Ето как Михаил Миков вижда бъдещето на управляващата коалиция

  • 17 декември 2021 08:23

  • 2081
  • 4
Ето как Михаил Миков вижда бъдещето на управляващата коалиция
© Bulphoto/архив

Съставът на коалицията е толкова разнороден, че нищо няма да се случи в следващите 4 години, каза Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в сутрешния блок на бТВ.

Той каза още, че в коалиционното споразумение има моменти, които са с толкова далечен хоризонт, че са извън пълния мандат.

„Не е ясно кои приоритети ще бъдат изтеглени напред. Има една обща черта в днешното управление и тя е, че то не знае и не иска да пита, не иска да чете. Доказателството за това е несръчно взетото решение за мораториума“, каза още Миков.

Той допълни, че и волята за правосъдна реформа също не е напълно изяснена и преповтаря заявките на Христо Иванов от преди години. „Сега със същите закани, подскоци и етикети се обещава нова радикална реформа“, каза Миков.

„Решаването на всички проблеми става много внимателно, а в момента се води война. Аз не виждам стъпки в законодателната програма, а наследени проблеми, които тепърва трябва да бъдат променяни“, каза Миков.

На въпрос дали Корнелия Нинова ще остане лидер на левицата, Миков каза, че вероятно така ще стане. „Тя има властова позиция и ще бъде преизбрана“, каза Миков.

Въпреки това той коментира, че при всички положения трябва да има промяна в БСП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2081 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.12.17 | 11:01

4
Точно вие и такива като вас обезличихте партията!Нинова я вдигна на крака,но ви беше неудобна,защото ви дръпна паницата и ви разкара от пожизненото стоене в парламента и лапането.Ровихте отвътре,пречехте и затова са такива резултатите.

2021.12.17 | 10:55

3
Този и всички около Станишев обслужват Герб.Да се махат от БСП злобни и мръсни душици.
Niki

2021.12.17 | 09:14

2
Тоя откъде знае какво ще стане ще видим резултатите след време
Новини.бг - медиен клозет

2021.12.17 | 08:50

1
Полуграмотен шизофреник измисля новините тук. Тая мутренска ку.рва пуска позиви в кутиите на софиянци с цинизми за Радев и новата власт.

Добави коментар

Водещи новини