Граждани се оплакаха на проф. Ангелов от нарастващи цени, сбъркани пенсии и здравни неуредици

  • 18 януари 2022 16:04

  • 3480
  • 6
Граждани се оплакаха на проф. Ангелов от нарастващи цени, сбъркани пенсии и здравни неуредици
© ГЕРБ-СДС
Слушай новината Слушай новината

Проблемите на десетки граждани изслуша народният представител от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. по време на приемната си във Велико Търново.

Пред бившия министър на здравеопазването хората споделиха притесненията си от непрекъсващо нарастващите цени, без да има адекватна промяна в доходите. Те поставиха редица въпроси – от лични до институционални, решенията на които се отлагат с повече от половин година, съобщават от пресцентъра на партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Мъж със специфични придружаващи заболявания поиска съвет от проф. Ангелов кой вид ваксина срещу коронавирус да си постави. Великотърновецът каза, че обещаната от правителството разяснителна кампания така и не се случва, заради което хората са объркани, а израз на това е липсата на желание за масово ваксиниране.

ОТ МЗ категорични: Няма нито един доказан случай на поставена ваксина срещу COVID-19 и смъртен изход

Възрастна жена от Дебелец сподели, че индексацията на пенсиите не отговаря на очакванията на хората и несправедлива. Тя споделя, че има 43 години трудов стаж като фрезист, но получава еднаква сума с друг човек, работил едва 22 години. Дамата признава, че пенсията, която е получила последния месец дори е по-ниска от тази в предходния, въпреки обещанията на властите, че след индексацията и намалените с 60 лева добавки заради пандемията разлика в пенсиите няма да има.

Бизнесмен от старата столица заяви, че все повече местни предприемачи са пред фалит заради цените на електроенергията и природния газ. Вдигането им води до спад на потреблението, което се усеща масово в по-малките градове в страната. Според него обещаните компенсации не могат да покрият загубите и в следващите месеци много хора ще останат без работа.

За забавени с месеци решения на ТЕЛК сигнализираха в приемната двама великотърновци. След бързата реакция на проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. от лекарската комисия в Старата столица се ангажираха с бързо решаване на пациентските казуси.

Жители на общината дойдоха да изразят недоволството си от хаотичните мерки на правителството както по отношение на здравната, така и по отношение на икономическата криза. Приемната на проф. Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. поставя началото на поредица от негови срещи с жителите на Велико Търново и региона, които ще се провеждат регулярно.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3480 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
баба гицка

2022.01.18 | 16:49

4
канадския лъжец ви ограбва - ще плачите за Бойко, нокога повече да сте така добре както беше при Бойко

2022.01.18 | 18:13

6
НЯМА ОБРАЗОВАН БЪЛГАРИН ,КОЙТО ДА ПЛАЧЕ ЗА БОКО ! САМО ЧИФУТИТЕ И ФЕСОВЕТЕ ЩЕ РЕВЪТ КАТО ПЕНСИОНЕРСКИ КРАВИ ЗА БОКО!

2022.01.18 | 18:11

5
САМО НА ТАКИВА КАТО ВАС И НА ДПС ЩЕ ЛИПСВА БОКО.СВОБОДАТА НЕ СЕ КУПУВА С ПАРИ!
Пхахаха

2022.01.18 | 16:49

3
А лъжепрофесор Kypфустин си го премести в другия крачол и отиде да се наплюска в ресторанта на Народното събрание за сметка на жалеющите се.

2022.01.18 | 16:22

2
Пенсионните фондове са ограбени. Споменте си за Пилето и Бойковите кюлчето. Решението е драстична редукция на пенсионерите. Някои хора му викат геноцид.

2022.01.18 | 16:18

1
НА ТОЯ ОТКРОВЕН ГЕЙ ЛИ СА НАМЕРИЛИ ДА СЕ ОПЛАКВАТ? ДА СЕ ОПЛАЧАТ НА БОКО ,НО КЪДЕ ДА ГО ВИДЯТ,КАТО ИЗЛИЗА ОТ ТЯХ САМО ДА ХОДИ ПО ТУРСКИТЕ СЕЛА!

Добави коментар

Водещи новини