Кирил Петков поздрави българите с настъпващия празник Рождество Христово

  • 24 декември 2021 20:38

  • 7782
  • 0
Кирил Петков поздрави българите с настъпващия празник Рождество Христово
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Премиерът Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически честити на всички българи и на всички християни настъпващия празник Рождество Христово. Той и съпругата му Линда Маккензи присъстваха на празничната литургия за Бъдни вечер в патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски", предаде БТА.

Петков коментира пред журналисти, че Рождество Христово е един от най-светлите християнски празници, семеен празник. "Надявам се всички българи да си дадат момент на размисъл, да помислим какво заедно можем да направим така, че България да бъде по-добре следващата година", посочи той.

"Споделих на патриарх Неофит, че моят дядо беше в настоятелството на църквата "Свети Седмочисленици" и ходеше на църква всеки ден, след като се беше пенсионирал", разказа Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

"Това, което си пожелахме с патриарха, е, че заедно църквата и изпълнителната власт трябва да работят рамо до рамо за политики, които са най-добри за българския народ", допълни той.

Патриарх Неофит: Бог всеки ден приобщава към църквата си човеците за спасението

Снимки в текста: Министерски съвет

Последвайте канала на

Валери Зайцев
7782 0

Свързани новини

Водещи новини