Румен Радев ще обяви носителя на наградата за специален принос на БАИТ

  • 23 февруари 2022 16:02

  • 225
  • 2
Румен Радев ще обяви носителя на наградата за специален принос на БАИТ
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

На 24 февруари, четвъртък, от 16.30 часа държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва в церемонията по връчване на наградите на Българската асоциация по информационни технологии за 2021 г., съобщиха от президентския прессекретариат.

Президентът ще отличи победителя в категорията за специален принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България.

Наградите на БАИТ за 2021г. се провеждат под патронажа на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Отличията се присъждат на личности, компании и институции, допринесли за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Радев: Държа на вписването на македонските българи в Конституцията на РСМ

Последвайте канала на

Константин Тодоров
225 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.02.23 | 16:48

2
Днешното правителство- комунисти дойдоха на власт с ЛЪЖА и благодарение на финансовата подкрепа на мафиоти избягали от закона в държавата! Румен Радев про руски настроен избран с манипулации с машинен вот загуби комисионна от сделката Грипен...яхна протеста 2021 организиран от криминалния контингент...Кирил Петков син на окръжен на БКП изнесъл в Канадска банка през Австрия близо 160 млн долара в началото на 90те..Асен Василев фалира фирма в Великобритания....Корнелия Нинова...опитна в източването на фирми в началото на 90те ...всичко започна преди 2-3 години когато Българското правосъдие подгони Цв.Василев и Васил Божков ..закрилниците и финансови магнати, които подпомагат БСП през годините ....и започнаха с компромати и откровени ЛЪЖИ ...снимки ....вили в чужбина и се стигна до канибализъм ....сега стана ли ви ясно уважаеми кой Ви управлява в момента ....МАФИЯТА !!!!!

2022.02.23 | 16:16

1
Този идиот изобщо не е в час,на коя планета живее?

Добави коментар

Водещи новини