Събира се Бюджетната комисия в НС

  • 11 януари 2022 06:48

  • 2463
  • 1
Събира се Бюджетната комисия в НС
©
Слушай новината Слушай новината

Бюджетната комисия в парламента  търси механизъм за работа на държавата без бюджет. Предложението на Министерския съвет е удължаване на редица мерки и социални плащания, заложени в бюджета за миналата година до март 2022 година. 

На дневен ред е и казусът с пенсионерите, които са получили по-малки пенсии спрямо декември. От кабинета са категорични, че те ще бъдат компенсирани през февруари.  Точният механизъм все още не е ясен. Очаква се днес депутатите от Социалната комисия към парламента да изслушат управителя на Национален осигурителен институт, за да се уточни защо се е получило разминаване и колко хора са били ощетени.

Пенсионерите, получили през януари по-малко от декември, ще бъдат компенсирани през февруари

Калина Христова
2463 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.01.11 | 08:29

1
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI

Добави коментар

Водещи новини