Пореден трус в БСП - социалистите се изпокараха заради Калоян Паргов

  • 16 февруари 2022 15:15

  • 1381
  • 0
Пореден трус в БСП - социалистите се изпокараха заради Калоян Паргов
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Поредно напрежение в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Повод за поредните искри при социалистите станаха два имейла, които имат коренно противоположно съдържание и се отнасят за председателя на БСП-София Калоян Паргов, който е един от най-отявлените критици на ръководството на партията. 

Калоян Паргов: Отхвърлянето на оставката на Корнелия Нинова бе очаквано

Първият имейл е изпратен от от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и гласи: 

"Вследствие на участието на общински съветници на БСП-София в скандалната сделка за осветлението в столицата, разкрита от Борис Бонев, участието им в избора на председател на Общинския съвет на София от ГЕРБ, неглижирането на дейността на градската организация, както и фактът, че Градският съвет на БСП-София не заседава редовно и взима решенията еднолично: 

Борис Бонев сигнализира: Източват милиони от осветлението на София

Социалисти от градската организация на БСП-София събраха подписка с призив Националният съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да предприеме необходимите действия за налагане на наказание на председателя на Градския съвет в София и председател на групата на общинските съветници в града – Калоян Паргов.

Те призовават задкулисието в градската организация да спре".

Малко по-късно бе изпратен втори имейл, този път от пресцентъра на Градския съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - София, който гласи: 

"Уважаеми колеги,

Редица медии са получили съобщение от пресцентъра на „Позитано“ 20, което се позовава на позиция на Градския съвет на Софийската организация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, свързана с председателя ѝ Калоян Паргов. 

Социалисти поискаха оставката на Корнелия Нинова

Официално и категорично заявяваме, че Градският съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – София не е разглеждал и не е приемал подобна позиция. Изпратената информация е подвеждаща и невярна!!!"

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1381 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини