"Синята коалиция" вече реди листи

  • 17 юни 2011 08:50

  • 1149
  • 0
"Синята коалиция" вече реди листи
© Интернет

Софийската организация на ДСБ ще проведе събрание в неделя, когато чрез таен вот членовете и регистрираните симпатизанти ще изберат номинираните.

В понеделник двете десни партии заедно ще решат окончателното подреждане на кандидатите.

Първи в листата трябва да е Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, каза пред "Дневник" шефът на ДСБ-София Атанас Атанасов. Прошков също е и кандидатът за столичен кмет на десницата, след като в неделя спечели предварителните отворени избори на "Синята коалиция" срещу претендента от СДС Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден.

От партията на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - обявиха номинациите за общински съвет по азбучен ред на сайта си. От СДС обаче не са съобщили публично кандидатите си.

Част от предложенията на ДСБ са настоящи общински съветници в София - Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, Вили Лилков, Ивайло Йонков, както и председателят на ДСБ-София Атанас Атанасов.

Последвайте канала на

1149 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини