Кирил Петков: Ще бъдем безкомпромисни към всеки, който направи грешна стъпка

  • 11 декември 2021 11:00

  • 4284
  • 54
© Novini.bg

България има остра нужда от промяна и ние ще положим всички усилия, ще съберем най-добрите хора. Надявам се, че българите, които са възложили огромно очакване в нас, ще останат доволни от нашата работа. Това заяви Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически пред медиите след като получи и върна изпълнен мандата за съставяне на правителство от президента.

,,Няма да има нито един лев, който да не следим. Ако някой си позволи да го изхарчи по погрешен начин, ние ще се опитаме да го заловим'', обеща бъдещият премиер на страната.

Румен Радев връчи мандат на ПП, Кирил Петков го върна изпълнен

По думите му сред първите неща, с които ще се заеме новата власт, ще бъдат цената на тока, овладяването на пандемията и реформа в съдебната система и КПКОНПИ.

Едно от най-важните неща ще бъде да овладеем цената на тока, това пресира много бизнеса и не трябва да даваме възможност цените на тока да се увеличават за битовите потребители. Овладяване на COVID кризата е втората стъпка. През убеждение ще се опитаме да привлечем най-големите експерти в областта, с които да представим ползата от ваксинацията. Като трета стъпка поставяме промените в съдебната власт и КПКОНПИ, обясни Петков.

,,Тези министри са предложение на коалиционните партньори и ние им даваме кредит на доверие, а от понеделник те стават министри на България. Всички ще се мерят с един аршин. Ще очакваме от тях ефективност и ще бъдем безкомпромисни при всяка стъпка встрани. Няма да се поколебаем да потърсим от някого сметка. Почваме да ги следим по делата, моля, следете ги и вие'', обърна се Петков към журналистите.

Петков издаде и двама от министрите – Теодора Генчовска ще бъде министър на външните работи, а министър на културата ще бъде Атанас Атанасов.

Коалиционното споразумение в България влезе в световните медии

Той увери, че с мнозинството, което имат, ще бъде направено всичко възможно да се промени системата там, където е най-наложително, но също така припомни, че няма как да има нулева корупция без ефективна прокуратура.

На въпрос за бъдещите взаимоотношения с президентската институция Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически изрази надежда, че "конструктивният диалог между тях ще се запази".

Кандидатът за премиер очаква още в понеделник да има гласуване на проектокабинета в Народното събрание на извънредно заседание.

Няма да губим нито минута, знаем, че проблемите са във всички сфери. Смисълът на правителство като служители на народа ще го върнем точно по този начин, заяви Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4284 54

Свързани новини

Коментари 54

Добави коментар
Вагинир Пути

2021.12.25 | 16:25

54
Руски ку рос муци Идиоти назначени от кремъл серат на българщината ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...

2021.12.11 | 14:31

52
Welcome, импийчмънт ! чл. 103 на Конституцията : (1) Президентът и вицепрезидента не носят отговорност за действията , извършени при изпълнение на своите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията . (2) Обвинението се повдига по предложение най-малко една четвърт от народните представители и се поддържа от Народното събрание , ако повече от две трети от народните представители са гласували за това. (3) Конституционния съд разглежда обвибебието срещу президента или вицепрезидента в едномесечен срок от внасянето на обвинението . Ако бъде установено , че президент или вицепрезидент са извършили държавна измяна или са нарушили Конституцията правомощиятя им се прекратяват !

2021.12.11 | 15:59

53
Гешев е ваш човек да го съди.

2021.12.11 | 14:30

51
След решението на Конституционния съд има само две възможни хипотези за Радев! 1. Знаел е за двойното гражданство на К. Петков и въпреки това престъпно го е назначил за министър, нарушавайки Конституцията и законите на страната. /най-вероятна хипотеза/ 2. Проявил е престъпна небрежност и въпреки, че е могъл, не е извършил необходимата обстоятелствена проверка за гражданския статут на Петков! И в двата случая не е за президентството, а за затвора!

2021.12.11 | 14:30

50
Затвор, .Никаква глоба. Подал е документ с невярно съдържание. Наказанието е 3 г. затвор. Това с ВОЛЕИЗЕВЛЕНИВ ЕТО МУ не важи 8има си закони. А отговор даже още няма. В Румъния се е получило, че в Канада е получено и ще се разгледа в 3 месечен срок. Значи най рано декември. И за това лъже, още и в момента е с двойно. Така, че щом за това лъже какво остава за друго. не ни трябват мошеници.Той излъга и затова, че е платил спасителната акция за алпиниста Боян Петров. За откраднатите ту милиони, ту милиарди от ББР, където и той не запомни колко да му е версията знаем всички....и т.н. и т.н.

2021.12.11 | 14:29

49
++КИРО ПАПУРА – СИН НА ЧЛЕН НА БКП КОЙТ0- С АВЕРЪТ СИ ОБИРА ПРЕЗ 1991Г ЗАВОД ЕЛЕКТРОНИКА И ОТМЪКВАТ 187МЛН ДОЛАРА В АВСТРИЯ И ПО-КЪСНО В КАНАДА; АЧО ФАЛИТА – СИН НА ЧЛЕН НА БКП, РАБОТИЛ В МВР А ПО-КЪСНО КАТО НАДЗОРНИК ПРИКРИЛ МИЛИОННИТЕ ДАЛАВЕРИ В СТРОИТЕЛСТВОТО НА МАГИСТРАЛА МАРИЦА; МУНЧО КРАДЕВ – БИВШ ЧЛЕН НА БКП, ЗАВЪРШИЛ ПРЕЗ КОМУНИЗМА ВНВУ ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАЛ В СССР С НАБЛЮДАВАЩ ГЕН. ОТ КГБ РЕШЕТНИКОВ, ПРИКРИТ ПУТИНИСТ, КРАЙНО ОПАСЕН ЗА ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ В НАТО И ЕС; ОТПАДНАЛИТЕ ОТ КЛАСАЦИЯТА – КЮСТЕНДИЛСКАТА ЧОЧАРКА, ПРЕДЛОЖИЛА ПРЕЗ 2013Г. ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, СНИМАНА МНОГОКРАТНО В ПОКОИТЕ НА ЧЕРЕПА; БАБАКЯН, БАЩАТА НА ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ..ПИШМАН-АДВ. ХАДЖИГЕЙОВ – ОТЯВЛЕН ЗАЩИТНИК НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, С ТЕСНИ НЕФОРМАЛНИ ВРЪЗКИ С ГЕЙ-ОБЩНОСТТА, АДВОКАТ НА ПЕЧАЛНО ИЗВЕСТНАТА КМЕТИЦА ХВАНАТА С ПОДКУП ОТ 70000ЕВРО; МРАВОЯДА – СИН НА АКТИВИСТКА ОТ БКП, ОТГОВАРЯЩА ПО ЛИНИЯ НА ДС ЗА ДОГАН, БИВШ МИН. ОТ ГЕРБ, УВОЛНЯВАН НАВСЯКЪДЕ ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТ И Т.Н. И Т.Н.

2021.12.11 | 14:29

48
+Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните

2021.12.11 | 14:29

47
КИРЕ И АСЕН , – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. И ако това са "почтенните" дето ще ни "оправят" за 800 дни - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б. Като гледам колко им е публиката - 6-7 платени с парите на Прокопиев нещастници та се успокоявам, че ако не фалшифицират изборите - Кирчо и Кокорчо вместо в парламента ще се отзоват при Гешев.+++++

2021.12.11 | 13:48

46
Новата Баничарница Киро ментата айде народе.
Умник Гюро

2021.12.11 | 13:13

45
Защо журналистите не попитат премиера, Кирил Петков, какви са бизнес интересите му с Майкъл Карш, който е дясна ръка на масовия убиец, Бил Гейтс? За сведение: Кирил Петков е записан като съ-собственик на медико-фармацевтични фирми с въпросния сатанист. А разрешение за дейността на тези сатанистки фирми на територията на България е дадено лично от Румен Радев, национален предател - президент.
Тоя е никой

2021.12.11 | 13:08

44
Радев наложи 7 министри

Добави коментар

Водещи новини