Кутев: Ако управлението е ляво-дясно, ще завърши с разгром на БСП

  • 16 декември 2021 08:31

  • 1486
  • 5
Кутев: Ако управлението е ляво-дясно, ще завърши с разгром на БСП
© Кадър Nova

Логично е да има някакви компенсации, когато се вдига цената. Не знам защо не се прави това, а се налага мораториум. Това заяви по темата с мораториума върху цените на парното, тока и водата, наложен вчера, бившият правителствен говорител Антон Кутев.

„Аз харесвам добрата енергия, която върви с новото правителство. От мен зависи да дам предупреждение: опасността от некомпетентност и неопитност е много голяма“, каза той.

По думите му много ще бързат от ГЕРБ и ДПС да подложат мнозинството на компрометиране. Кутев обясни, че е въпрос на политическа преценка как и с колко да бъдат компенсирани потребителите.

„Ако успеем да направим едно успешно управление, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще спечели. Но ако направим някакво ляво-дясно управление, ще завърши с разгром на левите както навсякъде в Европа. Надявам се да намерим пътищата да предпазим БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от сериозен колапс. Всеки компромис, който направи лява партия, бива наказан от избирателите ѝ“, коментира той сформиралата се коалиция.

Според него големият проблем за правителството е дали ще изкара мандата си до май месец: „Ако това стане, ще изкара пълен мандат“.

Бившият правителствен ръководител коментира ситуацията с АМ „Хемус“: „Въпросът е къде да отишли парите. В това разследване става въпрос само за един лот. Ние сме подали сигнал до прокуратурата от юни. Изчезнал е 1 млрд., а никой не го търси“.

Нинова категорична: В следващите 3 месеца няма да има скок на цените на тока и парното

Той обясни идеята на Кацаров за сливане на болници: „За мен изглежда много добре детската болница да се насели в болница „Лозенец““.

Кутев изрази убеденост, че ще има реформи в КПКОНПИ, но не е сигурен за промени в Прокуратурата: „В момент всичко в българската политика е функция на това дали Гешев ще остане на мястото си“.

„Само преди години БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е имаше около милион гласа, а сега има 260 000 гласа. Корнелия Нинова трябва да си понесе последствията от резултата. Трябва да си спасим партията. Аз харесвам Крум Зарков“, завърши Кутев.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1486 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Хм...

2021.12.16 | 10:24

5
Замислил се.... Крайно време е и носталгиците по социализЪма да се замислят накъде ни води тяхната носталгия и защо България упорито рие дъното десетилетия наред.......
Хм...

2021.12.16 | 10:24

4
Замислил се.... Крайно време е и носталгиците по социализЪма да се замислят накъде ни води тяхната носталгия и защо България упорито рие дъното десетилетия наред.......
ЕЛЕКТPА

2021.12.16 | 10:14

3
С какво ще се занимава сега безработния спинозен Антон Путеф, или Мая Кстинбродска ще направят партия на по почтените и безработните крадливи латерни...
nn

2021.12.16 | 09:53

2
drugario kutev ti si naivnik vajnoto e tce slugata na grob osranata ninova e vice a kakvo shte stane sas bsp na nikoi ne mu puka
Новини.бг - медиен клозет

2021.12.16 | 09:33

1
Полуграмотен шизофреник измисля новините тук. Тая мутренска ку.рва пуска позиви в кутиите на софиянци с цинизми за Радев и новата власт.

Добави коментар

Водещи новини