Петков: Цялото общество плаща цените на по-скъпия газ заради грешни решения в миналото

  • 29 януари 2022 13:44

  • 8520
  • 83
© Булфото (архив)

Министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически приветства решението за освобождаване на ръководството на "Булгаргаз" и изрази надежда, че с всяка такава промяна българските потребители ще бъдат по-защитени и българският интерес като цяло ще бъде приоритет. Пред журналисти премиерът посочи още, че изборът на нов борд ще бъде изцяло отговорност на БЕХ в координация с министъра на енергетиката.

Министър-председателят Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически отбеляза, че настоящите високи цени на газа се дължат включително на погрешни решения, взети в миналото и на изпуснати възможности цените да бъдат по-ниски. Според Петков разследващите органи следва да установят причините за това. Премиерът изрази очакване този тип решения, които в момента се плащат от цялото общество, да не бъдат взимани занапред и да не се налага крайните потребители да плащат цената за нечии грешки.

Кирил Петков: Не спим достатъчно, защото работим здраво и вече имаме голям прогрес

Премиерът Петков добави още, че е важно да има работещ регулатор, който не само обявява цени, но и анализира причините за тяхното покачване и дали се взимат най-правилните решения.

Съмнявам се, че КЕВР е успяла да вникне защо тези цени на газа са били качени. Най-лесното е неправилните решения да се прехвърлят на крайния потребител, изтъкна министър-председателят.

По думите му мораториумът следва да отпадне с новия състав на КЕВР и при наличието на пълен анализ.

Последвайте канала на

Владимир Василев
8520 83

Свързани новини

Коментари 83

Добави коментар
2

2022.02.04 | 00:25

83
И как ще падне цената? Щели да внасят от Азеирбаджан, но това можеше да стане по договор, а не сега, когато цената е борсова. Та, защо някой ще ни продава по-евтино, като може да продаде по-скъпо на борсата? Нещо цялото това правителство ми се пропуква.
gogo

2022.01.30 | 06:12

82
MA4KAY BOKO....MA4KAY.XA XA XAAA.......DA GO DUHAT BEDNITEEEE.....

2022.01.29 | 23:01

81
Нахален индивид! За такова поведение народът казва "Кой ми оцапа гащите?!". Не се опрадайвате с другите, че сте некадърни се видя, ами по-скоро се омитайте, че съсипвате държавата. И стига с тези чистки на хора, защо с реваншизъм финансова и енергийна криза не се оправят. Време ви е да си ходите! Крайно време е!!!

2022.01.29 | 22:56

80
ЕЙ ТЪПАКО увеличението го направихте вие НЕКАДЪРНИЦИ , но часовника ви отмерва последни дни и ще си пъуваш пак за Канада но ще ви изгоним с камъни АЛЧНИ И НЕКАДЪРНИ КОПЕЛЕТА - КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРОЧЕТА .

2022.01.29 | 22:54

79
ПОД КЛИП НА КИРО, ПО ДВА Р ТРИ КОМЕНТАРА, ПОД БОЙКО 300. МАЛЕЙЙ ГОЛЯМ СТРАХ, КАТО ЧУЯТ БОЙКО ИЗПАДАТ В АМОК

2022.01.29 | 21:37

78
ИЗБОРИ! Срамота! Не знае колко моста има на Дунава, не знае колко е населението на България, не знае историята, но превръща управлението в семейна фирма, не говори правилно, другите са му виновни, особено Гешев.НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА.ВЪН!
ТО БИВА, БИВА ГЛУПАК

2022.01.29 | 21:13

77
НО ОТ КИРО ПО ГЛУПАВ НЯМА!
ʘ‿ʘГюлчeн

2022.01.29 | 20:36

75
Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България. Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo. Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона! ☞KOПEЛДAЦИТЕ ОТ MOТOPИЗИPAНИЯТ OTPЯД CИГMA, PAЗНACЯT НAPКOTИЦИTE И ПAPИТE MEЖДУ ДИЛЪPИТE НA EДPO!: uni.su/h09ywW
♠Драгyнoв♠

2022.01.29 | 20:36

76
♣♣Сатаната-БОЛШЕВИК-Боко-Канибала доброволно няма да си иде от власта, останаха ли МЪЖЕ-ВОЙНИ в България, че да му помогнем на този ЗЪЛ ДЕМОН да се върне преизподнята, където му е мястото?!♠♠: uni.su/hT3w2j
◉‿◉Гюлчен от село Манастир

2022.01.29 | 20:34

73
BАКСЪРА-КAНИБAЛ Бoйко Meтoдиев Бoрисов-БЪЛГАРOУБИEЦА – син на КОМУНИСТ, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев – редови член на БКП Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка: Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998). Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2022.01.29 | 20:35

74
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
Гост

2022.01.29 | 19:38

72
Лъжец долен Тъп прост комунист кат радефф

Добави коментар

Водещи новини