Вицепрезидентът посрещна виртуални гости по случай Василица

  • 14 януари 2022 16:37

  • 401
  • 1
Вицепрезидентът посрещна виртуални гости по случай Василица
© Президентство
Слушай новината Слушай новината

Ученици от Средно училище "Св. Паисий Хилендарски" в град Върбица, област Шумен, бяха виртуални гости на вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , по повод Василица - ромската Нова година, съобщават от прессекретариата на президента.

За 13-а година Центърът за междуетнически диалог и толерантност "Амалипе" организира събития в различни институции по повод празника. Ръководството на "Амалипе" е благодарило на вицепрезидента за подкрепата и доброто сътрудничество по различни проекти.

Васильовден e!

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е поздравила центъра за дейността му, която привлича все повече съмишленици.

"Обща е целта ни да строим не стени, а мостове помежду си", е посочила вицепрезидентът Йотова.

Следващият проект, по който ще работят съвместно тя и "Амалипе", е за превенция на ранните бракове. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е пожелала на учениците от СУ "Св. Паисий Хилендарски" никога да не се отказват от мечтите си, да слушат своите родители и учители, които разтварят пред тях неизчерпаемата книга на познанието. Вицепрезидентът е благодарила на ръководството и екипа на училището за всеотдайната им дейност и любовта, с която се възпитават децата.

"Зная, че правите и невъзможното, за да изпълнявате своята мисия в тези трудни времена на пандемия", е посочила Йотова.

От своя страна, директорът Минка Атанасова изтъкнала, че над 50 процента от учителите са бивши възпитаници на училището. Учениците са зарадвали вицепрезидента с музикални изпълнения, с разкази за традициите, свързани с Василица.

"Бъдете здрава и търпелива през цялата година. Водете целия народ до утре, даже до амина!" - този късмет е изтеглила виртуално Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , от новогодишната баница, която учениците са приготвили.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
401 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2022.01.14 | 18:07

1
Свинкята грухти

Добави коментар

Водещи новини