Станишев към ГЕРБ: С 20 души намаля подкрепата за вас

  • 17 юни 2011 13:28

  • 2242
  • 2
Станишев към ГЕРБ: С 20 души намаля подкрепата за вас
© Булфото

Не приемам съвети кого да приемам в нашата партия, каза той по повод изказване на Тодор Великов, в което съветва Станишев да прибере в БСП Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, че да се оправи дясното пространство.

Червеният лидер каза, че и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е напуснал неговата партия, докато е бил главен секретар на МВР.

Той посочи, че докато икономиките на останалите европейски страни бележат темпове на растеж, то българската икономика има нулев растеж и пада на дъното по темп на растеж на икономическото възстановяване и се качва на върха по темп на растеж на безработицата.

„Вие си мислите, че сте много силни - с 20 души намаля подкрепата за вас”, заяви Станишев.

Последвайте канала на

2242 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
избирател

2011.06.24 | 14:48

2
Поздравления г-н Станишев ! Не се притеснявайте,карай-те в същият дух и мъжество-независимо,че сте заобиколен от тратоарни политици -членуващи в слънчоглед партии: О Д С =Отчаена Дружина от Сводници; Д С Б =Двулични-ци Сребролюбци и Безбожници ; ГЕРБ = Грабители Екс-центрици Рушители на България и други и други ! Трябва да спасим България от това вредно правителство !!!!!!
Българин

2011.06.18 | 11:30

1
Въпросът е как да се спасиме от такива като теб другарю? С вашата мила партия бихте се чувствали прекрасно в Тюмен:)))))

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини