Биков: Радев трябва да консолидира настоящото управление като негов архитект

  • 19 януари 2022 09:00

  • 554
  • 4
Биков: Радев трябва да консолидира настоящото управление като негов архитект
© Булфото (архив)

Мандат, в който през цялото време, за съжаление,мина една конфронтационна линия спрямо предишното правителство, която доведе и до война между институциите в момент, в който българската държава трябваше да демонстрира единство. Така Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в коментира пред БНТ първия мандат на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Не виждам знаци от страна на президента, че и вторият му мандат няма да мине по този начин. Ние се опитвахме през нашия мандат да правим различни крачки и да заровим томахавката и за съжаление не успяхме. Може би той е човекът, който трябва да търси крачки, защото носи цялата отговорност за настоящото управление, смята Биков.

Костадинов се надява, че президентът ще бъде обединителна фигура

Намираме се в редица кризи, всички те изискват бързи решения. Ние не виждаме в момента изобщо да има потенциал за такъв подход.

"Президентът като архитект на настоящото управление би трябвало първо да консолидира собственото си управление и да направи така, че правителството да започне да решава проблемите на хората. Всичко останало, с лозунги, със заклинания, трябва да остане в рамките на първия мандат"

Според Биков президентът вече управлява страната и носи отговорност за настоящото управление. Подчерта, че свикването на КСНС не е право, а задължение на президента и каза, че има и други теми - като ценовата криза в енергетиката.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
554 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.01.19 | 09:24

1
Разбрахте ли защо герберастията наричаше Радев разединител,защото разедини герберастите и завря юмручето дълбоко в тиквения свинтер.
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2022.01.19 | 09:55

2
ТОЯ РАДЕВ ЕТО РАЗПОРИ АНУСИТЕ. ХАХАХАХА
Аман

2022.01.19 | 10:01

3
от "юристи" от Югозападния "университет", демек вишия педагогически институт у Джумаята. Пеев оттам, Гешефта оттам, тая пyтка небръсната - и тя. Карикатури на "вишисти".
Мани го тоа

2022.01.19 | 10:11

4
Той е такъв мизерник, че кара форд фиеста стар модел. Червена, като гъза му.

Добави коментар

Водещи новини