Националното ръководство на "Зелено движение" даде мандат на двамата съпредседатели да подпишат коалиционното споразумение

  • 08 декември 2021 21:23

  • 1604
  • 0
Националното ръководство на "Зелено движение" даде мандат на двамата съпредседатели да подпишат коалиционното споразумение
© Булфото (архив)

Националното ръководство на "Зелено движение", част от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", е дало разрешение на двамата съпредседатели - Борислав Сандов (на снимката) и Владислав Панев, да подпишат коалиционното споразумение. Това каза за БТА Сандов.

"Има решение за даване на мандат коалиционното споразумение да бъде подписано", обясни той. "Не очакваме да има сериозна промяна в текстовете, така че по-скоро ще го подкрепим", уточни Сандов.

Христо Иванов: Трудно ще се произведе безпроблемно управление, но ще бъдем отговорни

"В момента има вътрешно гласуване, което трябва да определи кой ще бъде номиниран за вицепремиер по климатичните политики и устойчиво развитие и министър на околната среда и водите по съвместителство", отбеляза съпредседателят на "Зелено движение".

Кандидатурите са две - на Борислав Сандов и на Владислав Панев. Резултатът ще стане ясен по-късно тази вечер.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1604 0

Свързани новини

Водещи новини