Кирил Петков пожела успех на българските състезатели на Зимните олимпийски игри

  • 04 февруари 2022 14:47

  • 327
  • 9
Кирил Петков пожела успех на българските състезатели на Зимните олимпийски игри
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически пожела успех на българските състезатели в стартиращите днес Зимни олимпийски игри в Пекин, става ясно от Фейсбук страницата на Министерски съвет.

„Пожелавам им да дадат най-доброто от себе си и да покорят спортните върхове, към които са се устремили. Убеден съм, че тяхното представяне ще бъде съпътствано от нови поводи за национална гордост“, пише той.

Олимпиада 2022: Пекин ще влезе в историята на игрите в напрегната атмосфера

Премиерът си пожелава участието на българските атлети в настоящите олимпийски игри да мотивира повече млади хора да следват мечтите си с постоянство, кураж и спортен дух.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
327 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2022.02.04 | 15:51

9
Затвор, .Никаква глоба. Подал е документ с невярно съдържание. Наказанието е 3 г. затвор. Това с ВОЛЕИЗЕВЛЕНИВ ЕТО МУ не важи 8има си закони. А отговор даже още няма. В Румъния се е получило, че в Канада е получено и ще се разгледа в 3 месечен срок. Значи най рано декември. И за това лъже, още и в момента е с двойно. Така, че щом за това лъже какво остава за друго. не ни трябват мошеници.Той излъга и затова, че е платил спасителната акция за алпиниста Боян Петров. За откраднатите ту милиони, ту милиарди от ББР, където и той не запомни колко да му е версията знаем всички....и т.н. и т.н.

2022.02.04 | 15:51

8
Петков, има много мазна физиономия . Изглежда голям мазнини и лъжец . Чета разни неща свързани с покупко продажби Тоя мазник и мошеник ,Интересно ми е защо като толкова време е живял в Канада , взел си е жена канадка , имал е успешен бизнес защо се е прибрал в бедна България? Да не е направил някакъв золум който скоро ще излезе на яве , но той вече тук ще е направил големи золуми в цялата държава благодарение на Румката. Фейс Шугар.

2022.02.04 | 15:50

7
+КИРО ПАПУРА – СИН НА ЧЛЕН НА БКП КОЙТ0- С АВЕРЪТ СИ ОБИРА ПРЕЗ 1991Г ЗАВОД ЕЛЕКТРОНИКА И ОТМЪКВАТ 187МЛН ДОЛАРА В АВСТРИЯ И ПО-КЪСНО В КАНАДА; АЧО ФАЛИТА – СИН НА ЧЛЕН НА БКП, РАБОТИЛ В МВР А ПО-КЪСНО КАТО НАДЗОРНИК ПРИКРИЛ МИЛИОННИТЕ ДАЛАВЕРИ В СТРОИТЕЛСТВОТО НА МАГИСТРАЛА МАРИЦА; МУНЧО КРАДЕВ – БИВШ ЧЛЕН НА БКП, ЗАВЪРШИЛ ПРЕЗ КОМУНИЗМА ВНВУ ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАЛ В СССР С НАБЛЮДАВАЩ ГЕН. ОТ КГБ РЕШЕТНИКОВ, ПРИКРИТ ПУТИНИСТ, КРАЙНО ОПАСЕН ЗА ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ В НАТО И ЕС; ОТПАДНАЛИТЕ ОТ КЛАСАЦИЯТА – КЮСТЕНДИЛСКАТА ЧОЧАРКА, ПРЕДЛОЖИЛА ПРЕЗ 2013Г. ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, СНИМАНА МНОГОКРАТНО В ПОКОИТЕ НА ЧЕРЕПА; БАБАКЯН, БАЩАТА НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ..ПИШМАН-АДВ. ХАДЖИГЕЙОВ – ОТЯВЛЕН ЗАЩИТНИК НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, С ТЕСНИ НЕФОРМАЛНИ ВРЪЗКИ С ГЕЙ-ОБЩНОСТТА, АДВОКАТ НА ПЕЧАЛНО ИЗВЕСТНАТА КМЕТИЦА ХВАНАТА С ПОДКУП ОТ 70000ЕВРО; МРАВОЯДА – СИН НА АКТИВИСТКА ОТ БКП, ОТГОВАРЯЩА ПО ЛИНИЯ НА ДС ЗА ДОГАН, БИВШ МИН. ОТ ГЕРБ, УВОЛНЯВАН НАВСЯКЪДЕ ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТ И Т.Н. И Т.Н.
Иво

2022.02.04 | 15:50

6
Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, присвоил в съучастие с ПеткоТарашманов от завод "Електроника", и двамата от БКП, 187млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада////

2022.02.04 | 15:46

5
Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС,Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните

2022.02.04 | 15:46

4
КИРЕ И АСЕН , – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. И ако това са "почтенните" дето ще ни "оправят" за 800 дни - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б

2022.02.04 | 15:45

3
Бойко Борисов Премиера на Народа Държавника и Стопанина на Държавата от тези Кокорчовци нищо не става Бате Бойко Идвай си ти си Управника който трябва да Управлява

2022.02.04 | 15:45

2
ИЗБОРИ САМО ТАМ Е РЕШЕНИЕТО И СПАСЕНИЕТО ИЗБОРИ ЗА БОЙКО БОРИСОВ СМЕ СЪС ДВЕТЕ РЪЦЕ АЙДЕ БАТЕ БОЙКО ИДВАЙ СИ
Mitaka

2022.02.04 | 15:45

1
Нова бактериална инфекция се появи сред протестърските партии - Ачо Крадеца и Киро Бактерията "Продължаваме поДмяната"- първата жертва на бактериалната инфекция е отровните мутри на Мая, които са аут от НС. Да видим бактериалната инфекция, водеща до млечно-кисели ферментации, колко ще убие от останалия тату чалга ДеБълен протестърски вот и от партизаните на Нинова. Между другото очакваме фалшивата декларация за канадското гражданство на Киро КанадецО, която го праща до 3 години в затвор! Но мисирките не питат Киро за тази нагла измама!

Добави коментар

Водещи новини