Кирил Петков за критиките на президента: Дошли сме да правим промяна

  • 03 февруари 2022 18:48

  • 7093
  • 85
Кирил Петков за критиките на президента: Дошли сме да правим промяна
© БНТ
Слушай новината Слушай новината

Първата илюзия, с която се разделихме, беше, че имаме 100 дни спокойствие - оказа се, че нямаме нито един такъв. Всеки ден е пълен с кризи, които трябва да се решават. Хубавото е, че отборът е мотивиран да ги решава. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Заварихме модел за справяне с ковид кризата колко са болни на 100 000 души. Направихме модел, който е на базата на колко свободни легла има. На базата на този модел ние управляваме кризата в най-голямата вълна, без да има много строги мерки и без да няма болни без легла. Ако имахме стария модел, цяла България щеше да е затворена. А с новия модел имаме управление на кризата и прогноза, заяви Петков.

Доволен съм как Сербезова реагира на случая във Враца. Тя веднага направи проверка и на базата на тази проверка бяха взети мерки за спешната помощ в цялата страна, добави той.

Попитан за коментар на работната група за зеления сертификат, той съобщи, че е направен анализ и се е оказало, че т.нар. антиваксъри са 15 различни групи, но всички те имат едно нещо което ги обединява – ако нямат трибуна, се капсулират и стават агресивни. Затова ги поканихме в Министерски съвет, да чуем аргументите им. Никой не иска зелен сертификат. Обявихме, че ако стигнем до 60% или интензивните легла паднат под 5%, бихме махнали зеления сертификат. Ние не правим политически заявки на базата на празни приказки и винаги сме отворени да чуем другото мнение В случая експертите трябва да си кажат мнението. Чуваемост трябва да има, но решенията трябва да бъдат взети на база експертност, посочи министър-председателят.

ГЕРБ, ИТН и "Възраждане" атакуват зеления сертификат пред КС

За да се направят реформите смислено, те не могат да станат от днес за утре. За правилното им извършване в управляващата коалиция сме се разбрали да работим от сутрин до вечер за тези реформи, на шестия месец да бъде направено планирането и то да получи финансиране от бюджета, коментира Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

По думите му Бюджет 2022 е с много силни социални елементи. В него има много основни идеи. Първата е, че ще направим бюджет на растежа. Почти удвояваме публичните инвестиции, което ще създаде много работни места и възможност на много бизнеси да с възползват от бюджета. Условието е да има прозрачност. Учителските заплати ще бъдат 125% от средната заплата, инвестираме в детски градини, инвестираме в това най-накрая детската болница да се случи. Слагаме доста инвестиции в човешки капитал. Инвестираме и в социална мрежа, която пази от прекалена бедност. Не трябва да има пенсионери под линията на бедност, заяви Петков.

По повод изказването на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев пред Националния съвет за тристранно сътрудничество, че част от работодателите са некомпетентни, премиерът отбеляза: "Финансовият министър каза нещо много важно, което всички трябва да осъзнаят – не може производителността на българския работник да е 50% от средноевропейската, а заплащането да е 27% от средноевропейското. От нашето правителство ще се види, че ние не правим движенията политически. Виждаме проблем и тръгваме да го решаваме, без да се интересуваме какви ще се политическите последствия. Важното е да има положителен ефект за хората".

Той коментира и критиките на президента Радев към някои действия на правителството.

Румен Радев с остра критика към Кирил Петков заради смените в ръководствата на дружествата

На пазара на природен газ няма да се вкарват никакви посредници. Идеята ни е да вземам най-евтиния газ, без да има посредници. Когато има разделение на властите, е хубаво едната власт да предупреждава другата власт. Няма никакъв жълт картон тук. Жълтият картон е сметката за газа. Ние сме дошли за това – да правим промяна. В този случай президентът дава едно общо предупреждение, което при разделението на властите е положително. Но в случая няма грешка – бих направил отново тази промяна в борда на "Булгаргаз", каза Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Попитан дали все още са в един отбор с държавния глава, министър-председателят заяви: "Вярвам, че отборът, в който сме ние и президенството, е отборът на България. Вярвам, че неговите действоя са функция на това, което той вярва, че е най-добре за българския интерес. Ако имаме някакви разминавания по нечия политика, то точно това е ролята на разделението на властите. Но общият ни интерес е благото на България".

Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически посочи, че очаква от членовете на Комисията за енергийно и водно регулиране да са по-обективни и по-убедителни, както и да слязат при доставчиците. Те трябва да защитават националния интерес на база на истински одити, така че когато КЕВР каже какви ще са сметките за ток, ние да можем да им се доверим, добави той.

Ще направим всичко възможно нещата, които сме обещали по време на предизборната си кампания, да се случат. Това, че беше приета оставката на Цацаров, го виждам като голяма стъпка напред. Правим всичко възможно и за смяна на главния прокурор. Вярвам, че когато има желание, се намира начин в рамките на закона, заяви премиерът.

Парламентът прие оставката на Сотир Цацаров след скандали между депутатите

Той поясни, че управляващите биха приели подкрепа на ДПС за конституционни промени. Но това не може да бъде вид търговия - ако са решили, че искат да има истинска съдебна реформа, да ни подкрепят, ако не искат, българският народ ни гледа. Вярвам, че рано или късно тази промяна ще се случи, подчерта Петков.

Премиерът каза, че трябва да се запитаме какво искаме от отношенията на България със Северна Македония - да се караме и обиждаме или да имаме свързаност и да сме по-богати  като регион. Ако спрем да се обиждаме, нашият регион ще стане много по-богат. Това зависи от нас и ние ще направим всичко възможно да го постигнем. Ние потвърдихме заявената позиция на България, но разширявайки отношенията, всички са по-готови да обсъдят цялата възможност на база на цялата рамка на добросъедство. Вярвам, че новият подход да има добросъседство беше отчетен и в Скопие. Има много фактори, които не искат да има добросъседство и стабилност на Балканите. Но хубавото е, че когато си уверен в правилността на действията си, не трябва да позволяваш това да те разклаща, коментира министър-председателят.

Той съобщи, че в разговор помежду им по повод кризата около Украйна генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е заявил, че страната ни за първи път има ясна позиция. Генералният секретар приветства нашата позиция за български батальон с българско командване, с допълване от НАТО. Рамковата държава е България. Българската армия е част от натовската армия. Слагането на Българската армия напред ни дава възможност да има лидерство в тази посока, заяви Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Кирил Петков: Българската армия ще бъде водеща в отбранителната ни стратегия

В отговор на въпрос дали хоризонтът на правителството е пълен 4-годишен мандат или управляващите се готвят за предсрочни избори, премиерът каза: "Хоризонтът ни е 4 г. и вярвам, че нашите коалиционни партньори ще се задържат за 4 г. съвместна работа".

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7093 85

Свързани новини

Коментари 85

Добави коментар
✞♥♥♥Крайона

2022.02.04 | 01:52

54
Наскоро САТАНИСТКАТА ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 56[45+11] живи човека! Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! Не проумявяш ли, че те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите и пенсионираните-милиционери, брой ги половин милион българоубийци! Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! Боко-Сатаната НАДРЪВНИКА!: uni.su/sh6Vd7
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.02.04 | 15:17

85
Демонът на империята 1971: ☞Е1-Посрещане: uni.su/n1DdOA ☞Е2-Сватба: uni.su/CcEL2V ☞Е3-Кривици: uni.su/lPHKe1 ☞Е4-Проповед: uni.su/qVN0SX ☞Е5-Чужденци: uni.su/erfFtL ☞Е6-Събрание: uni.su/UtiLEd ☞Е7-Пловдив: uni.su/cGP79Q ☞Е8-Беше от нашите: uni.su/wDqsHy ☞Е9-Митхат Паша срещу барон Хирш: uni.su/roHlOk ☞Е10-Изпращане: uni.su/SU0cHW
◉‿◉Гюлчен до Бoрянa

2022.02.04 | 02:09

73
Неговият дядо е Дявола. На лакум гъз два кубика пръст.: uni.su/uTpWXd
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺

2022.02.04 | 02:08

72
Боко-Канибала да каже най-напред, колко дядовци е имал, щото по неговите приказки-лъжи, е имал най-малко четирима дядовци!
☠Дaни Kaнaзирeва☠

2022.02.04 | 02:07

71
Бoко-Бългaроубиецо, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден, и как мажеше филии с гъши пастет, разкажи ве ГАД МИЛИЦИОНЕРО-БОЛШЕВИШКА!: uni.su/yMi109
ஜ۩☺۩ஜЦPУஜ۩☺۩ஜ

2022.02.04 | 02:06

70
Съдебна бухалка срещу неудобните за ДИКТАТОРА-УЛТРАКОМУНИСТ Бойко Методиев Борисов: uni.su/PJf3OB
₺Шукрю Бенли₺

2022.02.04 | 02:05

69
Борисов, ти си престъпник, признай си за фабриките и хотелите в Typция, наркотиците, робините и милионите!: uni.su/054C2k
ஜOcмaн Октaйஜ

2022.02.04 | 02:05

68
Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO
†Пророк Илия от село Бaба Тoнка

2022.02.04 | 02:02

67
Виждам как Боко-Канибала скоро се завръща В ДРЪНГОЛНИКЪ, където по-рано е бил, и където му е мястото!: uni.su/TdeYVM
†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2022.02.04 | 02:01

66
☠Циганин-сводник=гнусна хиена: uni.su/ZAgBMo ☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞
۩Адвокат Петер Дошек до Бoрянa Aлeкcиeвa

2022.02.04 | 02:00

65
До момента в досието на изверга Бойко Методиев Борисов има данни за 50 убийства извършени лично от него. А колко невинни хора е убил пращайки им джелатите от полицията, службите и мафията, само Господ Бог знае, защото заповедите за убийствата са издавани устно, но със сигурност са много, вероятно десетки хиляди! Боко е психопат-масов убиец! Съсипа хиляди човешки съдби, за да си присвои бизнеса, парите и имотите им! ЛИНЧ и БЕСИЛО за този урод!: uni.su/bwT7KI
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺

2022.02.04 | 02:00

64
Koлкo-стoтин мoмичeтa e изнacилил, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Кoлкo-xиляди мoмичeтa е oтвлякъл и прoдaл в рoбcтво пo цeлият cвят, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Кoлкo мoмичeтa e УБИЛ, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец! Koлкo чoвeка ЛИЧНO е yбил Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец, и кoлкo човека e yбил ПРAЩAЙКИ им джeлaти от УБO и БOП. Кoй щe гo пoпитa, КOЙ!: uni.su/ZNlUdC
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.02.04 | 01:59

63
Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!: uni.su/IiTd2K
♠Драгyнoв♠

2022.02.04 | 01:58

62
♣♣Сатаната-БОЛШЕВИК-Боко-Канибала доброволно няма да си иде от власта, останаха ли МЪЖЕ-ВОЙНИ в България, че да му помогнем на този ЗЪЛ ДЕМОН да се върне преизподнята, където му е мястото?!♠♠: uni.su/hT3w2j
ʘ‿ʘГюлчeн

2022.02.04 | 01:57

61
Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ OTPЯД CИГMA, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!: uni.su/h09ywW
Юлиaнa

2022.02.04 | 01:56

60
KУPВИTE са в ДAНC! Нaй-дoлните твaри нa тoзи cвят сa ДOНOCНИЦИTЕ и ДOНOCНИЧKИTЕ! Циганина Бoкo-Kaнибaла има шивашки фабрики в Турция и с тировете пренася наркотиците през границата!: uni.su/bwT7KI
Лилянa Пaвлoвa

2022.02.04 | 01:56

59
Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ-СДС-ДПС! Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов! Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: uni.su/TdeYVM
gogo

2022.02.04 | 01:55

58
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
фeн клyб Сoфия-Зaпaд

2022.02.04 | 01:54

57
Цялото жидо-кабало-ваксърско котило, начело със ШЕЙТАНА Боко-Канибала, ЧЕРВЕНИЯ ДЯВОЛ Костя-Копейкин и КУЧEТО от Aда Aнгeл Kунчeв, ДО КРАК В ТРAПА и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2022.02.04 | 01:54

56
Ваксъра-Kанибaл Бoкo-Бългaроубиeца НABЪЖEТO!: uni.su/bwT7KI
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.02.04 | 01:53

55
☞И дявoлът, кoйто ги мaмеше, биде хвърлeн в oгненото жупeлно eзeро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчeни денем и нощем до вечни векове: uni.su/cNlJAv ☞И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство. ☞И звярът биде уловен, и с него лъжепророка, който бе извършил пред него знаменията, с които измами ония, които бяха приели белега на звяра, и които се покланяха на неговия образ; те двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.: uni.su/7Ad5Jz ☞А останалите бидоха избити с меча на яздещия на коня, с меча, който излизаше от устата му.: uni.su/Z3brCi ☞И всичките птици се наситиха от месата им.: uni.su/6pVmhu

2022.02.04 | 06:39

79
каква е стоката работа , лека по лека , се очертава

2022.02.04 | 06:44

84
утре иде чичо иван и всичко ще е тип-топ

2022.02.04 | 06:44

83
занимавката

2022.02.04 | 06:43

82
занималнията

2022.02.04 | 06:43

81
С какво занимаем ние ?

2022.02.04 | 06:42

80
в украйна работят , изпробват Stellar

2022.02.04 | 06:27

75
Стана ли клон на ОББ Варна клоун на клонове или клон станало клоун на ОББ Банка ли ?

2022.02.04 | 06:31

78
купих си обувка нова при тях - много изгодна , втора ръка , пак ще купя , пръстен фейсбук на горе !!!

2022.02.04 | 06:30

77
обб варна ? що е това ? пицярела ли ?

2022.02.04 | 06:29

76
това почти няма да се попитат при натовските ни партьонири в Брюксел , където е централата на мрежата ОББ , поне юридически , но отчетни разделна .
Като се опиташ да …

2022.02.04 | 03:41

74
Вдигнеш заплатите ще разбереш кой командва в България

2022.02.04 | 01:26

53
Видяхме ви промяната, време е да си ходите. Ти, Кирчо, къде ще си ходиш не е ясно, защото и в Канада стана напечено.
Демократ

2022.02.04 | 01:16

52
Просто Киро ми падна в очите.Много се надявях да тръгне държавата,но това не се случва.Сметката за ток за готвене ,един комбиниран хладник с фризер,осветление, и един бойлер с горелка на пелети е 250 лв.за януари. Пелетите са отделно от 6 лв.за миналата година,сега съм ги купил на 9 лв.за 15 кг. Към 800 лв.на месец ми идват разходите за къща с две семейства.За миналата към 500 бяха.Ние се справяме за сега,но виждам,че много хора не могат или в скоро време ще изпаднат в невъзможност да си плащат сметките.И това е само икономическа криза ами другите.Изобщо не се справят тези новите.От лятото на 2021 г.държавата ни е в свободно падане.ТА СИ МЕСЛЯ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВЪЗРАСТОВА ГРАНИЦА ПОНЕ НАВЪРШЕНИ 40 Г.ЗА ВИСШИТЕ ПОСТОВЕ НА УПРАВЛЕНИЕ.Тези новите пуберитети са много самонадеяни и си мислят да управлявят държавата като някаква фирма за услуги.Нямат никакъв опит.
!!!

2022.02.03 | 20:01

17
Каква вълна, стига говори глупости.Навсякъде по света разхлабват мерките, защото Омикрон не води до тежки подследствия. Само лъжи!!!!!

2022.02.03 | 23:43

51
Не били затваряли, както навремето! Ама навремето нямаше и ваксини, и никой не знаеше, ако се разболее дали няма да ритне топа... да не говорим, че нямаше и обурудване по болниците, а и никой не знаеше що е туй и как се лекува!
Мико Миков

2022.02.03 | 21:49

37
Все повече и то толкова бързо заприлича че продължавате подмяната на този път няма да имате време
Лош материал®

2022.02.03 | 23:35

50
И кой ще ги спре? Същите 500 тъпунгери, които ги издигнаха ли? Комунисти само с кръв се махат от власт, но българинът вече няма сили и воля за това... ще си папат, докато започнем да лазим на 4 крака и да се гърчим... аааа що ли пък не започнем да ядем и асфалт? Нали беше модерно навремето това изказване, ето мотив да започнем, понеже друго няма да има!

2022.02.03 | 23:21

48
Дошли сме да правим подмяна хахаха ами ДА, точно заради това дойде от Канада, иначе кой ще остави парите там за мижави в България? Идвате да наберете кинтаци и после, като наберете достатъчно си се връщате от където сте си дошли! Ясна е схемата!

2022.02.03 | 23:27

49
дошли сте за да се обогатите, уж променяйки нещо, но всъщност към по-лошо
Бай Иван 1

2022.02.03 | 21:17

31
Само една дума "Браво" за Петков.Фактът ,че така се активизирха герберските тролове говори , че сме на прав път.Дерзайте! На всички кражби им идва краят, рано или късно.Има светлина в тунела,овен ако Боко не е насрешният влак/.

2022.02.03 | 23:07

47
Да го духаш червен помияр
До 36

2022.02.03 | 21:52

39
До сега какво мислиш,че правиха?
Platen optimist

2022.02.03 | 21:43

36
Не бой се и те ще прокраднат...

Добави коментар

Водещи новини