Кирил Петков: Политиците трябва да са слуги на народа

  • 02 януари 2022 18:36

  • 5249
  • 0
© Булфото (архив)

Политиците трябва да са слуги на народа, това каза премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически по НОВА ТВ.

"Ние трябва да направим много за хората, но трябва да имаме обща цел", допълни той.

"Всеки един проблем, който чувам по новините, вече е мой проблем", посочи още министър-председателят.

По отношение на цената на газа Петков каза, че е бил изненадан неприятно. "Това не бе естественият ход на развитието на цените", коментира той.

На въпрос на водещата Лора Крумова дали е говорил с председателя на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов премиерът отговори отрицателно.

"Аз се надявам членовете от КЕВР с изтекъл срок и мандат да бъдат подменени, включително и председателят Иван Иванов. Това зависи от Народното събрание, но се надявам още през януари да видим тази промяна. Ще е една добра стъпка в правилната посока", каза още премиерът.

Кирил Петков назначи нов директор на БАБХ

По отношение на мораториума върху цените на тока Петков заяви: Мисля, че взехме правилното решение.

Премиерът също каза, че замразяването на цените на тока може да бъде отменено преди март.

Петков засегна и темата за евентуален локдаун той каза: Това е възможно най-крайната мярка и ние трябва да предотвратим това да се случи.   

По отношение фалшивите сертификати Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически заяви: За всеки починал с COVID-19, който е бил ваксиниран или се е водил ваксиниран, ще се извърши проверка от МВР. Ако човек с фалшив сертификат се разболее влезе в болница, по-късно почине - ще бъде проверен случаят. Тази мярка се надявам да спре разпространението на фалшивите сертификати.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5249 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини