Виолета Комитова: Ще предам щафетата на новия министър

  • 10 декември 2021 10:59

  • 722
  • 1
Виолета Комитова: Ще предам щафетата на новия министър
© Булфото

„Нямам покана да съм част от редовния кабинет, смятам да предам щафетата на новия министър, не мога да си давам оценка, справихме се с някои въпроси, с други вероятно не успяхме“. Това каза служебният регионален министър Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980.  

Тя коментира протеста на „Автомагистрали - Черно море“: „Проблемът, за който протестират ще остане да се решава в бъдеще."

Комитова заяви, че и тя се пита защо ще има протест пред регионалния министър, който си тръгва.

Служители на „Автомагистрали - Черно море" отново излизат на протест

"Това е частна компания, която е работила по отсечката Чирпан - Стара Загора. Има договор от януари тази година. Приключи техния строеж през юли месец. Тази фирма е част от една група фирми, които са сключвали договор на обща стойност 207 млн. лв. за ремонта на Чирпан - Стара Загора - 40 км от магистрала "Тракия". Тези 207 млн. лв. не са били осигурени. За това е този протест“, заяви тя.

Тя уточни, че те имат договор с "Автомагистрали".

"От едната страна стои подписът на г-н Беличев, който е сключил всички тези договори - общо 10 договора за тази отсечка и не знам какво ще търсят от регионалния министър", заяви още Комитова.

Теодора Александрова
722 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бачо Колю

2021.12.10 | 11:38

1
Коя щафета?С неплащането на заплати ли?

Добави коментар

Водещи новини