Калоян Паргов за новия скандал в БСП: Вместо да управляваме държавата, пак се занимаваме с нас самите

  • 16 февруари 2022 17:42

  • 636
  • 0
Калоян Паргов за новия скандал в БСП: Вместо да управляваме държавата, пак се занимаваме с нас самите
© Нова Нюз
Слушай новината Слушай новината

При всички проблеми в държавата, днес с учудване разбрах, че на някого му се занимава с подобни интриги. В един момент отново започваме да се занимаваме пак с нас самите, вместо да управляваме държавата. Затова загубихме три поредни избора. Това каза в предаването "Денят на живо" по Нова Нюз председателят на БСП-София и председател на групата на социалистите в Столичния общински съвет Калоян Паргов.

По-рано днес от централата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е съобщиха, че членове на градската организация на партията са събрали подписка с призив Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да предприеме необходимите действия за налагане на Паргов. Като причина за това е посочено "участието на общински съветници на БСП-София в скандалната сделка за осветлението в столицата, разкрита от Борис Бонев, участието им в избора на председател на Общинския съвет на София от ГЕРБ, неглижирането на дейността на градската организация, както и фактът, че Градският съвет на БСП-София не заседава редовно и взима решенията еднолично".

Откакто съм станал градски председател, съм наследник на отношенията между "Позитано" и "Леге". Жалко, че някой не разбра, че градската организация може да бъде в помощ, дори със своето критично мислене, заяви Паргов.

Моята позиция винаги е била балансирана и дипломатична, за събиране, не за разделение. А сега някой внася интриги и разделение. В подписката виждам хора, които чакат да бъдат назначени или са назначени, които се стремят към своето лично кадрово обезпечение. Виждам и имена на хора като министъра на туризма Христо Проданов, когото съм развивал в партията, посочи председателят на БСП-София.

Той отрече твърденията от централата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, че в градската организация решенията се везмат еднолично.

Социалистът нарече обвиненията за скандалната сделка за осветлението "съшити с бели конци неща".

Пореден трус в БСП - социалистите се изпокараха заради Калоян Паргов

Последвайте канала на

Константин Тодоров
636 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини