Сидеров: ГЕРБ да каже кой плаща на отцепниците

  • 17 юни 2011 11:40

  • 1206
  • 1
Сидеров: ГЕРБ да каже кой плаща на отцепниците
© Булфото

“Скрит остава долнопробният и антинароден пазарлък с народни представители”, допълни той.

“Тройната коалиция направи така Закона за политическите партии, че всеки напуснал определена партия, с декларация може да премине в друга парламентарна група. В момента има 17 такива субекти и ние питаме към кои групи са преминали те, защото вотът на недоверие зависи и от техните гласове”, заяви Сидеров.

“Министър Дянков така и не пожела да ми отговори на този въпрос. Той бяга от отговор и скрива към кого са се заявили независимите депутати, които изневериха на волята на избирателите. Така Дянков прикрива един пазарлък между ГЕРБ и вече управляващата заедно с тях БСП”, коментира той.

Сидеров призова независимите депутати да излязат и достойно да кажат кого ще подкрепят при вота. “В момента сме свидетели на измама, при която се купуват т.нар. независими депутати, които обаче не са независими, защото не са избрани като такива, а са просто едни отцепници”, категоричен е той.

Сидеров попита защо се отлага над четири месеца внесената от “Атака” поправка в Закона за политическите партии. Лидерът на “Атака” е убеден, че истината ще излезе наяве и ще се разберат мотивите на ГЕРБ за отлагането.

В заключение той припомни народната поговорка “Хитрата сврака с двата крака” и предупреди управляващите, че може да дойде ден, когато депутати на ГЕРБ да напуснат групата срещу сериозни пари, затова им препоръча да вземат мерки, докато е време.

Последвайте канала на

1206 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
efirius

2013.06.05 | 01:33

1
Прави ми впечатление че освен за пари волен за нищо друго не говори чвно семеината доилка нещо е спряла.Голямият патриот вече достста време ни занимава за тези субсидии и не е лошо сметната палата да направи една проверка как се харчи тази субсидия

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини