Антон Коджабашев стана съветник на министъра на спорта

  • 24 януари 2022 17:51

  • 735
  • 3
Антон Коджабашев стана съветник на министъра на спорта
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Световният и европейски шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев е назначен за съветник на министъра на спорта. Бившият президент на Българската федерация по вдигане на тежести влиза в екипа на министър Радостин Василев с амбицията да работи за развитието на високото спортно майсторство.

Една от каузите, които си поставя е държавата да оцени труда на всички европейски и световни шампиони, които са прославяли страната ни в годините. В момента олимпийските шампиони получават пожизнени премии, за разлика от спортистите с европейски и световни титли.

Още по време на коалиционните преговори поставих този въпрос. Тогава премиерът Кирил Петков обща този проблем да бъде решен. Днес за него разговаряхме и със спортния министър, коментира Коджабашев, цитиран от БНР.

Министърът на спорта назначи нова управа без никакъв опит да управлява тотото. Единият е депутат - в разрез със Закона за правната помощ

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
735 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Вили

2022.06.06 | 19:36

3
Коджабашев,уникално говно,както Гела
Майтапчи Йово

2022.01.24 | 22:53

2
Тиквеници малоумни, още не са ги назначили и вече започнали с разпределянето на парАта! Тикви, с какво европейските или сввтовните шампиони са по-заслужили подобаващите им се пенсии от хората, които повече от 35 или 40 години са работили в тази кочина, плащайки данъците си в нея?!? Кой ще защити техните права, михлюзи нагли?!?
Бйй

2022.01.24 | 19:07

1
Майко мила комунист до комуниста мила моя майнолъо Боже опази ни от комунистите

Добави коментар

Водещи новини