Рашков се завърна в НС и отправи закани към ГЕРБ и ДПС

  • 09 декември 2021 12:36

  • 19525
  • 99
© Булфото

Служебният министър на вътрешните работи Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския отново се завърна в парламента, където участва в блиц контрола пред народните представители. От ДПС поискаха от силовия министър да разясни дали е издавал разпореждане за репресии на полицейските служители над български граждани по време на предизборните кампании.

,,Министърът на вътрешните работи не може да издава такива разпореждания, нито да упражнява действия, които са в противоречие с българските закони. Недейте да обиждате българските полицаи, че осъществяват репресии. Ако има конкретни оплаквания от български граждани от действията на полицаите, дайте тези материали или за проверка в МВР, или на прокуратурата, ако смятате, че в МВР би се проявила някаква пристрастност'', заяви Рашков от парламентарната трибуна.

Мустафа Карадайъ: Зад кампанията срещу купения вот, министър Рашков репресира ДПС

Вярно е, че постъпи информация в МВР, че с ТЕЛК-овете се правят опити по време на изборите да се премине към гласуване с подвижна урна и това за всички тук в залата и не само е ясно каква е целта, особено в хипотезата и в случаите, когато не са установени такива заболявания, които да пречат на българските граждани да отидат до изборната секция, каза още Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския.

Той уточни, че има такива установени случаи.

,,Ако се продължава с тези чисто политически спекулации при всяко мое идване тук на парламентарен контрол, ще подготвям поне по 10 такива случая, в които органите на МВР са разкрили подобни случаи и са ги дали на прокуратурата'', отсече силовият министър.

Бойко Рашков: Няма да позволя да бъде опетнявано името ми от пехливан политици

Той допълни, че политическите репресии от миналото са резултат от престъпната дейност от няколко политически партии, които стоят в сянка, а българските граждани попадат под ударите на закона заради тях.

Обещавам на ГЕРБ и ДПС, че тази информация ще излезе на светло, закани се Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския от трибуната на Народното събрание.

Владимир Василев
19525 99

Свързани новини

Коментари 99

Добави коментар
⊙﹏⊙Cийка-Чaкaлaп дo Kaлдaръм Koкoна

2021.12.10 | 02:16

99
Факт! Отряд за наказателни поръчки на мaфията - българската гешефтура!: uni.su/YsogBi
Kaлдaръм Koкoна

2021.12.10 | 02:15

98
БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.
Октай

2021.12.10 | 02:13

97
Чувалите с пари за АМ „Хемус“ са изнесени с правителствен самолет в Ливан и Дубай: uni.su/BTruqz
Вената Харизанова

2021.12.10 | 02:10

96
САЩ санкционираха Звонко Веселинович. Той купувал дрога от Исмет Османи, съдружник на Росица Кирова: uni.su/XdM4UW
†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: uni.su/A5nR7K

2021.12.10 | 02:10

95
☠Циганин-сводник=гнусна хиена: uni.su/ZAgBMo ☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞
Виолета Сечкова

2021.12.10 | 02:08

94
Как „котарака” Росен Русимов и братя Маргини завладяха плажовете по схема на Бойко Борисов: uni.su/j5MNco
Ева Кралева

2021.12.10 | 02:06

93
Фирмa-кaсичкa: uni.su/DyaRHX
Маринела Арабаджиева

2021.12.10 | 01:56

92
Бившият шеф на „Левски” Иво Тонев набирал фирми за грабежа „Хемус” срещу 10% „бонус”, аверът на Бойко инвестира пачките в Гърция: uni.su/RvXgCk
ミ●﹏☉ミПрoфeсoр Дeриoвчeв oт Пoпoвo •••

2021.12.10 | 01:48

91
☻☺Две овце, черна и бяла си говорят в дc-милициoнeрския клoзет-БГ. ☻Черната току-що пробудила се овца казва на бялата: 卐– Да знаеш, че тези дc-милициoнески гaдoве от АБпФК-котилото, ни хранят само за да ни доят, стригът, и накрая да ни теглят ножа, да ни направят на суджуци, и да ни изядат! ☺Бялата ЗОМБИ-СОЦ-ОВЦА и отговаря: ☭– Ех и ти ТЪПА ОВЦА с ОВЦА, с твоите конспиративни теории, вече цялото стадо БЛЕЕ срещу теб, пии си хапчетата МЪ!
Деси Кръстева

2021.12.10 | 01:35

90
Задържаха човека на крадеца-българоубиец Бойко Методиев Борисов, изнесъл парите за „Хемус“ в сакове и чували: uni.su/w7Dd3q

Добави коментар

Водещи новини