ПГ на БСП от Шипка: Само чрез единение ще сме по-силни

  • 03 март 2022 16:49

  • 1368
  • 0
ПГ на БСП от Шипка: Само чрез единение ще сме по-силни
© бсп

Председателят на парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Георги Свиленски и зам-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и на парламентарната група на левицата Ирена Анастасова се поклониха на връх Шипка пред жертвата на хилядите български и чужди войни, дали живота си за свободата на родината ни.

"Да бъдем обединени, да бъдем заедно, защото само заедно можем да посрещаме всички предизвикателства, пред които ни изправят всеки ден", призова председателят на парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Георги Свиленски по повод националния празник на България, съобщха от партийната централа.

"Трети март е нашият национален празник. Трети март е символът на възродена България. Трети март е началото на нова България", това каза заместник-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и на парламентарната група на левицата Ирена Анастасова и допълни: "Винаги когато сме били единни като нация сме били добре и сме побеждавали. Трябва да бъдем единни и то не само на днешния ден."

На Шипка присъства и министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков.

Тържествена смяна на гвардейския караул по повод 3 март

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1368 0

Свързани новини

Водещи новини