Депутатите прекратиха редовното си заседание, следобед заседават извънредно

  • 26 януари 2022 12:36

  • 1393
  • 1
Депутатите прекратиха редовното си заседание, следобед заседават извънредно
© Булфото (архив)

Парламентът прекрати заседанието си по предложение на "Има такъв народ". "За" гласуваха 121 депутати, 15 бяха "против" и 10 се въздържаха.

Според програмата депутатите трябваше да обсъдят днес и годишните доклади на Комисията за регулиране на съобщенията за 2020 г.

За 15.30 часа днес е насрочено извънредно заседание на парламента за напрежението между НАТО и Русия около Украйна.

Оставка на народен представител разпали дебати в НС за декларации с невярно съдържание

Константин Тодоров
1393 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.01.26 | 13:58

1
Днешното правителство- комунисти дойдоха на власт с ЛЪЖА и благодарение на финансовата подкрепа на мафиоти избягали от закона в държавата! Румен Радев про руски настроен избран с манипулации с машинен вот загуби комисионна от сделката Грипен...яхна протеста 2021 организиран от криминалния контингент...Кирил Петков син на окръжен на БКП изнесъл в Канадска банка през Австрия близо 160 млн долара в началото на 90те..Асен Василев фалира фирма в Великобритания....Корнелия Нинова...опитна в източването на фирми в началото на 90те ...всичко започна преди 2-3 години когато Българското правосъдие подгони Цв.Василев и Васил Божков ..закрилниците и финансови магнати, които подпомагат БСП през годините ....и започнаха с компромати и откровени ЛЪЖИ ...снимки ....вили в чужбина и се стигна до канибализъм ....сега стана ли ви ясно уважаеми кой Ви управлява в момента ....МАФИЯТА !!!!!

Добави коментар

Водещи новини