Кирил Петков: Видях снимки на Борисов в сигнала на испанските власти

  • 14 февруари 2022 17:44

  • 10136
  • 89
© Кадър: БТВ

Следим много внимателно ситуацията в Украйна. Това, което се вижда е, че всички потенциали за нападение са там. Русия, ако реши има формирана цялата бойна група, за да влезе в Украйна. Решението ще е на Путин. Аз се надявам, че няма да има война. Това заяви министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Ако се направи агресивната стъпка ще последват поредица от събития. Ние трябва да застанем с ясната позиция, е сме минимизирали риска от всички негативни ситуации. Най-лошото за нас ще е спирането на доставките на газ. В такъв случай може да започнем да внасяме втечнен газ. Обмисляме варианти, ако се стигне до спиране на тока, ние да спрем продажбите. Много важно за България е да застане като партньор и съюзник до ЕС и НАТО. Ако има разделение в ЕС и НАТО идеята на тези съюзи намалява, подчерта той.

Руски военен: Готови сме да открием огън по чужди военни кораби, ако те нарушат морските ни граници

„Използваме кризата за да видим къде са слабите ни места и ще намалим дефицитите. Ще има забавяне от година и половина-две на доставката на изтребители. Не трябва да изпадаме в страх. Натовските възможности ни дават сигурност. Стратегията за отбраната трябва да се промени“, каза Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Той припомни, че МВнР призова българите в Украйна да се евакуират, защото самолетите спират да летят. Ако се наложи военни самолети ще могат да помогнат на наши сънародници, стана ясно от думите му.

Премиерът Петков коментира и списъка с имената, свързани с корупцията у нас.

Той беше категоричен, че потенциалът на българската икономика ще се отключи, ако се реши проблемът с корупцията по високите етажи на властта. "Правим списък с хора, които са в чужбина и имат опит с антикорупция, ще се опитаме да ги привлечем", призна Петков.

„Ако махнем корупцията целият потенциал на българската икономика ще се отключи. Анализите показват, че ние сме Тогава ще тръгнем много скоро по пътя на растежа. Няма наши и ваши, а хора, които искат да изчистят България от корупцията и хора, които искат да се закрепят колкото се може по-дълго. Затова правим списък с българи в чужбина, които могат да се върнат и да помогнат. Нужен ни е човешки капитал“, обяви той.

Борисов за списъка на Петков: Така през 1944-45 г. са изтрепали цвета на нацията, по списък

„Нямам доверие на Иван Гешев, защото той е бил с тези хора и няма как да помогне за тези процеси. Той знае много за тези хора, но нямаме осъдителни процеси, показва че тази система не работи. Има институционални стъпки, които биха подобрили системата, но ще отнемат време. Затова най-добре би било той да подаде оставка“, призова Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

„Испанските и американските власти ни изпращат информация, но нашите служби не правят нищо. В докладът на испанските власти, който аз видях, имаше снимки на г-н Борисов, които са сложени като потенциална свързаност, каза още той по случая с Барселонагейт. Според испанските власти има замесени висшестоящи лица в тази афера. Има голям казус, който трябва да се разследва. Имаме толкова много доказателства и информация, че Прокуратурата да започне да работи. Целият въпрос е, че чуждите служби не искат да създават дипломатически скандал, а да помогнат на нашите служби да работят. Парите са дошли от България, според испанските власти“, обясни Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

„Докато Прокуратурата не започне да работи, ние няма да имаме осъдителни присъди", убеден е премиерът. "Правим всичко възможно, като изпълнителна власт, да има правосъдие. Никой не трябва да нарушава закона и да е над него. Законността е предпоставката да поправим нашето общество“, каза още премиерът Петков.

Министър-председателят отрече да има напрежение между президентската институция и МС.

„Президентът има своята роля, той е отделна институция и трябва да наблюдава нашата и да изразява мнение. С президентът Радев комуникираме много често“, увери той.

"ДПС са много изнервени, когато Делян Пеевски негодува от първия ред, значи сме на прав път. Оттук-нататък делим българите на крадци и на другите хора, посочи министър-председателят, който допълни, че никога не е казвал да не се закача Прокопиев. Никога не се е случвало такова нещо и са изумени, че ние сме на власт и нямаме никакви зависимости, още повече ги притеснява, че ние искаме да изчистим държавата, която е затънала 30 години в корупция", каза Петков. 

Мисля, че всеки български гражданин го усеща, че се справяме добре, посочи той, но водещата го репликира, че хората с корема си усещат и високите сметки и повишаването на цените. Инфлацията е в цяла Европа, но ние се опитваме да намалим риска за домакинствата. Фактурата е доста по-добра от януарската за бизнеса, залагаме и на пенсиите, за да имаме изпреварващи доходи, посочи той.

Въпреки че сме изправени пред поредната криза, някак си мисля, че се справяме доста добре. Но не искам да казваме, че сме доволни, ние искаме с още по-висока скорост да се движим за по-добри резултати, заяви още Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10136 89

Свързани новини

Коментари 89

Добави коментар
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.02.15 | 01:37

72
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
ミ●﹏☉ミДухът на Елтимир

2022.02.15 | 01:48

89
ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH! ☞Смъртоносните еврейски ваксини: uni.su/cwU4Xt
◉‿◉❤Кристина-хотел Принцес

2022.02.15 | 01:47

88
Wald Drache-Fick die Polizei[I]: uni.su/3VSvr0 Wald Drache-Fick die Polizei[II]: uni.su/o7q3gs Wald Drache-Fick die Polizei[III]: uni.su/H1E7Z3 Wald Drache-Fick die Polizei[IV]: uni.su/altE2R
Юлиaнa

2022.02.15 | 01:47

87
KУPВИTE са в ДAНC! Нaй-дoлните твaри нa тoзи cвят сa ДOНOCНИЦИTЕ и ДOНOCНИЧKИTЕ! Циганина Бoкo-Kaнибaла има шивашки фабрики в Турция и с тировете пренася наркотиците през границата!: uni.su/bwT7KI
ஜ☺Maгдaлeнa Taшeвa☺ஜ

2022.02.15 | 01:46

86
TЪПИ AЛЧНИ OBЦE! Caнирaйтe за да ocтaнете бeз жилища!: uni.su/gpOxKd
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.02.15 | 01:45

85
Даваш ли, даваш: uni.su/oxsB8i
♥Жacминa Kрaлeвa♥

2022.02.15 | 01:45

84
Боко-Канибала не е българин, нито е евреин както някои си мислят, а си е мангал-мелез от породата улична-превъзходна. Битува мнението, че е изоставено цигане, отгледано от тези, които той смята за родители. Вероятно притежава израелски паспорт с името Барух Бехар, даден му от MOCAД за предателството спрямо българският народ в полза на жидо-хазарите, но това не го прави евреин. Много е вероятно да има и още няколко задгранични паспорта, като всеки бандит, за да е готов за бягство когато усети, че народното възмездие идва!: uni.su/dwQp5i
ஜ۩☺۩ஜKpиcтинa Kpъcтeвaஜ۩☺۩ஜ

2022.02.15 | 01:44

83
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoкo-Българoубиeцо, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, не я ли чуваш ве гaд cатaнинска! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дaй-Бoже ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.СВЕЩ скоро да ти палят и ЗАУПОКОЙНА молитва да ти четат... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.: uni.su/bwT7KI
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.02.15 | 01:43

82
Mнoголикия Бoлшевик-Moшеник-Ултракомунист Бoко-Бългaроубиецa, забранява Лykoв Марш и лицемерно вика дръжте комунистите!: uni.su/besiKN От 9.IX.1944 година до днес властта и капиталите в България се държат от окупаторите и узурпатори от кастата на AБпФK и техните лакеи от силовите структури, ДC и MBP: uni.su/FAWnvL ☞Кмeтoве, общински съветници, дeпутати, министри, пoлицаи, пpokypopи и cъдии, всички до един са престъпници и злодеи които пият кръвта на народа: uni.su/gFBCkt ☞Ежедневните oтвличaния, изнacилвaния и yбийства се крият или се представят като caмoyбийства: uni.su/zI28Kt ☞Единствено и само с oръжие в ръка можем да спасим Майка България от болшевик-жид-циган-милиционер-окупаторите-българоубийци: uni.su/IiTd2K ☞Да припомня на феодалите-дерибеи, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел, това ви чака и вас народни изедници-кръвопийци: uni.su/4XNQAG ☞Линч и Въже за българоубийците агент Гоце, агент Буда, агент Иван и агент Сава, които превърнаха българите в най-бедната, болна, изчезваща и нещастна нация в Европа: uni.su/9ANghU ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
Лилянa Пaвлoвa

2022.02.15 | 01:42

81
Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ-СДС-ДПС! Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: uni.su/TdeYVM
☠Дaни Kaнaзирeва☠

2022.02.15 | 01:42

80
Бoко-Бългaроубиецо, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден, и как мажеше филии с гъши пастет, разкажи ве ГАД МИЛИЦИОНЕРО-БОЛШЕВИШКА!: uni.su/yMi109
гого

2022.02.15 | 01:41

79
Ваксъра-Болшевик-Канибал Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст, УУУУУУУУУУУУУ: uni.su/pJmb7A
☠Кристина Кръстева☠

2022.02.15 | 01:41

78
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, канибал гнусен, демон-урод милиционеро-болшевишки, педофил долен, Дай-Боже СКОРО ДА МРЕШ в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Фeн клyб Сoфия-Зaпaд

2022.02.15 | 01:40

77
Цялото жидо-кабало-ваксърско котило, начело със ШЕЙТАНА Боко-Канибала, ЧЕРВЕНИЯ ДЯВОЛ Костя-Копейкин и КУЧEТО от Aда Aнгeл Kунчeв, ДО КРАК В ТРAПА и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2022.02.15 | 01:40

76
Ваксъра-Kанибaл Бoкo-Бългaроубиeца НABЪЖEТO!: uni.su/bwT7KI
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.02.15 | 01:39

75
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2022.02.15 | 01:39

74
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Камбаната отдавна бие за българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸: uni.su/PV9TS0
✯Къpвaвaта Пeтолъчкa на Сaтaнaта✯

2022.02.15 | 01:38

73
Наскоро САТАНИСТКАТА ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 57[46+11] живи човека! Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! Не проумявяш ли, че те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите и пенсионираните-милиционери, брой ги половин милион българоубийци! Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! Боко-Сатаната НАДРЪВНИКА!: uni.su/sh6Vd7

2022.02.14 | 22:47

71
Ами разсекретете доклада, за да ви повярваме.Иначе си оставанте лъжци.
Пак лъжи за кой ли път.

2022.02.14 | 20:19

51
Опитва се да отклони вниманието от собствената си безпомощност и ежедневно нарастващия хаос в управлението на България.
Анонимен

2022.02.14 | 21:57

70
Кирето Хаоса само това може.

2022.02.14 | 21:24

66
Време е да ги изметем тия боклу.ци
Platen optimist

2022.02.14 | 21:42

69
Тогава няма да остане никой в парламента .
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.14 | 21:36

68
ТРЯБВА ЕДНА ЛЪЖА ДА СЕ ПОВТОРИ НЯКОЛКО ПЪТИ И ЩЕ СТАНЕ ИСТИНА.
ШИБАМ НИЩОЖНИ МИНИСТРИ♠

2022.02.14 | 18:47

15
И МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ....БАЛТОНА КАЗА .." 30 ГОДИШНИ КРАЖБИ ..."......, АМА ЩО УПРАВЛЯВАШ С БСП И КРАДЦИТЕ....БЕЕ...¿
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.14 | 21:35

67
АКО НАИСТИНА СИ КРУМ УСАИНСКИ ОТ КРУПНИК, ЩЕ СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ КАТО ТЕ ПИПНА, ПЕДАЛ.
До долния

2022.02.14 | 21:07

65
Я чикиджията пипаш ли се още?
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.14 | 21:05

62
САМО НАИСТИНА СИ КРУМ УСАИНСКИ , ПЕДАЛ HEДЪГAB, КРИЙ СЕ НЯКЪДЕ ИЗВЪН КРУПНИК, ЖЕРТВО.
Мммхъъм

2022.02.14 | 20:04

48
Балтон модерен.
БАЛТОН КИРУ ♪♠

2022.02.14 | 19:48

38
ЩО ДРАСКАШ ОТ УАЙ ФААЙЙ....МАЙЙМУН ТАКЪВ...
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.14 | 19:45

37
ЩЕ ТЕ ЗАПИШАТ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ СТЪЛБОВЕ В КРУПНИК, ПЕДАЛ HEДЪГAB.
23....

2022.02.14 | 19:41

31
ЗАПИСАН СИ...ДЕРЗАЙ....СКОРО....ТЪПАНАР..
ШИБАМ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.02.14 | 19:10

23
ЕЙ, КУPBO, AKO ТИ СИ КРУМ УСАИНСКИ ОТ КРУПНИК, ПО-ДОБРЕ ЕМИГРИРАЙ, ПЕДАЛ.
КоР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭

2022.02.14 | 19:06

22
СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ☭ ТУЛУМ, ПОЖАРНИКАРa "БУДА"-ла ☭ И ГЕШЕВ КАСКЕТА ИЗТЕКОХА В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ФЕНОВЕ СИ.... И БОКО ТИКВАТА ОТ ТУК НАТАТЪК ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ САМО ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.......МУ-ХА-ХА
PHAT FUSSI

2022.02.14 | 19:35

29
аз видях твоя снимка в гугъл как си чоплиш гъ3а
Анонимен

2022.02.14 | 21:07

64
Аз видях да му чоплят в га3а.

2022.02.14 | 19:58

43
Той от там и снимки и сведения получава/от г.ъза си/
Катана Катана

2022.02.14 | 19:41

35
и комуникира по гей..кия Саит,със гримове,скрит Гей,що не излезе и да каже че е гей,да каже: Аз съм прост Киро и съм гей.
Катана Катана

2022.02.14 | 19:41

34
и комуникира по гей..кия Саит,със гримове,скрит Гей,що не излезе и да каже че е гей,да каже: Аз съм прост Киро и съм гей.
Катана Катана

2022.02.14 | 19:41

33
и комуникира по гейския Саит,със гримове,скрит Гей,що не излезе и да каже че е гей,да каже: Аз съм прост Киро и съм гей.
Катана Катана

2022.02.14 | 19:41

32
и комуникира по гейския Саит,със гримове,скрит Гей,що не излезе и да каже че е гей,да каже: Аз съм прост Киро и съм гей.

2022.02.14 | 21:07

63
Киро ментата съобщава
а сега

2022.02.14 | 18:11

6
всички герберасти да са нae.бът в гъ-зъ за дето слугуваха на мръсната крадлива проджна прocтитyтка бойко

2022.02.14 | 20:59

61
А ти да го духаш
Преди

2022.02.14 | 18:34

12
Бехме от ГЕРБ, сега сме от БСП и пак си крадеме, глупако тъп прост!
а ти няма да го сънуваш

2022.02.14 | 18:23

10
а ще го гледаш в реалния живот как го опъват в затвора хихихихихихихихихи

2022.02.14 | 18:21

9
Бойко ще го сънуваш много време.
ШИБАМ НИЩОЖНИ МИНИСТРИ♠

2022.02.14 | 18:49

18
И МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ....БАЛТОНА КАЗА .." 30 ГОДИШНИ КРАЖБИ ..."......, АМА ЩО УПРАВЛЯВАШ С БСП И КРАДЦИТЕ ОТ СТАТУКВОТО ИМ....30 ГОДИНИ БЕЕЕ.......БЕЕ...¿
До долния

2022.02.14 | 20:59

60
На майка ти нали знаеш къде червен боклук
РОКО с ГРАНАТА

2022.02.14 | 19:05

21
СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ☭ ТУЛУМ, ПОЖАРНИКАРa "БУДА"-ла ☭ И ГЕШЕВ КАСКЕТА ИЗТЕКОХА В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ФЕНОВЕ СИ.... И БОКО ТИКВАТА ОТ ТУК НАТАТЪК ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ САМО ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.......МУ-ХА-ХА
Ааахахаха

2022.02.14 | 19:03

20
Киру парадокса.

Добави коментар

Водещи новини