Румен Петков призова премиера Петков да не повтаря грешките на предшественика си Борисов

  • 23 февруари 2022 15:59

  • 1048
  • 4
Румен Петков призова премиера Петков да не повтаря грешките на предшественика си Борисов
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Председателят на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отправи апел и към премиера Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически да не повтаря грешките на предшественика си Борисов и да бъде по-прибран в поведението си. Той даде пример с отношението към проекта „Белене“, който беше определен като „гьол“ и като „локва“.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отново обясни настояването на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка атомната централа да бъде част от плана за възстановяване и участието на България в Зелената сделка.

Кирил Петков дойде при протестиращите: Ако искате да имаме силна държава, стига сме се делили

Още повече, че на този етап България може да получи безвъзмездна помощ за изграждане на ядрената централа.

Председателят на АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка направи паралел и между министъра на финансите Асен Василев и предшественика му Дянков – пари срещу реформи.

„Когато казваме – ще финансираме нещо, дадено на хартия, когато повтаряме това мислене, което изритахме от властта, нещата не стоят добре. Защото това са неща, които се виждат“, посочи Петков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1048 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.02.23 | 17:57

4
Ходи пикай бе червен мухльо

2022.02.23 | 17:54

3
Тоя алкохолик защо не се скрие. Какъв часовник си е купил хахах. Изкуфяла работа

2022.02.23 | 17:04

1
Tоя пак изпълзя. Тримцата с Р. Овч. и Първанката тройния шлем са я обещали тая централа на Путишвили и няма измъкване. Референдуми-меферендуми, хората не искали - няма значение, те трябва да си заработят парите, а ние да плащаме милиардите.
Xxт

2022.02.23 | 17:34

2
Този човечец трябваше отдавна да е в затвора

Добави коментар

Водещи новини