани от ген. Румен Радев по време на управлението му чрез двата служебни кабинета. Това на практика превръща редовното правителство и неговия премиер в пионка на един генерал, който видимо обслужва чужди интереси. Активното мероприятие на връх Шипка за унижаване на националния ни празник на премиера и на председателя на НС и последващия отказ на Радев за търсене на отговорност от виновните е нагледна демонстрация за това кой и как командва парада. Ако Кирил Петков своевременно не вземе кормилото в свои ръце, България скоро ще се превърне в евразийската маша на Путин. В управлението няма място за илюзии !

2022.03.09 | 16:28

1
абе тоя вече ташак си прави с нас! нищо не е свършил, но не спира да обикаля! дано много не говори, че пак ще се излагаме!

Добави коментар

Водещи новини