Румен Радев пожела успех на българските олимпийци в Пекин

  • 04 февруари 2022 10:31

  • 202
  • 1
Румен Радев пожела успех на българските олимпийци в Пекин
© Булфото (архив)

От днес светът отново е Олимпиада и пожелавам успешно представяне на българските атлети на Зимните олимпийски игри в Пекин. Това написа президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на във Фейсбук.

Самото им участие в този световен форум е върхово постижение и повод за лично удовлетворение. Това е и огромна възможност националният ни флаг да се развее на Олимпиадата и да ни обедини в надеждата за достойна изява на нашите спортисти.

Путин днес пристига в Пекин

Убеден съм, че с борбеност, целеустременост и всеотдайност те ще оправдаят големите очаквания, защото зад тях стои както подкрепата на целия български народ, така и богатите олимпийски традиции на страната ни. Нека спортът се превърне във вдъхновение и мотивация все повече български деца да преоткриват неговата сила за изграждане на характер и умения.

Надявам се, че редом до славните ни олимпийски успехи ще запишем нови призови места на Зимните олимпийски игри в Пекин. Пожелавам в предстоящите състезания нашите олимпийци винаги да се борят докрай и със спортсменство, непреклонен дух и вяра, да отстояват името на България.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
202 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Нищоправец

2022.02.04 | 11:09

1
НЕКАДЪРЕН КРАДЛИВ НЕЩАСТНИК

Добави коментар

Водещи новини