Петков за РС Македония: Подходът - реални резултати, а не общи приказки. Въпросът за македонско малцинство у нас е недопустим

  • 28 януари 2022 10:27

  • 2630
  • 72
© Булфото (архив)/ Колаж - Novini.bg

Премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически отговори на депутатски въпроси за резултатите и последиците от посещението си в Република Северна Македония. 

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1238

Министър-председателят получи въпрос от депутата от ГЕРБ-СДС и бивш вътрешен министър Екатерина Захариева, която заяви, че общите инфраструктурни проекти няма да решат най-болезнените исторически въпроси. Според ГЕРБ-СДС кабинетът на Петков не е предложил нищо ново, а само е работел по рамката на предишното правителство. 

Кючуков: Споразумение между България и РС Македония, но само с подкрепата на парламента и обществото

"Нивото на дискриминация на българските македонци надминаха на моменти тези от Титова Югославия. Малкото постигнато от историческата комисия беше малко, но нещо", каза Захариева. Тя призова Петков да не се поддава на натиск по повод историческите комисии. Екатерина Захариева апелира министър-председателят да каже дали или не е повдигнал въпроса за правата на българите в РСМ. 

"Да, Димитър Ковачевски от 8 дни е премиер на РСМ, а 4 от тях прекара с българското правителство - това показа желание да се свърши работа. За ден имахме огромни напредъци по много от сферата. Подписахме 3 меморандума, които бяха ключови - земеделие, Коридор номер 8 и малки и средни предприятия", заяви в отговор Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически

Не игнорираме или поставяме на по-ниско ниво българската позиция. Дискусиите, докато вървят по инфраструктура, говорихме и по важните теми като за правата на българите в РСМ, каза още той. 

Вече не говорим за 5+1, а само след седмица ще говорим за 4+1, съобщи премиерът. 

На всеки 7 дни ще има реално изработени проекти. Петков обяви, че няма да сменя членовете на историческите комисии, а новата енергия им давала тласък за повече резултати. 

Премиерът обяви, че Ковачевски е декларирал готовност българите да се впишат в конституцията на Северна Македония, но без ясни срокове, ще има още календар за работа, както и три подписани меморандума. 

Османи за вписването на българите в конституцията: Като воля - има я, като процес е комплицирано и това е част от разговорите

"Намалете ентусиазма, защото после ще трябва да се обяснявате. Знаете ли колко меморандума подписахме с тях - над 20, а за Коридор номер 8 -  три", обърна се Захариева след отчета на премиера.

Булфото (архив)

Бившият външен министър заяви, че няма лошо РСМ да преодолее страха си и да имаме обща история, а защо не и общи чествания на знакови личности. Тя попита дали правителството планира събития по повод така важната кръгла 150-годишнина от рождението на Гоце Делчев. 

Петков отговори: Ние сме оптимисти, но трябва да следим за истинската работа - това и ще следи българското правителство. За февруари ще има общи чествания за Гоце Делчев. Подходът - реални резултати, а не общи приказки. 

Европейските ни партньори ни чуват - Брюксел ни подкрепя, не защото изискват нещо от нас, а защото са обнадеждени, разкри той. Според него никой не ни разбира позицията само по общата рамка. Петков смята, че трябва да се говори за права на човека и работа срещу дискриминацията, защото това е "езикът" на ЕС. 

Доц. Лъчезар Стоянов за Novini.bg: Проблемите на евроинтеграцията на РС Македония не са в София, а в Скопие

Отворихме заедно с Димитър Ковачевски офис на БТА и нещото, което ме впечатли, той даде собствения си телефон на отговорника за пресклуба. Заяви, че и при най-малкия вандалски акт или графити пред офиса, лично може да се свърже. Това е жестът, това е подходът. 

Скандал се разви и повод исканото лично обяснение от Захариева заради споменаването на бившото управление на МВнР, а от БСП заявиха, че от ГЕРБ-СДС се чувстват обидени, когато се казва истината.

Костадин Костадинов от "Възраждане" също се обърна към Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и заяви: Македония е втората българска държава на Балканите. Проблемът с РС Македония не е, че има липса на транспортни връзки или евтин роуминг, а че фалшифицират историята ни и репресират българите вече над 100 години.

Историческата комисия не трябва да се променя, а техните хора мълчат на тези комииси, защото няма какво да кажат, допълни лидерът на последната политическа сила в НС.

Булфото (архив)

Петков потвърди отново, че няма да се сменя състава на историческата комисия. Премиерът каза, че интересът на българите ще бъде защитен. Дългосрочната стратегия са отворени граници, РСМ да е демократична страна с достъп еврофондове. 

Даниел Митов от ГЕРБ-СДС се включи във втория кръг от въпроси към министър-председателя: Умилително е как се впечатлявате, че премиера на РСМ си е дал телефона на ръководителя на пресклуба на БТА. Надявам се да не преживеете нашето разочарование. Той каза, че днес президентът на РСМ има среща с ОМО Илинден, с което ги легитимира. 

"Президентът Пендаровски на нашата среща е казвал, че в последните 30 г. диалогът е стигнал най-ниската точка. Има много хора, които работят РСМ да не влезе в ЕС, но хубавото е, че политиката на двете държави зависи от политиките на изпълнителната власт, на Министерския съвет. Диалогът няма да се води на президентско ниво. От тук нататък ще се фокусираме върху конструктивния тон и ще се опитаме да игнорираме силите, които ще се опитат да изкарат от релсите този процес. Да, не можем да влизаме на сляпо в този процес, но не се фокусирам в думите на президента Пендаровски", отговори Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически

Правата на българите ги слагаме в приоритет, както и общата ни история. Историческата комисия вече има и някакви подготвени текстове. Решихме първо да видим точките, по които комисията вече се съгласила. Това, което ще промени ситуацията, е в следващите 10 г. да работим със Северна Македония, докато те отварят всяка една от тези 27 глави за преговорите с Европейския съюз. Ако всеки инцидент на езика на омразата, можем да го вкараме през ЕС, можем да обърнем риториката, категоричен бе Петков. Според него обвързването на икономиките и бизнеса били дългосрочен гарант за добросъседство и ако те сработят, то нямало значение дали правителствата се карат.

Най-доброто за България е да имаме добросъседство, отворени граници, правата на българите в РСМ да са защитени, но това не трябва да става на цената на пренебрегване на специфични български интереси, категоричен бе той.

Въпросът за македонско малцинство у нас е недопустим, категоричен бе Петков. 

Европейската комисия е готова да подкрепи финансово самолетната линия София-Скопие, обяви Петков. По план тя трябвало да тръгне от март.

"Постигането на икономическа свързаност е хубаво нещо, но не отразява натрупаните проблеми и въпроси. Опитът ни показва, че допуснати до преговорния процес, държавите се окопават в обещаното преди това", коментира Даниел Митов от ГЕРБ.

Поздравявам ви, защото разбрахме, че ваши ценности са - спазване на правата и свободите на човека, борбата срещу езика на омразата. На тяхна база възникна ДПС и е първата политическа партия, регистрирана по закон след падането на комунистическия режим. Нашата основа винаги е била заедността. Различията не са проблем, а богатства, каза пък лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той подчерта, че позиция на движението е, че различията на държавите могат да се преодолеят с членство в съюзи като НАТО и ЕС. И припомни, че партията е застанала зад идеята за разширяването на ЕС със Западните Балкани още през 2007 г.

По темата за Северна Македония си мисля, че дори не сме чували предишния премиер, дори не беше в зала за подписване на договора за добросъседство. Към колегите от ГЕРБ - това не е позиция, по която трябва да се разделяме. Никога не сме си позволили да използваме темата РС Македония да атактуваме управляващите, когато ние бяхме опозиция, каза пък Кристиан Вигенин от БСП. Той призова ГЕРБ да се опитат да спомогнат за отблокиране на процеса, с който не успели да се справят.

Премиерът полага усилия, които се надявам да подкрепите, обърна се още Вигенин към ГЕРБ.

Тошко Йорданов от "Има такъв народ" благодари на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, че е в зала, сравнявайки го с Бойко Борисов, който по неговите думи не е идвал. 

Председателят на ПГ на ИТН коментира темата: В предишното управление по темата с Македония говореше един войвода-македонец от Русе, това беше експертизата общо взето. Всякакви усилия за диалог и икономически връзки трябва да се подкрепят, но и ще държим да има юридически права за българите в Македония. И той потвърди, че иска българите в конституцията.Според него нещата скоро ще са различни, без да се налага да се отстъпва от националните ни интереси. 

Искаме да отчитате резултати, а като гледам колко време прекарвате тук, не знам кога ще ги произведете, коментира обаче съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов. 

Отношенията със Скопие не бива да се поставят само като икономически или политически. Те са свързани с една продължаваща фалшификация и репресия на български граждани. Трябва да повтаряме нашата теза на нашите партньори в Брюксел и в РСМ. Ако ние не си защитим позицията, няма кой да го направи, категоричен бе пък лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

След над 1 час и 40 мин въпроси и дебати, заседанието приключи. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2630 72

Свързани новини

Коментари 72

Добави коментар
✞♥♥♥Крайона

2022.01.29 | 01:06

67
В Събота 29.1.2022, будните човеци да заповядат на ПPOTECTA срещу koвид-мрaкoбecиeтo: uni.su/1vUu63
◉‿◉❤Кристина-хотел Принцес

2022.01.29 | 01:09

72
Сбoрен пункт: Heldenplatz, 1010 Wien, Österreich: uni.su/vh3xDu
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.01.29 | 01:08

71
Снимка: uni.su/hW12cm
❤Кремена от Стара Загора❤

2022.01.29 | 01:08

70
Координати: 48°12'23.6"N 16°21'47.4"E
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤

2022.01.29 | 01:07

69
Лъже-биологията: uni.su/SpvaRN
◉‿◉Гюлчен

2022.01.29 | 01:07

68
Долу Милиционеро-Болшевико-Диктатурата на Кабало-Социалистите-Глобалисти: uni.su/oZqRBW
Кремена от Стара Загора

2022.01.29 | 01:00

60
Македонската кървава Коледа, която започва на 6-7 януари 1945 с избити без съд и присъда голям брой хора от интелигенцията с българско самосъзнание, както и за другите гонения и репресии на българите във Вардарска Македония в рамките на Югославия по времето на Тито, а и след него.: uni.su/3wTcGr
✞❤Бай Пешо от Черешките❤

2022.01.29 | 01:06

66
Записки по българските въстания 1976: Е1: uni.su/3yU68R Е2: uni.su/FZtNvB Е3: uni.su/SajnMA Е4: uni.su/7fd3iv Е5: uni.su/FkETz6 Е6: uni.su/197HIz Е7: uni.su/zLAReX Е8: uni.su/D0OXKF Е9: uni.su/HcKVB7 Е10: uni.su/y0Agrx Е11: uni.su/dMr6cA Е12: uni.su/ys9Zu8 Е13: uni.su/G59x1o
Дaни Kaнaзирeва

2022.01.29 | 01:05

65
Арнаути! Режете ГРЪКЛЯНИТЕ на Сърбите, Като Братята Усташи Със СЪРБОСЕК: uni.su/HtYa9k Хърватския Студент по Право Петар Брзица е Провъзгласен за Крал на Клането на Сърби „Србоклања” Успял да ЗАКОЛИ Със СЪРБОСЕК 1360 Сърби в Един Ден. Проекта за Македонска Нация Беше Изготвен в Кремъл а Реализацията Възложена на Белград, Тоест Фалшивия "Македонски Народ" Беше Проектиран от Фалшивия "Руски Народ": uni.su/9CE2tn
Кристина Кръстева

2022.01.29 | 01:04

64
Македония и Косово са БЪЛГАРСКИ! СМЪРТ за Сръбските Славянски СВИНЕ Срани в МОСКВА! Усещам Как с АРНАУТИТЕ ще си Делнем Освен Македония и Сърбия! Руските ХАЗАРИ Подтикват Сръбските Шумадийски СВИНЕ към Кримски Сценарий! Проекта за Македонска Нация Беше Изготвен в Кремъл а Реализацията Възложена на Белград, Тоест Фалшивия "Македонски Народ" Беше Проектиран от Фалшивия "Руски Народ": uni.su/YdFfWS
◉‿◉❤Кристина-хотел Принцес

2022.01.29 | 01:02

63
Каква е ролята на българското правителство след 9 септември 1944 г. за опита за откъсването на Пиринска Македония от България? Кой ще се облагодетелства от опитите за насилствено денационализиране на тази част от родината ни: uni.su/Aokj5m
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.01.29 | 01:01

62
Македония тогава не съществува! СЪРБИЯ ИЗВЪРШВА КЪРВАВАТА КОЛЕДА НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ. Под покровителството на СССР. ЗА ТОВА Е ТОЗИ ФИЛМ. А не за несъществуваща още Македония. В центъра на София има две огромни улици "Пиротска" и "Солунска". Те са наречени така ЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ ОТ ТЕЗИ РЕГИОНИ БЯГАЩИ ОТ КЛАНЕТА в София. Нищо не е забравено, никой не е забравен!: uni.su/3wTcGr
◉‿◉❤Кристина-хотел Принцес

2022.01.29 | 01:00

61
Насилствената македонизация в Пиринския край на България през 1944-1949 г.: uni.su/idhmMj
☠Кристина Кръстева☠

2022.01.28 | 13:49

53
Наскоро САТАНИСТКАТА ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 56[45+11] живи човека! Овчето стадо не проумява това и вярва на медиите за дезинформация и манипулация, внушаващи им, че изгорелият шофьор е виновен, и че нафтата се е запалила от искра! Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! Не проумявяш ли, че те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! Имат на разположение 100 хиляди милиционера-джелати, плюс службите и пенсионираните-милиционери, брой ги половин милион българоубийци! Въпреки, че за статуквото са гласували едва 20% от народа, те се преструктурират и се канят да продължават да узорпират властта, едните като управляващи, другите като уж-опозиция, за пред света! Боко-Сатаната НАДРЪВНИКА!: uni.su/sh6Vd7
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.01.28 | 13:54

59
Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО! Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: uni.su/SCwb43
gogo

2022.01.28 | 13:53

58
Ваксъра-Болшевик-Канибал Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, пeдeрaст, пeдeрaст, пeдeрaст, УУУУУУУУУУУУУ: uni.su/pJmb7A
фeн клyб Сoфия-Зaпaд

2022.01.28 | 13:52

57
Цялото жидо-кабало-ваксърско котило, начело със ШЕЙТАНА Боко-Канибала, ЧЕРВЕНИЯ ДЯВОЛ Костя-Копейкин и КУЧEТО от Aда Aнгeл Kунчeв, ДО КРАК В ТРAПА и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2022.01.28 | 13:52

56
Ваксъра-Kанибaл Бoкo-Бългaроубиeца НABЪЖEТO!: uni.su/bwT7KI
✞❤Бaй Пeшо c лaдaта❤ uni.su/6NAneR

2022.01.28 | 13:51

55
Даваш ли, даваш: uni.su/oxsB8i
♥Жacминa Kрaлeвa♥

2022.01.28 | 13:50

54
Боко-Канибала не е българин, нито е евреин както някои си мислят, а си е мангал-мелез от породата улична-превъзходна. Битува мнението, че е изоставено цигане, отгледано от тези, които той смята за родители. Вероятно притежава израелски паспорт с името Барух Бехар, даден му от MOCAД за предателството спрямо българският народ в полза на жидо-хазарите, но това не го прави евреин. Много е вероятно да има и още няколко задгранични паспорта, като всеки бандит, за да е готов за бягство когато усети, че народното възмездие идва!: uni.su/dwQp5i
◉‿◉Гюлчен от село Манастир

2022.01.28 | 13:45

50
BАКСЪРА-КAНИБAЛ Бoйко Meтoдиев Бoрисов-БЪЛГАРOУБИEЦА – син на КОМУНИСТ, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев – редови член на БКП Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка: Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС. Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998). Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП. Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова – внучка на партизанин от бригада „Чавдар“, по-късно с пост в БКП. Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.01.28 | 13:47

52
Боко-Българоубиеца е лицемер-двуличник, изказва съболезования както дявола чете евангелието! Всъщност Бойко Борисов и Зоран Заев стоят зад този атентат в автобуса, и си отмъщават на албанската полиция за заловения 324 килограма кокаин на 18.6.2021 на митницата Драч-Наполи: uni.su/93MpCh На бензиностанцията, вътре в автобуса, вероятно в тоалетната е била поставена бутилка с газ пропан-бутан и прикрепен към нея елекро-капсул-детонатор свързан към реле командвано от радиоприемник настроен на някаква нестандартна честота. Радиопредавател с малка мощтност настроен на същата честота е бил скрит някъде около отбивката. Когато автобусът е наближил отбивката, е влязъл в обхвата на предавателя, приемника получавайки сигнал задейства релето, то подава ток към електро-капсул-детонатора, той се взривява и взривява бутилката с пропан-бутана. Това обяснява високата температура на горене. Нафтата, не може да достигне такава висока температура при горенето си. А че вривът е бил вътре я очевадно, вижте гумите на автобуса, нито са изгорели, нито са спукани, пластмасовите стопове са непокътнати, пожарът е почнал отвътре! Целта е била именно изгаряне на хората, а не взривяването им с граната например. Изгарянето на много хора е типично болшевишко-сатанинско жертвоприношение. За промитите мозъци пояснявам, че болшевиките са сатанисти. Боко е болшевик-ултракомунист-сатанист.: uni.su/besiKN ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2022.01.28 | 13:46

51
Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! Очевадно е, че държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! Който не е проумял, че Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета, е много зле! Проумейте, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от дс! Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! Ама трупове не се виждат. Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ?! То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! Очевидци твърдят, че сред хората около автобуса е имало дете! Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. Боко-Българоубиеца трябва да бъде одран жив и oпечен! ☞Титаник_1997_БГ-субтитри : ☞Част.1: uni.su/aU0rig ☞Част.2: uni.su/RKIPZz ☞Част.3: uni.su/GUbKSf ☞Част.4: uni.su/fjcDUg ☞Част.5: uni.su/sYF80i ☞Част.6: uni.su/0yO9pl ☞Част.7: uni.su/p8Yn5z
ШИБАМ НИЩОЖНИ МИНИСТРИ♠

2022.01.28 | 13:07

45
МИНИСТЪР НА ПРЕСТЪПНОСТТА БОЙКО РАШКОВ... ..., ПОЧВАТ БАНДИТИ ДА СЕ ВЪРТЯТ ПАК КАТО ЕДНО ВРЕМЕ ..НА ГРУПИ ..ШУШУКАТ ПО КЮШЕТАТА , ДЪРПАТ ЧАНТИ ,ЗАГЛЕЖДАТ И ОГЛЕЧЖДАТ МИНУВАЧИТЕ, ОБИРАТ МАГАЗИНИ И ТРОШАТ ИМУЩЕСТВО , МАМЯТ ВЪЗРАСТНИ ХОРА , БЕЗЧИНСТВА ПО УЛИЦИТЕ , ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ , МУТРИ ПО МАГИСТРАЛИТЕ И КРЪСТОВИЩАТА , НАХАЛНО И ВЕРБАЛНО ШОФИРАНЕ, НЕПРИСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ....,ЕЙ ТВА Е РЕВАНШИЗЪМ ПО РАШКУФСКИ...НЯМА КОНТРОЛ И РЕСПЕКТ И ПРЕВЕНЦИЯ НАД ТАКИВА СЛОЕВЕ , КОИТО БЯХМЕ ВЕЧЕ ПОЗАБРАВИЛИ.........С ПОВЕДЕНИЕТО СИ БОЙКО РАШКОВ СТАВА ЧЛЕН НА ТАКИВА ЕЛЕМЕНТИ ....

2022.01.28 | 13:30

49
Deka si bre Tatarin )))

2022.01.28 | 13:15

47
върнаха ни в мутренските времена тези комунисти

2022.01.28 | 13:15

48
Вън от Родината комунистите на Румен Радев
А♠

2022.01.28 | 13:14

46
ДОПЪЛНЕНИЕ....КЪМ БАНДИТИТЕ ...., ВЕЧЕР ПАТРУЛИРАМ И СПЯ ДОРИ В КОЛАТА СИ,.., ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ И РЕГИОНИ ИМАМЕ ДОБРОВОЛНИ ОТРЯДИ ОТ СЪЩИЯ ВИД КАТО МЕН ..., ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ ПОПАДНЕТЕ НА НАС...
ШИБАМ НИЩОЖНИ МИНИСТРИ♠

2022.01.28 | 13:03

44
МИНИСТЪР НА ПРЕСТЪПНОСТТА БОЙКО РАШКОВ... ..., ПОЧВАТ БАНДИТИ ДА СЕ ВЪРТЯТ ПАК КАТО ЕДНО ВРЕМЕ ..НА ГРУПИ ..ШУШУКАТ ПО КЮШЕТАТА , ДЪРПАТ ЧАНТИ ,ЗАГЛЕЖДАТ И ОГЛЕЧЖДАТ МИНУВАЧИТЕ, ОБИРАТ МАГАЗИНИ И ТРОШАТ ИМУЩЕСТВО , МАМЯТ ВЪЗРАСТНИ ХОРА , БЕЗЧИНСТВА ПО УЛИЦИТЕ , ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ , МУТРИ ПО МАГИСТРАЛИТЕ И КРЪСТОВИЩАТА , НАХАЛНО И ВЕРБАЛНО ШОФИРАНЕ, НЕПРИСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ....,ЕЙ ТВА Е РЕВАНШИЗЪМ ПО РАШКУФСКИ...НЯМА КОНТРОЛ И РЕСПЕКТ И ПРЕВЕНЦИЯ НАД ТАКИВА СЛОЕВЕ , КОИТО БЯХМЕ ВЕЧЕ ПОЗАБРАВИЛИ.........
ШИБАМ НИЩОЖНИ МИНИСТРИ♠

2022.01.28 | 13:01

43
МИНИСТЪР НА ПРЕСТЪПНОСТТА БОЙКО РАШКОВ... ..., ПОЧВАТ БАНДИТИ ДА СЕ ВЪРТЯТ ПАК КАТО ЕДНО ВРЕМЕ ..НА ГРУПИ ..ШУШУКАТ ПО КЮШЕТАТА , ДЪРПАТ ЧАНТИ ,ЗАГЛЕЖДАТ И ОГЛЕЧЖДАТ МИНУВАЧИТЕ, ОБИРАТ МАГАЗИНИ И ТРОШАТ ИМУЩЕСТВО , МАМЯТ ВЪЗРАСТНИ ХОРА , БЕЗЧИНСТВА ПО УЛИЦИТЕ , ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ , МУТРИ ПО МАГИСТРАЛИТЕ И КРЪСТОВИЩАТА , НАХАЛНО И ВЕРБАЛНО ШОФИРАНЕ, НЕПРИСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ....,ЕЙ ТВА Е РЕВАНШИЗЪМ ПО РАШКУФСКИ...НЯМА КОНТРОЛ И РЕСПЕКТ И ПРЕВЕНЦИЯ НАД ТАКИВА СЛОЕВЕ , КОИТО БЯХМЕ ВЕЧЕ ПОЗАБРАВИЛИ......
голяма грешка

2022.01.28 | 12:57

42
Стига с тази Македония!Нищо не се прави за овладяване на тока и цените.Вие на кого служите? Защо траете в Брюксел за непоносимата цена на тока?Скоро ще бъдем на свещи.Избрахме ви първо да служите на народа си!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини