Областният съвет на БСП в Пловдив отрече, че иска партията да напусне коалицията

  • 05 март 2022 17:16

  • 762
  • 1
Областният съвет на БСП в Пловдив отрече, че иска партията да напусне коалицията
© БСП
Слушай новината Слушай новината

Не е вярно, че Областният съвет в Пловдив иска БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да напусне коалицията. Това се казва в позиция на председателя на БСП-Пловдив област Емил Караиванов, разпространена от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"Възразяваме категорично срещу некоректното и умишлено манипулативно прикачане на позицията ни към внушенията на Градския съвет на БСП-Пловдив", посова Караиванов. "Абсолютно не отговаря на истината, че Областният съвет на БСП-Пловдив настоявал БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да преустанови участието си в управленската коалиция", се казва още в позицията. "Подкрепяме изцяло приетата позиция на Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е във връзка с войната в Украйна в защита изцяло на националния интерес на страната ни във всичките й акценти", заявява председателят на Областният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в Пловдив.

БСП-Пловдив иска партията да напусне коалицията заради оставката на Янев

Припомняме, вчера Градският съвет на БСП–Пловдив оповести позиция, в която настоява "Националният съвет да преустанови участието на партията в тази пагубна за България коалиция". Позицията е публикувана на интернет страницата на организацията. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
762 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Варваска

2022.03.05 | 17:31

1
русия е обречена независимо дали ще пороби Украйна или не.

Добави коментар

Водещи новини