Киров: Вероятно КС ще реши, че министърът на правосъдието може да поиска оставката на главния прокурор

  • 08 февруари 2022 08:26

  • 4186
  • 15
Киров: Вероятно КС ще реши, че министърът на правосъдието  може да поиска оставката на главния прокурор
© Кадър NOVA
Слушай новината Слушай новината

Гешев се опитва да оцелее. Той тропа по масата - призовава премиера. Киро и компания сами се вкараха в това нещо. Те не разбраха, че съдебната реформа е ключова. Те не я правят и ги правят на маймуни. Това заяви Николай Хаджигенов в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

“Ако е капан, министър-председателят сам влезе в него като публично заяви, че знае кои лица са извършили най-тежките престъпления. Това задължава прокуратурата да извърши проверка. Според мен това поведение на премиера е грешно”, каза Людмил Рангелов.

“Аз съм убеден, че този спектакъл ще продължи. Това оставя горчив привкус в юридическите среди в България. Той започна с разпит на българския премиер и главен прокурор в Брюксел. Това е срам. Най-вероятно днес КС ще реши, че министърът на правосъдието ще може да поиска оставката на главния прокурор”, коментира Пламен Киров. Според него войната между главен прокурор и премиер е придобила “фарсов характер”.

Рангелов изрази мнение, че главният прокурор иска да се застрахова като формализира думите на премиера.

Кирил Петков и Лена Бориславова ще бъдат призовани в прокуратурата

Хаджигенов даде съвет на премиера: “Нека да предложи да бъде призован Карадайъ да изнесе сведенията за Прокопиев”. Кирил Петков няма как “да натежи в тази ситуация” според него.

Пламен Киров каза, че състоянието на ВСС е с непопълнен състав, тъй като съдиите са отказали да попълнят своята квота: “Ако министърът на правосъдието внесе във ВСС изрезки от вестниците, не мисля, че процедурата ще завърши с желания от нея резултат. Управляващите най-вероятно искат да уморят от смях Гешев”.

Рангелов допусна, че вероятността е “много, много малка” пленума на ВСС да събере гласове, за да се прекрати мандата на главния прокурор.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
4186 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Швестера от Harward

2022.02.08 | 10:37

15
Канадският Швестер Кирето не е виновен . . . . Явно че този елитен чуждоземен кадър е ментално увреден, задно зависим и с лицеви психични отклонения на вечно хилящ се клоун ! . . . Ама Румбата Тримореца да си го завре отзад, че го лансира за фалшив министър (стъпкали Конституцията вместе) и после за премиер, по настоящем негов противник - безжалостен враг .

2022.02.08 | 10:30

14
За 10 месеца унищожиха и ограбиха държавата!! Хиляди хора умряха и продължават да умират,цени и инфлация са жестоки,народа е отчаян!!! При Борисов се живееше спокойно и имаше всичко-Факт!!!

2022.02.08 | 10:26

13
КИРОВ НЕ КАЗВА ТОВА КОЕТО СТЕ НАПИСАЛИ
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.02.08 | 09:14

3
Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!: uni.su/IiTd2K
Жacминa Kрaлeвa

2022.02.08 | 10:26

12
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Бoкo-българoубиeцо, кaмбaната отдaвна бие за теб, не я ли чуваш гaдино cатaнинска?! Дaй-Бoже ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA, ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от Дявoла.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТPИЖДИ AНAТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞
Цвeтaнкa Kaрaгьoзoвa

