Младият артист Атанас Атанасов е предложен за министър на културата

  • 11 декември 2021 12:19

  • 2146
  • 3
Младият артист Атанас Атанасов е предложен за министър на културата
© Атанас Атанасов

31-годишният Атанас Атанасов беше втори в листата с кандидат-депутати на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" в Хасково след водача Асен Василев. 

Той е завършил специалност "Актьорско майсторство" в колежа Уитман в САЩ, като според репортаж по време на предизборната кампания, той е продуцирал български документални филми. 

Продуцент е и на ежегоден фестивал под мотото "Отключено". През 2019 г. той става част и от проект по линия на културната столица Пловдив 2019. Организирана е "работилница за влогъри", както и "ателиета по актьорско майсторство, които ще бъдат ръководени от професор, работил на Бродуей, концерти, един от които е на групата с българско участие „Блато-злато“ от Ню Орлиънс – изпълнители на наш фолклор" според БНР. 

През 2016 г. Атанасов привлече вниманието на медиите, като реши да възстанови читалището на село Татарево, община Първомай. Това беше изтъкнато и като аргумент от страна на Кирил Петков за номинацията. 

Румен Радев връчи мандат на ПП, Кирил Петков го върна изпълнен

В свой предизборен клип Атанас Атанасов казва: "Моята най-голяма кауза е била България да може да сподели своята култура и история с целия свят. Нашето място е на световната сцена". 

Според сайта на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" на 14 г. Атанасов е републикански отборен шампион по двойки на България заедно с Григор Димитров.  Играл е тенис в университетския отбор на Уитман Колидж, където първо записва икономика и философия, а по-късно се насочва към специалността "Актьорско майсторство". 

Живял съм в Холивуд, Берлин и Лондон, като освен артист пред камерата и на сцената, се изявявам и като продуцент на документално кино, споделя той. 

Последвайте канала на

Владимир Василев
2146 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
tom

2021.12.11 | 17:42

3
e to i taka nikoga ne sme imali koltura osobeno vav poslednite 30 godini zashto da ne se opita seliakat.
Умник Гюро

2021.12.11 | 13:11

2
Защо журналистите не попитат премиера, Кирил Петков, какви са бизнес интересите му с Майкъл Карш, който е дясна ръка на масовия убиец, Бил Гейтс? За сведение: Кирил Петков е записан като съ-собственик на медико-фармацевтични фирми с въпросния сатанист. А разрешение за дейността на тези сатанистки фирми на територията на България е дадено лично от Румен Радев, национален предател - президент.
30 год.едно и също....

2021.12.11 | 13:08

1
само комунистически отрочета.....

Добави коментар

Водещи новини