ВМРО: Долу ръцете от творбите на Майстора! Спрете гаврата и подмяната и в изкуството

  • 03 февруари 2022 10:04

  • 744
  • 2
ВМРО: Долу ръцете от творбите на Майстора! Спрете гаврата и подмяната и в изкуството
© Булфото (архив)

Долу ръцете от творбите на Майстора! Спрете гаврата и подмяната и в изкуството Трансджендър картините са подигравка и позор. Изложбата трябва да бъде спряна, пишат в категорична позиция от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

ЛГБТИ+ общността и техните поддръжници, които убедително разрушават основни морални ценности, след като направиха опит да стигнат до образователната система чрез серия от провокации, като Истанбулската конвенция, които ние от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа спряхме, все пак посегнаха и на културата в България.

Транссексуални българи позират като модели на Владимир Димитров-Майстора за 8 март

Това се казва в позиция на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа по повод появилата се информация в медиите, придружена със снимки, че е направена фотосесия с транссексуални мъже, пресъздаваща уникалните образи на красиви български жени, нарисувани от Владимир Димитров - Майстора. Скандалната провокация картините на Майстора да бъдат заменени с транссексуални мъже във фотосесията е подигравка с паметта на големия български художник. Това е унижение за българската култура. Това е унижение за българското общество. Това е унижение за истинските жени, които Майстора е нарисувал в платната си. Това е унижение за всички българи.

Още по-скандален и недопустим е фактът, че това извращение е финансирано от Национален фонд „Култура“ и Министерството на културата. Няма значение кой министър го е допуснал. Факт е, че в интернет вече се вихрят снимки с тази гавра. Изложбата, обявена за 8 март, трябва да бъде спряна.

Неолибералните злоупотреби с ценностите на обществата в християнска Европа, подхвърлени като „пърформанси“, трябва да бъдат прекратени. Българката като жена и майка винаги е била издигана в култ както в народното творчество, така и в литературата и в народните обичаи. Да замениш красивите българки на Майстора, които са истински биологични жени с неподправена красота, с мъже, които се гримират и оскверняват и женските народни носии, това вече е непростимо!

Утре ще сложите жени, изживяващи се като мъже, в мъжките персонажи на великия художник ли?

Разберете го веднъж завинаги – половете са два – мъжки и женски. Така Господ е създал човека. И семейството е от баща-мъж, майка-жена и техните деца. Всичко друго е подмяна и извращение!

Ето защо зам.-председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа доц. Милен Михов направи апел във „Фейсбук“, към който ние призоваваме всички българи, които вярват, че още е останала и частица достойнство в нашия народ, да залеем всички социални мрежи със снимки на оригиналните картини на Майстора, за да задушим поредната ЛГБТИ+ гавра. И да потърсим отговорност от тези, които са отпуснали 10 000 лева, платени от нашите данъци без да ни питат дали сме съгласни с това.

Така е нарисувал Майстора един българин, който не е търсил своята полова идентичност, обичал е жените и децата си и се е трудил за хляба на своето семейство. Нека до 8 март залеем „Фейсбук“ с картините на Майстора, за да удавим гаврата с неговото изкуство, пише доц. Милен Михов в мрежата. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
744 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.02.03 | 10:44

1
Хахахахах,този от картината изглежда като типичен избирател на ВМРО...Див,агресивен примитв-алкохолик,който след поредния лют запой е метнал един бой на жена си,щото не му е енаправила салата за ракията и се е подготвил да трепе турци или македонци,щото още прадядо му му е казал,че трябва да ги мрази,но поради липсата им наоколо ще се задоволи с това да приколи най-добрия си приятел,защото му се струва,че нещо не го уважава и на края за всичко ще са му виновни гейовете!
Пенчо

2022.02.03 | 10:51

2
Хм, а ти май си от педерите, ми се струва.

Добави коментар

Водещи новини