2022.02.08 | 09:16

5
ПPOKYPATYPATA е важно звено в организираната престъпност. БГ-ПPOKYPATYPATA е фирма за опаткване на посочените от властта, прикриване на извършителите и събиране на подкупи. ПPOKYPOPCKИTЕ свидетели, в по-вечето случай, са престъпници заставени да лъжесвидетелстват. В БГ-ПPOKYPATYPATA са назначени САМО и ЕДИНСТВЕНО партийни герберастки кадри, които са полагали тайна клетва за вярност (омерта) на олигархията. Клетвата се извършва в наети от ГЕРБ квартири и мероприятията се провеждат с 7-10 души допуснати след щателно проучване от герберасткия ДAНC. Лицата на новите са открити и клетвената процедура се записва от 3 камери с цел съхраняване и ползване за изнудване в случай на предателство. Лицата на приемащите клвтвата са покрити с маски. ☞Престъпна група се вихри в родната Teмидa: ПPOKYPOP Aнгел Kънев рекетирал бизнесмени по поръчка!: uni.su/kC8Np7 ☞ОПГ в Темида: ПPOKYPOP рекетирал бизнесмени по поръчка? Aнгел Kънев движи с лична охрана и демонстрира живот на милионер!: uni.su/Oq0t9K ☞За ПPOKYPOPA Pокфелер, къртиците, мишките и плъховете: uni.su/ja5z9q ☞Контрабандист заковава ПPOKYPOP-CВOДНИК: uni.su/2vqo0V ☞СГП обича Доган безпределно и безвъзмездно!: uni.su/mclxHW
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.02.08 | 09:15

4
Веднъж БAНДИТ, цял живот бaндит! Веднъж KУPВA, цял живот kуpва! Ако някой си мисли, че Боко и бандата му, след като са станали политици и минстри, са престанали да бъдат бандити, много се лъже. Влезеш ли веднъж в международната организираната престъпност, можеш да излезеш само посмъртно. Бандата на Боко никога не е спирала дейноста си с кражбите на коли, трафик на наркотици и женска плът. Джипът на Владислав Горанов бил регистриран преди да е произведен: uni.su/aA8O0h Да припомня, че Боко-Българоубиеца е бил в чешки затвор, в Панкрац, осъден на десет години за кражби на коли, трафик на наркотици и женска плът, но СИК плаща на адвокат и го измъкват след осем месеца престой в затвора!: uni.su/h09ywW
Мачкай Гешев,

2022.02.08 | 09:43

9
За 10 месеца унищожиха и ограбиха държавата!! Хиляди хора умряха и продължават да умират,цени и инфлация са жестоки,народа е отчаян!!! При Борисов се живееше спокойно и имаше всичко-Факт!!!
Каскета

2022.02.08 | 10:08

11
цените при тиквака се качваха по същия начин, сега огребваме инфлацията от неговия бюджет. тая от кирчо и кокорчо ке доде наесен.

2022.02.08 | 09:53

10
Ми то и аз мога.
еййй 3,4,5

2022.02.08 | 09:17

7
голям ташак сте

2022.02.08 | 09:32

8
докато рашков, киро, резидентът си ги мерят с гешев, държавата пропада, то болни амбиции бива, ама...

2022.02.08 | 08:44

2
Ейййй много ги е страх от Гешев ...защо ли?
иде ред

2022.02.08 | 09:16

6
на рашо

2022.02.08 | 08:44

1
Днешното правителство- комунисти дойдоха на власт с ЛЪЖА и благодарение на финансовата подкрепа на мафиоти избягали от закона в държавата! Румен Радев про руски настроен избран с манипулации с машинен вот загуби комисионна от сделката Грипен...яхна протеста 2021 организиран от криминалния контингент...Кирил Петков син на окръжен на БКП изнесъл в Канадска банка през Австрия близо 160 млн долара в началото на 90те..Асен Василев фалира фирма в Великобритания....Корнелия Нинова...опитна в източването на фирми в началото на 90те ...всичко започна преди 2-3 години когато Българското правосъдие подгони Цв.Василев и Васил Божков ..закрилниците и финансови магнати, които подпомагат БСП през годините ....и започнаха с компромати и откровени ЛЪЖИ ...снимки ....вили в чужбина и се стигна до канибализъм ....сега стана ли ви ясно уважаеми кой Ви управлява в момента ....МАФИЯТА !!!!!

Добави коментар

Водещи новини