Румен Радев към Шарл Мишел: Малкият и средният бизнес трябва да бъдат подпомогнати ефективно на общоевропейско ниво

  • 13 декември 2021 20:10

  • 1795
  • 7
Румен Радев към Шарл Мишел: Малкият и средният бизнес трябва да бъдат подпомогнати ефективно на общоевропейско ниво
© bulphoto (архив)

Малкият и средният бизнес трябва да бъдат подпомогнати ефективно на общоевропейско ниво заради кризата с високите цени на електричеството и природния газ. Ако не се предприемат мерки за защита, има риск за социалните системи на държавите членки и за единството на съюза. Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който участва във видеоконферентен разговор с председателя на Европейския съвет Шарл МишелШарл МишелШарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в, съобщиха от пресслужбата на държавния глава.

Разговорът се проведе по инициатива на Шарл МишелШарл МишелШарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в в рамките на подготовката на редовното заседание на Европейския съвет, което ще се състои на 16 декември в Брюксел.

Румен Радев на прощаване със служебния кабинет: Каузата България е непреходна

Председателят на Европейския съвет информира за темите от дневния ред на предстоящото заседание и на Срещата на върха на Източното партньорство. Президентът посочи, че от днес България има редовно правителство, което ще улесни провеждането на политики в защита на бизнеса и потребителите.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на заяви, че служебното правителство е насочило усилията си за подпомагане на бизнеса в сложна ситуация без действащ парламент, който да предприеме законодателни мерки за намаляване на кризата. Програмата, която функционира от два месеца, предвижда директно подпомагане на бизнеса в размер на 55 евро за всеки мегаватчас използвана електроенергия.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на отбеляза, че ако има опити за спекула на пазарите на електрическа енергия и газ, трябва да се предприемат мерки за противодействието им на европейско ниво. Изграждането на интерконектора между България и Гърция ще допринесе за енергийната сигурност не само в региона, а и за цяла Европа, заяви още Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Ядрената енергия следва да бъде призната като „зелена“, без това да се класифицира като преходен вид енергия, тъй като такъв подход би възпрепятствал по-значителните инвестиции в този отрасъл, отбеляза Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Сред обсъжданите въпроси в рамките на конферентния разговор бяха борбата с разпространението на коронавируса, миграционният натиск, аспекти от външнополитическите отношения на ЕС, темата за сигурността и европейската отбрана.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1795 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2021.12.14 | 03:21

7
Дебила мунчо
баба гицка

2021.12.13 | 23:58

6
БОГ да те съди- и скоро ще плачеш
Шарл Мишел към радю кауня

2021.12.13 | 23:42

5
К.ур пари от ЕС болшевишки Кауне!
Аз

2021.12.13 | 21:36

4
УЖАС УЖАС УЖАС

2021.12.13 | 21:08

3
Изрод ,пукни
тип

2021.12.13 | 21:03

2
какви ги приказваш НИТО сме редници нито ефрейтори а и те не те разбират какви глупости бръщолевиш УКАЗАНИЯТА ТРЯБВА ДА СА ПРОСТИ И ЯСНИ да се подпомогнат ефективно т е с пари иначе с потупване по рамо нали

2021.12.13 | 20:50

1
Чумата да те тръшне Изрод откачен

Добави коментар

Водещи новини