Бивш министър за българската позиция по конфликта в Украйна: Не чухме нищо от МО. Слабото звено в МС е Янев

  • 24 февруари 2022 07:47

  • 783
  • 4
Бивш министър за българската позиция по конфликта в Украйна: Не чухме нищо от МО. Слабото звено в МС е Янев
© Кадър NOVA

За голямо съжаление се сбъднаха очакванията. Ясно е, че става въпрос за пълномащабна атака. Конфликтът ще се задълбочи. Това, което прави Путин води до задълбочаване на солидарността в НАТО. Това заяви бившият военен министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. в студиото на Нова телевизия.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13367

Той каза, че от случилото се става ясно, че на Путин не може да се вярва: “Путин струпваше войски, когато твърдеше, че ги изтегля”. Според него е възможно да избухнат други регионални конфликти.

По думите в последствие е възможно да се включат и други държави в конфликта. Ненчев изрази безпокойство за държавните ни граници: “Не се стигна до ясна и категорична позиция от НС. Това е лош сигнал, защото означава, че политическите сили, които подкрепят правителството, не са единни”.

Русия нападна Украйна - Москва с първи думи; Военно положение и вой на сирени в Киев

Бившият министър на отбраната очаква провокации на хибридно ниво: “Ще се засилят различни организации, които да реализират зловредна дейност. Ако Путин успее да изкара една страна от ЕС и НАТО, това ще е голям успех за него”.

“Не чухме нищо от страна на МО. Очевидно слабото звено в МС е министър Янев”, категоричен беше Ненчев.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
783 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ТОЯ КАРТОФ

2022.02.25 | 23:07

4
ЩО НЕ ГО ЗАСЕЕТЕ НЯКЪДЕ ПО-ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ?
Пунта Мара

2022.02.24 | 09:11

3
А бе,ТИ кажи Твойто мнение и ЗАМЪЛЧИ!!! СТИГА се КРИХТЕ зад ДРУГИТЕ!!! МЪЖ ли си???????????? БЪЛГАРИН ли си??????????????????????? СТИГА вече!!!

2022.02.24 | 08:45

2
Слабото звено е назначения от руското посолство пРезидент, създадената от него про-руска партия, четирите червени партии във властта и про-руската опозиция на бившите управляващи. Всички във властта са слабо звено - продажни родоотстъпници.
Нормално!

2022.02.24 | 08:38

1
От гнусен масон какво да очакваш?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини