Екатерина Захариева: България няма да бъде заплашена от спиране на газовите доставки

  • 22 февруари 2022 18:30

  • 3016
  • 1
Екатерина Захариева: България няма да бъде заплашена от спиране на газовите доставки
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Днес се случи това, което беше очаквано. Българският парламента не можа да излезе с обща декларация срещу анексирането на Донецката и Луганската народни републики. Това заяви депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, зам.-председател на Комисията по външна политика и бивш външен министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13382

„Не за първи път Русия използва ресурсите си за постигане на целите си. Това е абсолютно погазване на международния правов ред“, подчерта тя.

Прочитът на Путин на историята създава предпоставки за война

„Важно е, че нашето правителство построи българската тръба, която доставя газ. Не мисля, че България ще бъде заплашена от спиране на газовите доставки за Европа“, предположи бившият външен министър.

Според Захариева няма никакви реформи в Бюджет 2022. „Управляващите отказват всякакъв дебат по темата. Нещо повече – те отказаха да чуят нашите конструктивни предложения. Това е един тримесечен бюджет“, обяви тя.

„Нашето предложение за намаляване на ДДС на цените на храните. Правителството изпусна шанса да овладее кризата“, каза още Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3016 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Да

2022.02.22 | 19:34

1
А, нещо за цената на тези доставки да споменеш? За руските туристи по нашето море и хотели из страната? Глупачка, късогледа!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини