Депутати от ГЕРБ-СДС на среща с организации на българи в РС Македония

  • 23 февруари 2022 13:48

  • 334
  • 1
Депутати от ГЕРБ-СДС на среща с организации на българи в РС Македония
© Фейсбук

С колегите Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за се срещнахме с представители на организации и сдружения на българи в Северна Македония. Това написа във фейсбук бившият външен министър и настоящ депутат от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева. 

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1235

Уверихме ги, че ние от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в правим всичко възможно да съхраним националния консенсус по Северна Македония.

Петков към организации на българите в РСМ: Вашите права са приоритет за мен и за цялото българско правителство!

За съжаление правителството на Кирил Пеков се поддава на пропагандата на Скопие, която се опитва да ни убеди, че проблемите пред двустранните отношения са единствено в историята и могат да се решат с авиолиния или с работни групи.

Всъщност властите в Скопие знаят много добре, че трябва да покажат видими резултати за премахване на езика на омразата и дискриминацията спрямо гражданите от български произход, както и напредък по всички двустранни проекти, по които засега не виждаме никакви резултати.

Сънародниците ни от Северна Македония ни благодариха за последователната позиция и изразиха надежда, че правителството ще продължи категоричната политика на нашия кабинет за защита на техните права.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
334 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
В Отава

2022.02.23 | 14:11

1
Очакваме офицялно становище на българския парламент заради бруталното потъпкване на човешките права в Канада. В момента бият затварят замразяват банковите сметки на всички които са на улицата на мирен протест.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини